Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Skin Tag Patch

28 Plåster | Naturligt hjälpmedel mot hudflikar

Översikt

Har du irriterande, fula och obekväma hudflikar? Skin Tag Patch är ett lättanvänt hjälpmedel som är helt smärtfritt. De här lätta och behändiga plåstren är ett fantastiskt alternativ till piller och krämer. Plåstren i Skin Tag Patch är helt kladdfria och kan bäras under kläderna utan oro. Varje förpackning innehåller 28 särskilt utformade plåster som gör det hela rent, hygieniskt och, bäst av allt - enkelt.

 • Naturlig, smärtfri hjälp mot hudflikar
 • Behändigt alternativ till piller och krämer
 • Kladdfritt och utan spill
 • Hygienisk behandling
 • Enkelt och snabbt att applicera
 • Vegansk
 • GMP
 • Vegetarisk
 • Köp 1 259Kr
 • Köp 2 466Kr 518Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 621Kr 777Kr Du sparar 20%

Vad är en hudflik?

Är du inte riktigt säkert på vad en hudflik är? Hudflikar är små, hudfärgade utväxter som liknar vårtor lite grann. De är vanligt förekommande, kan variera i både storlek och färg, och hittas vanligast i armhålor, nacke, ljumskar, samt under brösten. Anledningen till detta är att de har en tendens att växa fram i hudveck i områden där hud gnids mot hud och de kan därför vara särskilt vanligt förekommande hos personer med övervikt, samt hos de med mycket hudveck. Även om de är relativt harmlösa kan de vara estetiskt störande och påverka självförtroendet, samt göra ont om de hakar i kläderna.

Skin Tag Patch

När man letar efter en produkt som kan hjälpa mot hudflikar, finns det många alternativ att välja mellan. Vissa har använts i hundratals år tillbaka, men de kan vara ganska primitiva och orsaka biverkningar som man inte riktigt planerat för, dessa biverkningar inkluderar irritation, blödningar, missfärgningar och ärrvävnad. Kirurgi är också en metod, men det kan vara dyrt och smärtsamt.

Som ett resultat av detta har naturliga metoder blivit mycket populärt när man vill ta bort hudflikar själv. Det är därför Skin Tag Patch skapades. Genom att använda ett enkelt och exakt utformat plåster, med en hygienisk appliceringsmetod, är det enklare än någonsin att ta itu med dina skinflikar Säg hejdå till katastrofala krämer och odugliga droppar, säg hej till enkelhet.

Ingredienser i Skin Tag Patch

Aktiv ingredient: salicylsyra

Plåster: självhäftande akryl

Användning

De är utvecklade att vara enkla att använda och Skin Tag Patch är verkligen superenkla. Börja med att öppna foliepåsen så att du kan se plåstren. Använd plastverktyget som inkluderats för hygienisk applicering till att försiktigt frigöra ett plåster och placera det direkt på hudfliken. Avlägsna plastverktyget så att bara plåstret är kvar på huden. Använd ett plåster per hudflik upp till 12 timmar åt gången, du kan ha det på under dagen eller över natten. Använd dagligen till dess att du uppnått önskat resultat. Varje förpackning innehåller 28 enheter, så hur snabbt det tar slut beror på antalet hudflikar du har och deras storlek. För användning på ett större antal hudflikar föreslår vi att du använder flera förpackningar över en tidsperiod.

Råd

Eftersom Skin Tag Patch är en ytlig plåsterbehandling är produkten säker att använda på alla hudtyper, utan kända biverkningar. Som alltid när du använder en ny typ av behandling föreslår vi att du kontrollerar innehållsförteckningen av allergiskäl och slutar använda produkten om det skulle uppstå en allergisk reaktion. Använd inte fler än 2 plåster under en 24-timmars period och säkerställ att de endast används för externt bruk. Inte för användning på barn.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(7)
3 Stjärnor
(4)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

MYCKET BRA

reviews 4

76.47% baserat på 16 Kundomdömen

Verifierat Köp

Tycker inte att det funkar så jättebra

L Liselotte C
Verifierat Köp

De funkar perfekt!

S Sotiria I
Verifierat Köp

Funkar jättebra

L Linda E
Verifierat Köp

Fungerar på mindre tags.

C Christina N
Verifierat Köp

Får avvakta resultat för tidigt att ge utlåtande

T Thommy
Verifierat Köp

Lätta att sätta på och de syns inte

E Eva N
Verifierat Köp

lätt och använda

G Göran E
Verifierat Köp

Zzzzzzzzzzzz

C Caroline
Verifierat Köp

Jag har så många skin tags på halsen så det tar tid att behandla dem alla. Än har jag inte märkt att någon försvunnit trots att jag har behandlat patchen flera gånger. Eventuellt har vissa ändrat lite i färg. Jag är envis och kommer att fortsätta trots att prislappen blir ganska hög. Till sommaren SKA de vara borta!

M Mona N
Verifierat Köp

Allt har varit till belåten

G Göran N
Verifierat Köp

Riktigt bra produkt! Köpt flera gånger för den funkar så bra.

I Ingrid
Verifierat Köp

Har haft problem med hudflikar länge och stört mig väldigt mycket på det. Denna produkt hjälper något otroligt. Hade gärna sett att man fick fler plåster med men annars suverän produkt.

L Lovisa
Verifierat Köp

Hjälper fort. Jag använde det när jag sover så att det inte syns alls på dagtid.

A Alex
Verifierat Köp

Har provat det mesta och vårdcentralen vägrade hjälpa mig eftersom det inte är medicinskt, men hur kul är det att gå runt med i ansiktet?? Gjorde susen.

D Daniella
Verifierat Köp

Hudfiken ramlade efter jag använde plåstret. Enkelt.

J Johan
Verifierat Köp

Tar en tid men fungerar till slut!

E Erika

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar