GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Total Curve Kapslar

60 kapslar | Intensiv Bröstförstärkning

365Kr

Fri frakt när du handlar för över 599 kr.

Point Icon Köp nu och tjäna 3 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Utformad speciellt för kvinnor och deras kurvor
 • Rik på bioflavonoider och naturligt fytoöstrogen
 • Med fänkål, sojabönor och resveratrol
 • 2 lättsvalda kapslar om dagen
 • Kombinera gärna med Total Curve Gel för en naturlig boost
 • GLUTENFRI
 • Halal
 • KOSHER VÄNLIG
 • VEGETARIANSK

Varför väljer kvinnor bröstförstärkning?

Kvinnor i alla åldrar kan av olika anledning vilja förändra utseendet av sina bröst. Enligt en studie i International Journal of Sexual Health sa 70% av kvinnorna mellan 18-65 år att de inte var nöjda med storleken eller formen på deras bröst. Den stora andelen kan verka chockerande, men det är många som önskar återfå formen och fastheten efter förändringar som skett i kroppen. Några av anledningarna som kan påverka bröstens utseende kan vara:

 • Ålder
 • Hormoner
 • Viktförändring
 • Graviditet
 • Genetik

Vad är Fytoöstrogen?

Fytoöstrogen är en naturligt förekommande komponent som finns i ett antal växter, till exempel soja, ärtor, humle, fullkorn, frön, bär, vete och fänkål. De kan även förekomma i flera av de mindre kända örterna såsom Dong Quai, Red Clover och Alfalfa. Som växtbaserade östrogener arbetar de inuti växten som en form av naturligt skydd mot växtätare. Växten utsöndrar föreningen för att reglera fertilitet bland djur som kan äta dem och som därefter reducerar risken för ytterligare attacker. Detta är anledningen till att de anses främjande för kvinnor som eftersträvar att öka femininitet på ett naturligt sätt. I allmänhet är växter som är rika på fytoöstrogen-föreningar högt eftertraktade och frekvent använda i naturliga och högkvalitativa bröstförstärkningsprodukter.

Total Curve

Detta örtbaserade komplement är särskilt skapat för kvinnor samt deras kurvor och är ett naturligt val för kvinnor som söker efter förstärkning. Detta innovativa komplement är utarbetat med en rad olika naturliga ingredienser som inkluderar de som är populära inom kvinnlig förstärkning och är utformat som ett naturligt och gradvist val framför smärtsam och dyr kirurgi eller kemiska metoder. De noggrant utvalda växterna som används i formulan har använts för att främja kvinnliga former naturligt i flera generationer och finns nu tillgängliga i dessa kapslar i exakt rätt mängd för kvinnors behov. Perfekt för de som söker efter att förstärka sin naturliga, feminina skönhet. Total Curve är optimal för kvinnor i alla åldrar som drömmer om en fastare och fylligare känsla.

Total Curve Ingredienser

De aktiva ingredienserna som använts i formulan till Total Curve har valts ut för sina främjande egenskaper, speciellt för kvinnor. Detta innovativa tillskott har skapats genom att använda välkända växter som har använts av kvinnor i hundratals år och kombinera dem i precis rätt mängder i en modern produkt. Några av de viktigaste aktiva ingredienserna är:

Användning

Det som är så bra med Total Curve tabletterna är att de är lätta ta och då de är utformade för regelbunden användning så kommer de inte ha en stor inverkan på ditt vardagliga schema. Bara ta 2 tabletter om dagen, gärna i samband med två olika måltider. Vi rekommenderar att man tittar igenom den fullständiga ingredienslistan innan användning, precis som med alla nya tillskott, för att kontrollera att man inte är allergisk mot någon ingrediens. Överskrid inte den rekommenderade dosen.

Oftast köpt tillsammans

Total Curve Kapslar
Total Curve Kapslar

60 Kapslar | Intensiv Bröstförstärkning

365Kr

+
Ren Bockhornsklöver Olja
Ren Bockhornsklöver Olja

100 ml Olja | Naturlig hjälp för bröstförstoring

144Kr 205Kr

+
Total Curve Bröstgel
Total Curve Bröstgel

100 ml Gel | Intensiv daglig gel för större bröst

399Kr

1 Produkt(er)

365Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(89)
4 Stjärnor
(43)
3 Stjärnor
(14)
2 Stjärnor
(1)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

Reviews 4.5

89.32% baserat på 147 Kundomdömen

Verifierat Köp

mycket bra

K Karl E
Verifierat Köp

mina bröst är mer känsliga o större

J Jörgen L
Verifierat Köp

En boost för större boobs;) innehåller bröst förstorande ämnen. Bättre effekt om man kompletterar med "fabulous breasts tabs"

A Andreas
Verifierat Köp

Överlag är den bra, min uppfattning efter djup grävning om detta om större bröst, så kan den här produkten ha en förhöjande effekt i kombination med "fabulous breasts tabs". Hade önskat att "total curve" innehöll en mängd fenugreek. Nu inne på andra burken, jag tycker att brösten börjar få mer kontur och form, nu hänger dom inte slappt rakt ner, utan börjar bli fylligare och "toppigare" kan man säga, dock halv svårt att avgöra OM dom blivit "större" i omfång, men skymtar en förändring kan man säga.

A Andreas
Verifierat Köp

Jag är jätte nöjd

S Sandra T
Verifierat Köp

hjälper mycket att få fina kurvor

J Jörgen L
Verifierat Köp

Det fungerar väldigt bra. Resultatet visar sig efter två veckor.

A Atefeh T
Verifierat Köp

Brösten blev lite större och rundare :)

L Lina
Verifierat Köp

Var inte som en bröstoperation men skillnad blev det. Kommer helt klart fortsätta!

C Carro
Verifierat Köp

Fick större bröst

C Christina

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar