GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*
Viaman

Viaman

Filtrera

Typ

Pris

129Kr 709Kr

Betyg

Viaman är ett framgångsrikt nytt brittiskt märke som startade 2012 och har på kort tid blivit oerhört populärt bland män över hela Europa. Viaman sortiment är främst inriktat på manlig prestationsförmåga såsom sprayer och krämer mot tidig utlösning samt tabletter som stimulerar till starkare erektioner.
Läs mer

Alla produkter i denna kategori

Viamans sortiment är naturligt och effektivt. Viaman uppdaterar och utökar ständigt sitt sortiment för att täcka dess kunders behov och efterfrågan. Produkterna tas fram efter forskning och studier för att ge högkvalitativa och effektiva resultat utan negativa biverkningar.

Viamans produkter är lätta och ta eller applicera för att diskret kunna kombineras med en hektisk vardag. Viaman (original produkt) har blivit väldigt uppmärksammad i Media och blev nominerad till årets produkt 2013 av PRP Awards med motiveringen av att de inte bara var en högkvalitativ produkt utan även uppmärksammade ett vanlig förekommande manligt problem såsom erektionsbesvär och impotens.

Ingredienserna i Viamans produkter är alltid naturliga och är alla noga utvalda från hela världen för att stimulera libido och lust. Vi på ShytoBuy är stola över att vara utvald unik återförsäljare av Viaman i Sverige och kunna erbjuda hela dess sortiment till våra kunder.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.