GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*
30% Rabatt

Skin Tag Patch

30 Plåster | Naturligt hjälpmedel mot hudflikar

Översikt

Har du irriterande, fula och obekväma hudflikar? Skin Tag Patch är ett lättanvänt hjälpmedel som är helt smärtfritt. De här lätta och behändiga plåstren är ett fantastiskt alternativ till piller och krämer. Plåstren i Skin Tag Patch är helt kladdfria och kan bäras under kläderna utan oro. Varje förpackning innehåller 28 särskilt utformade plåster som gör det hela rent, hygieniskt och, bäst av allt - enkelt.

  • Naturlig, smärtfri hjälp mot hudflikar
  • Behändigt alternativ till piller och krämer
  • Kladdfritt och utan spill
  • Hygienisk behandling
  • Enkelt och snabbt att applicera
  • NÖJDHETSGARANTI
  • VEGANSK
  • Kvalitetsgodkänd Certifiering
  • VEGETARIANSK

Vad är en hudflik?

Är du inte riktigt säkert på vad en hudflik är? Hudflikar är små, hudfärgade utväxter som liknar vårtor lite grann. De är vanligt förekommande, kan variera i både storlek och färg, och hittas vanligast i armhålor, nacke, ljumskar, samt under brösten. Anledningen till detta är att de har en tendens att växa fram i hudveck i områden där hud gnids mot hud och de kan därför vara särskilt vanligt förekommande hos personer med övervikt, samt hos de med mycket hudveck. Även om de är relativt harmlösa kan de vara estetiskt störande och påverka självförtroendet, samt göra ont om de hakar i kläderna.

Skin Tag Patch

När man letar efter en produkt som kan hjälpa mot hudflikar, finns det många alternativ att välja mellan. Vissa har använts i hundratals år tillbaka, men de kan vara ganska primitiva och orsaka biverkningar som man inte riktigt planerat för, dessa biverkningar inkluderar irritation, blödningar, missfärgningar och ärrvävnad. Kirurgi är också en metod, men det kan vara dyrt och smärtsamt.

Som ett resultat av detta har naturliga metoder blivit mycket populärt när man vill ta bort hudflikar själv. Det är därför Skin Tag Patch skapades. Genom att använda ett enkelt och exakt utformat plåster, med en hygienisk appliceringsmetod, är det enklare än någonsin att ta itu med dina skinflikar Säg hejdå till katastrofala krämer och odugliga droppar, säg hej till enkelhet.

Ingredienser i Skin Tag Patch

Acrylates Copolymer, Aqua (vatten), Thuja Orientalis Lövextrakt, Polysorbate 20, Melaleuca Alternifolia (Teträd) Lövolja, Fenoxietanol, Tocopheryl Acetat, Origanum Vulgare (Oregano) Lövolja, Linalool, Limonene, Eugenol, Citral, Citronellol, Geraniol.

Användning

De är utvecklade att vara enkla att använda och Skin Tag Patch är verkligen superenkla. Börja med att öppna foliepåsen så att du kan se plåstren. Använd plastverktyget som inkluderats för hygienisk applicering till att försiktigt frigöra ett plåster och placera det direkt på hudfliken. Avlägsna plastverktyget så att bara plåstret är kvar på huden. Använd ett plåster per hudflik upp till 12 timmar åt gången, du kan ha det på under dagen eller över natten. Använd dagligen till dess att du uppnått önskat resultat. Varje förpackning innehåller 28 enheter, så hur snabbt det tar slut beror på antalet hudflikar du har och deras storlek. För användning på ett större antal hudflikar föreslår vi att du använder flera förpackningar över en tidsperiod.

Råd

Eftersom Skin Tag Patch är en ytlig plåsterbehandling är produkten säker att använda på alla hudtyper, utan kända biverkningar. Som alltid när du använder en ny typ av behandling föreslår vi att du kontrollerar innehållsförteckningen av allergiskäl och slutar använda produkten om det skulle uppstå en allergisk reaktion. Använd inte fler än 2 plåster under en 24-timmars period och säkerställ att de endast används för externt bruk. Inte för användning på barn.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Skin Tag Patch
Skin Tag Patch

30 Plåster | Naturligt hjälpmedel mot hudflikar

188Kr 269Kr

+
Liktornar- & Vårtplåster
Liktornar- & Vårtplåster

28 Plåster | Naturligt hjälpmedel mot vårtor

205Kr

+
Viaman Delay Fördröjningsspray
Viaman Delay Fördröjningsspray

40 ml Spray | Fördröjningsspray för män som vill fördröja utlösningen

289Kr

1 Produkt(er)

188Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(53)
4 Stjärnor
(28)
3 Stjärnor
(15)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

87.01% baserat på 96 Kundomdömen

Verifierat Köp

Det funkade!!

K Kajsa G
Verifierat Köp

Fungerar inte alls. Sätter 3 eftersom omdömet "försvann" när jag satte 1

S Stefan N
Verifierat Köp

Tyvärr inga resultat alls med att använda produkten😔

L Lennart N
Verifierat Köp

Tycker att det funkat hyfsat hittills

U Ulf D
Verifierat Köp

Verkar vara bra produkt. Har inte använt den så länge ännu, men nöjd hittills. Bra fäste på plåsterlapparna. Lagom storlek på plåster.

P Petra N
Verifierat Köp

Allt har varit till belåten

G Göran N
Verifierat Köp

Zzzzzzzzzzzz

C Caroline
Verifierat Köp

Jag har så många skin tags på halsen så det tar tid att behandla dem alla. Än har jag inte märkt att någon försvunnit trots att jag har behandlat patchen flera gånger. Eventuellt har vissa ändrat lite i färg. Jag är envis och kommer att fortsätta trots att prislappen blir ganska hög. Till sommaren SKA de vara borta!

M Mona N
Verifierat Köp

lätt och använda

G Göran E
Verifierat Köp

Lätta att sätta på och de syns inte

E Eva N

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar