GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

L-Arginin som kosttillskott mot erektil dysfunktion

Söker du naturlig hjälp mot erektil dysfunktion? Då kan kanske ett tillskott med L Arginin hjälpa dig. Det är ett av de vanligaste kosttillskotten på marknaden för behandling av erektionsproblem.

Vad är L Arginin?

L Arginin är egentligen en aminosyra som har flera viktiga funktioner i kroppen. En av dessa funktioner är att öka mängden kväveoxid (NO) i kroppen för att kunna vidga blodkärlen och främja en ökad blodcirkulation. Hälsosamt blod strömmar till artärerna i penisen, vilket är nödvändigt för att kunna få hårdare stånd. Det är därför en vanlig ingrediens i många populär erektionsmedel och piller för stånd.

L arginin & sexlust
  • Används för att behandla bland annat blod-och-kärlsjukdomar, erektionsproblem och manlig infertilitet.
  • L Arginin förvandlas till kväveoxid i kroppen, vilket i sin tur vidgar blodkärlen och ökar blodcirkulationen. Med en bättre blodtillförsel till penisen så kan du få hårdare stånd. För vissa kan det till och med fungera som en bra erektil dysfunktion behandling.
  • L-arginin finns naturligt i rött kött, fågel, fisk och vissa mjölkprodukter, men kan även tas fram syntetiskt i labb. Det är med andra ord möjligt att få i sig tillräckligt stora mängder via kosten, men för många män kan det vara fördelaktigt att äta ett tillskott med L-arginin.
  • Aminosyran stimulerar även bland annat växthormoner och insulin.
  • Påskyndar läkning, stödjer fettomsättningen, immunförsvaret och bildning av tillväxthormon i kroppen.

L Arginin & effekt på sexlusten

L Arginin används ofta som ett naturmedel för dem som har svårt att hålla stånd, eftersom det kan bidra till att öka blodflödet till penis. Läs mer om andra sätt som du kan behandla erektil dysfunktion här.

Få hårdare stånd med en ökad blodcirkulation

Få hårdare stånd med L arginin piller

Aminosyran kan ha flera positiva effekter på din manliga förmåga och sexlust, men den främsta anledningen är för att den främjar blodcirkulationen i penisen. På så sätt kan du få en ökad sexlust och även få hårdare stånd. Utan tillräckligt mycket med blod i pensisen, så är det nämligen nästan omöjligt att få ett tillräckligt hårt stånd för att kunna ha ett samlag.

Många män upplever att aminosyran L Arginin kan vara ett bra piller för stånd. Detta eftersom ämnet gör att blodtillförseln i penisen ökar och du därmed kan uppnå ett mer tillfredsställande och hårdare stånd. Det kan därför vara värt att prova ett naturligt tillskott innan du provat receptbelagda läkemedel.

L arginin & Sexlust

Erektionsproblem kan ha en stor påverkan när det gäller både sex och relationer. Ett fungerande sexliv är hos de flesta män och kvinnor väldigt viktigt. Så, vad kan du göra när det inte riktigt fungerar som du vill?

Många män har fått väldigt goda resultat med att regelbundet äta tillskott av aminosyran. Tillskottet kan även främja en ökad muskelvävnad och många män har även upplevt att de får starkare och bättre orgasmer. Utöver detta, så kan även aminosyran hjälpa till med blodtrycket och förbättra minnet.

Ett populärt tillskott är L-Arginine Capsules för män från märket Viaman. Tillskotten kan både bidra till att öka sexlusten och ge dig ett bättre och mer tillfredsställande stånd.

Ett receptfritt piller för stånd kan vara lösningen

piller för stånd & erektil dysfunktion naturläkemedel

Innan du börjar ta receptbelagda läkemedel, så bör du först överväga att prova en naturlig lösning för att få hårdare stånd.

Erektionsproblem såsom erektil dysfunktion är behandlingsbart med behandlingar som används av miljontals män. Ha en öppen konversation med din läkare eller urolog om erektionsproblem för att få hjälp och för att se om dina erektionsproblem kan vara ett symptom av annat tillstånd som behöver uppmärksammas. Här kan du läsa mer om vilka andra potenshöjande medel som det finns.

När du bör prata med en läkare

Du bör även prata med din läkare om du misstänker att det finns en underliggande medicinsk orsak som bör behandlas. Ibland fall har erektionsproblem en underliggande medicinsk orsak. Och för många män är stress och relationsproblem också faktorer som påverkar. Om du röker, sluta. Rökning skadar dina blodkärl så sluta så fort du kan. Din läkare kan rekommendera produkter och program som visat sig hjälpa personer att sluta röka samt undvika återfall.

Viktigt att tänka på när du tar piller för stånd!

Du bör vara försiktig med att ta L-Arginin om du även tar receptbelagda mediciner mot impotens, såsom sildenafil (Viagra) eller tadalafil (Cialis). L-Arginin kan sänka ditt blodtryck, så om du har lågt blodtryck eller tar mediciner för att kontrollera blodtrycket, så bör du undvika L-Arginin eller konsultera en läkare innan du testar det.

Andra intressanta artiklar