GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Bröstförstoring: Vad och Hur?

Bröstförstoring blir allt mer vanligt i dagens samhälle & metoderna är många. Att få större bröst genom en bröstförstoring kan va smärtsamt men det finns skonsamma och naturliga vägar att ta istället. Läs om konsekvenserna du kan få om du väljer fel väg och om resultaten du önskar.

Vad är bröstförstoring?

Bröstförstoring är en metod för kvinnor att öka bröststorleken. Bröstförstoring har blivit ett allt mer populärt alternativ för kvinnor som vill förstora brösten av olika skäl, detta kan uppnås genom olika sätt, såsom; motion, plastik-kirurgi eller naturliga behandling.

Varför väljer kvinnor att förstora brösten?

Det finns ett antal olika skäl till varför kvinnor väljer att öka sin behå storlek. Att ha stora bröst anses som ett åtråvärt anlag och den självsäkerhet som många kvinnor känner medföljer stora bröst. Idealet kring stora, fylliga bröst är en stor faktor till varför många kvinnor bestämmer sig för att förstora sina bröst.

Många kvinnor kan känna sig osäkra med små bröst

Av många olika fysiska faktorer kan många kvinnor uppleva att deras bröst har blivit mindre, några exempel på dessa är bantning, tiden efter graviditeten och under amning. Även åldrande har en stor påverkan på kvinnors bröststorlek. Med ålder kan kvinnors bröst bli mindre och mindre fasta, och många väljer att genomgå en bröstförstoring för att återfå fylligheten och utseendet av brösten

Hur gör man en bröstförstoring genom plastikkirurgi?

Under det senaste årtiondet har plastikkirurgi blivit ett populärt val för många kvinnor som vill förstora brösten, och bröstimplantat är den mest populära alternativet att göra brösten större med. Med kirurgi som tillvägagångssätt så måste man göra ett kirurgiskt ingrepp i brösten, fylla brösten med implantat tillverkade av material såsom saltlösning och silikon. Att förstora brösten genom plastikkirurgi är något som många kvinnor väljer på grund av valmöjligheter och de snabba och noggranna resultaten. Kvinnor som gör en bröstförstoring genom plastikkirurgi har friheten att kunna välja exakt form och storlek på sina bröst.

Finns det andra sätt att förstora brösten?

Ja, det finns ett antal olika sätt för kvinnor att förstora brösten utan plastikoperation. Många kvinnor väljer att utöva träning såsom styrkeövningar för att öka storleken på deras byst. De övningar du utför med ed vikter berör de bröstmusklerna som finns bakom brösten vilket kan ge större och fastare bröst.

Det finns också naturliga bröstförstorningskrämer som kan öka behå-storleken. Dessa krämer kan strama upp huden på brösten vilket gör dem hårdare och fastare. Det finns också bröstförstoringspiller som många kvinnor väljer för att förstora deras bröst, dessa piller innehåller precis som krämerna naturliga ingredienser som stimulerar bröstvävnaden samtidigt som den ökar blodflödet till bysten. Det finns även ett antal tekniska apparater och enheter som används utanpå brösten som ökar och stimulera blodflödet till brösten men som också stärker bröstens muskulatur.

Andra intressanta artiklar