måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Viaman Kapslar

30 Kapslar | Ökad manlig prestation

Viaman™

499Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Viaman capsules förlitar sig på den detaljerade och fördjupade forskningen som utförts av Viamans laboratorium. Denna forskning har gjort det möjligt för dem att utveckla ett exklusivt märke baserat på naturliga ingredienser, som inriktar sig på att förbättra vitaliteten. Med år av erfarenhet och fokus på säkerhet har de nu nått sin höjdpunkt genom dessa sofistikerade kapslar som blivit populära av män runt om i världen. Formulan med zink och Macarot är två naturliga ingredienser som ofta används i den manliga förstärkningsindustrin på grund av dess bidragande egenskaper till upprätthållandet av hälsosamma kolesterolnivåer i blodet samt då de allmänt betraktas ha naturliga afrodisiaka egenskaper.

 • Naturliga förstärkningskapslar
 • Zink bidrar till en normal nivå av manliga hormoner
 • Säker formula med exklusivt utvalda ingredienser
 • Fria från mediciners biverkningar
 • Inga recept eller läkarbesök behövs
 • Bara 1 kapsel om dagen
 • Prisvinnande märke

Viaman Capsules är kompakta och subtilt packade, vilket gör dem perfekta för att ta med dig då du är på språng. Detta innebär dessutom att du med 30 kapslar i varje flaska får en tillförlitlig månadsförbrukning diskret instoppat i fickan.

Läs mer
Typ: Kapslar
Antal: 30

Värdet av storleken

Den gamla debatten om “storleken är viktig?” har lämnat män över hela världen bekymrade över storleken av deras intima delar. King’s College London underströk nyligen konsekvenserna som denna oro kan orsaka, vilket kan leda till säkerhetssökande beteende som kan verka skadligt i intima stunder.

Det är enkelt för människor att avfärda oron över storleken under midjan men då det börjar påverkar ditt självförtroende i sovrummet har det utvecklats till något som ingen borde behöva lida av i tystnad. Att bekymret drabbar många män innebär lyckligtvis inte att det inte finns några proaktiva steg, som män kan ta för att övervinna storleksbarriärer.

Uppkomsten av Viaman Capsules

Viaman är öppna om sin framgångshemlighet. Den kretsar kring deras specialistteam av forskare som med flera års erfarenhet inom branschen samt tester av hela ingrediensinnehållet, äntligen fått fram en säker, naturlig och kraftfull formula.

En ingrediens som fått genomslag för dess stödjande effekt är maca. Även känd som Lepidium Meyenii som ursprungligen hämtats från Anderna och som idag används i våra Viaman kapslar. Forskning har utförts kring dess användning som ett naturligt afrodisiakum och dess insats för den manliga sexlusten.

Huvudingredienser

Viaman tror starkt på kvaliteten på dess fina ingredienser. Maca stöttas upp av ett antal andra essentiella ingredienser som omsorgsfullt blandats ihop.

Zink

Zink
Zink bidrar inte enbart till skyddet av cellerna från oxidativ stress utan fungerar även för att upprätthålla en normal nivå av manliga hormoner i blodet. Det är väl erkänt att hälsosamma nivåer hormoner är bidragande för att optimera mäns prestation samt sexdrift. Ta reda på mer.

L-Arginin

L-Arginin
En väldigt populär ingrediens inom den manliga förstärkningsindustrin, som är mest känd som en essentiell aminosyra som stöttar cirkulationssystemet. Idag är det allmänt accepterat att cirkulationen har en stor del i bidragandet till skymningsprestandan. Arginin har även valts ut för dess främjande interaktion med andra ingredienser i formulan.

Bockhornsklöver

Bockhornsklöver
Denna ingrediens har använts världen över för dess allmänt ansedda hälsofördelar hos både män och kvinnor. Dock används den mest för att öka sexlusten samt förstärka intima funktioner och de senaste studierna har gjorts för att ge tyngd åt dessa påståenden. Detta gör den till en fantastisk och naturlig komponent i Viaman capsules. Ta reda på mer.

Hur använder man produkten

För att optimera resultatet av Viamans ingredienser behöver man bara inta en kapsel om dagen. Den kan intas med vatten antingen före eller efter frukost, lunch eller middag. Denna produkt är utformad för att vara mest effektiv då den tas kontinuerligt och det rekommenderas att den intas under 3 månader för att få de bästa fördelarna. Varje flaska har en hel månadsförbrukning med 30 kapslar. Notera även att samtliga flaskor är förslutningsskyddade.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (83.64% baserat på 11 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (85.51% baserat på 1121 )

 • * Jag gillar denna. inga jobbiga biverkningar eller något och nöjd med resultaten.
 • * Var skeptisk men denna funkade på mig! har gett mig resultaten jag önskade.
 • * Min penis känns mycket starkare och större! Känner mig som en riktigt man nu!
 • * Det är tur att man hitta sånna här produkter som är naturliga. Jag har länge önskat mig en större penis och bättre erektioner. Den här hjälpte mig att få resultaten jag ville ha.
 • * Väldigt nöjd. Bra service och bra produkt.
 • * Man tror ju inte på sånt här men så funkar det. Tänk vad naturliga ingredienser kan göra. Så mycket bättre en receptbelagda.
 • * Lite dyrt men värt pengarna, fungerade jättebra.
 • * första gången jag testade denna, har inte sett den förut! man kan hitta billigare men resultaten med den här var givande så jag kommer att fortsätta köpa den!
 • * fett nöjd, ska köpa fler!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden