måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

WrinkleMD ™ Rynkbehandling i Pannan Rynkbehandling för pannan

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Vill du återfå en slät hy med ungdomlig glans? Idag finns en djungel av antirynk behandlingar ute på marknaden men det flesta är inte ens i närheten av så effektiva som Brow HA infusions-system från Wrinkle MD. Brow HA kan effektivt hjälpa dig återfå slät hy med ungdomlig glans och lyster. Produkten använder sig av banbrytande antirynk teknik för att släta ut fåror och ge maximalt med fukt, resultaten kan jämföras med resultaten av en Botox behandling men till en bråkdel av priset.

 • Upplev en minskning av rynkor på upp till 73 %
 • Hjälper dig återfå lystern i hyn
 • Kan effektivt släta ut linjer och fåror
 • Sladdfritt pannplåster som är bekvämt att bära
 • Behandlingstid 30 min med mikro-impulser av hyaluronsyra
 • 95 % minskar dramatiskt sina rynkor på bara två veckor
 • Wrinkle MD säljs på exklusiva varuhus exempelvis Harrods
 • 2 års garanti

Brow HA infusionssystem är säker att använda och ger dramatiska resultat för dina rynkor i pannan. Dermatologer har länge använts sig av samma antirynk teknik på salonger men nu kan du även själv behandla dina rynkor hemma. Detta populära skönhetsverktyg fungerar som ett mer prisvärt alternativ till botox och övriga antirynk injektioner. Vill du diskret, hemma och effektivt bli av med majoriteten av dina rynkor och få slät hy? Låt Brow HA infusionssystem från Wrinkle MD hjälpa dig! Placerar du din order innan kl.17.00 kan du påbörja din behandling redan nästkommande vardag.

Läs mer

Vad är HA (hyaluronsyra)?

HA, hyaluronsyra finns naturligt i kroppen i nästan varje cell och är en geléliknande, vätskebindande molekyl. Det är en viktig byggsten för att upprätthålla fukten i ögonen, huden, leder, blåsor och slemhinnor. När man blir äldre minskar hyaluronsyran i kroppen och därför tappar huden sin elasticitet. Efter 40 förlorar vi cirka 80 % av HA i våra kroppar. Förutom åldrande, blir vår hudvävnad också uttorkad vilket minskar kollagen fibrerna och huden förlorar struktur. Detta kan resultera i bildandet av rynkor och djupa fåror. Upp till 50 % av HA-syran i kroppen finns i huden och när kroppen själv tappar förmågan att nybilda hyaluronsyra kan man genom Brow HA infusionssystem tillföra HA-syra för att effektivt kunna minska rynkor, linjer och fåror och skapa ett jämt resultat.

Hur hjälper det till att minska mina rynkor?

Brow HA Infusionssystem från Wrinkle MD använder infusionsteknik för att effektivt tillföra hyaluronsyra. HA som används i denna produkt har en molekylstorlek på 100 gånger mindre än den som finns i majoriteten av de anti-rynkkrämer och serum som finns på marknaden på grund av den avancerade teknik som tillämpas. Det bidrar till att molekylerna lättare absorberas av huden och tillför fukt och elasticitet i huden för att minska uppkomsten av rynkor samt behandla existerande. Dess nanostora molekyler gå djupt in hudlagren där vanliga rynkkrämer och serum inte når. Brow HA Infusionssystem är specifikt framtagen för att återfukta torra, spruckna hudceller och minska rynkor i pannan. Varje plåster på Brow HA infusionssystem drivs med helt smärtfria mikroimpulser som genereras ur kapseln, dessa pulser absorberas av huden och bidrar till att fina linjer och rynkor kan elimineras. Allt du känner av är en mild pirrning eller kittel under behandlingen, du kan uppnå vackra resultat inom en två veckors period.

Detta ingår i Brow HA Infusionssystem från Wrinkle MD:

 • Aktiveringsknapp med sladdar med två års garanti
 • 5 stycken Brow HA infusionsplåster
 • Föryngrande HA Serum (30 ml)

Dessa tre komponenter i Brow HA infusionssystem är utformade för att lätt kunna bäras och användas och på ett kraftfullt sätt minska rynkor och ålderstecken i pannan.

Aktiveringsknapp med sladdar: Kraftkällan för rynkbehandlingen och för att plåsterna ska kunna tillföra mikro-molekyler av hyaluronsyra i huden.

Brow HA infusionsplåster: Dessa plåster är tunna och bekväma att använda och är fyllda av hyaluronsyra som med mikroimpulser effektivt absorberas av din hud. Det är just den stimulerande mikroströmmen som gör att Brow HA infusionssystem så framgångsrikt motverkar rynkor då HA når djupt in i hudlagren och aktivt arbetar föra att tillföra fukt och spänst, vanliga anti-rynkkrämer når ofta bara till det yttre översta hudlagret. Infusionssystemet ger snabba, långvariga resultat och lämnar efter sig en betydlig mer slät panna.

Youth Serum HA: Detta ska användas direkt efter behandling och dagligen emellan sessioner för att ge mer effektiva resultat och stimulera huden ytterligare. Serumet tillför mycket fukt och lugnar huden efter behandling.

Hur snabbt kan jag förvänta mig att se resultat?

Resultat av Brow HA infusionssystem från Wrinkle MD kan märkas redan ett par timmar efter en 30 minuters behandling. I kliniska studier utförda av erfarna dermatologer har rynkor visats sig kunna minska betydligt på bara ett par veckor. Dock som med alla antirynk behandlingar, kan enskilda resultat variera beroende på utgångsläge och ålder. Denna revolutionerande rynkbehandling från Wrinkle MD är ett enkelt sätt att dramatiskt minska och eliminera rynkor i pannan utan att behöva genomföra någon kostsam botox-injektion eller plastikoperation.

*Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten

Hur använder jag Brow HA infusionssystem?

Plåstren är avsedda att användas under en 30 -minutersperiod och bör inte återanvändas. Du bör inte använda mer än ett plåster per dag utan det rekommenderas att genomföra 1-2 behandlingar i veckan. Youth Serum HA, Föryngrande Serum med hyaluronsyra bör användas direkt efter behandling och två gånger dagligen på morgonen och kvällen för att återfukta och ge bättre och mer effektiva resultat.

 1. Rengör huden noggrant och torka väl innan behandling, använd gärna Infusion Skin Prep. innan för optimalt resultat. Make-up rester eller smuts på huden kan minska effekterna av behandling.
 2. Skala av den lilla runda tätningen från anslutnings knappen på sladdarna.
 3. Öppna behandlingspåsen och ta ut plåstret, låt fodret vara kvar. Lägg den på en plan yta och knäpp på sladd-knopparna.
 4. Skala plåstret från skyddsfodret.
 5. Använd en spegel för att korrekt placera plåstret på din panna, se till att alla kanter sitter väl på huden. Vik in sladdarna bakom öronen så dem är ur vägen.
 6. Plåstret börjar arbeta så snart den är placerad på huden. Den enheten som skickar impulserna kommer blinka grönt under behandling-sessionen som varar cirka 30 minuter.
 7. Huvudingredienserna i Brow HA infusionssystem från Wrinkle MD är:

  Hyaluronsyra - som naturligt finns i huden och ger omedelbar mjukhet och fukt till torr och grov hud och kan avsevärt förbättra din hud och reducera uppkomsten av rynkor. Dipeptid Diaminobutyroyl bensylamid diacetat - Detta neuro-peptid hjälper ansiktsmusklerna att slappna av, vilket hjälper till att förhindra uppkomsten av uttryckslinjer. Vilket är ett säkert alternativ till Botox. Palmitoyl Tripeptid - Stimulerar kollagen i huden för att minska rynkor i pannan.

  Säker att använda

  Det finns inga negativa biverkningar av Brow HA. Använd behandlingen som föreskrivet och överskrid inte rekommendationerna. Kontrollera med din läkare innan användning om du är gravid, har en pacemaker (eller liknande), har epilepsi, eller bär metall-tandställning eller har metall-implantat. Du bör inte använda den om du har öppna sår eller inflammerad hud.

  Hur beställer jag Brow HA infusionssystem från Wrinkle MD?

  Klicka endast på ”Köp” knappen på produktsidan följ därefter betalnings- och leverans alternativ för att genomföra ordern alternativt ring vår kunniga kundtjänst. Placerar du order innan kl.17.00 skickas din order ut redan samma dag.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden