GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Flatulens behandlingar mot illaluktande fisar

Alla släpper vind några gånger om om dagen, men för vissa händer det upp till 15-20 gånger per dag. Detta beror på att en stor mängd av flatulens (gas), ansamlas i kroppen. Nedan kan du se vårt utbud av underkläder, med ett aktivt kolfilter som eliminerar lukt från gasbildning. Genom att bära denna typ av underkläder, kan du bli av med luft när du behöver, utan att behöva oroa lukten och människorna omkring dig.

Orsaker till gasbildning

Flatulens är något som vi alla har, men vissa är mer drabbade än andra. Det kan finnas olika anledningar till att man ibland får mer gasbildning, eller att vissa människor har mer än andra. De vanligaste orsakerna till gasbildning finns i den mat vi äter och hur vi äter den. Om du inte tuggar maten ordentligt innan du sväljer det, kan du svälja extra luft, vilket resulterar i gasbildning. Tuggummi, bönor och rökning är också stora bovarna när det gäller att svälja luft. Men den främsta orsaken till gasbildning är kolhydrater som är svåra att smälta. Kolhydraterna tillläggs till kolonbakterierna i tarmen och bidrar till nya gaser, vilket leder till att luften i magen och flatulens.

Släpp vinden!

De flesta människor tycker att det är oerhört pinsamt att erkänna luft från tarmen eller munnen, eftersom det kan hända när som helst - även i sociala situationer. Det kan vara pinsamt att medge att du är den som har släppt vind eller har mycket gasbildning och många kommer att försöka undvika att göra det när de är runt andra människor. Detta är dock en riktigt dålig idé, eftersom ackumulerad gasbildning kan orsaka huvudvärk, magkramper och muskelvärk och faktiskt förgifta kroppen.

Intensive Colon Cleanse

Colon Cleanse kan ge dig självförtroende att släppa vind när det behövs, då de filtrerar flatulens. Dessa revolutionerande trosor och boxerkalsonger innehåller ett aktivt kolfilter som filtrerar ut och eliminerar lukt av gasbildning, så du kan känna dig säker på att ingen kan känna lukten av prutten du släppt. De finns i fyra modeller: Vanliga trosor och maxitrosor kvinnor, och två olika boxerkalsonger för män. Alla modeller innehåller ett kolfilter på baksidan och är gjord av ett mjukt och bekvämt material. De tar upp mer än normala underkläder och är helt diskret, så nu är det över att bli generad av gasbildning.

Andra intressanta artiklar

Dela med