GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Veganskt Collagen Advanced

Anti-aging tillskott för huden

Är det skillnad på veganskt och vanligt kollagen?

Vid 35 års ålder börjar din kropp konsumera mer kollagen än vad den kan producera, vilket kan leda till rynkor, svagare leder och andra åldersrelaterade problem.

Det är just därför många tar collagen tillskott från nötkreatur eller fisk för att ge kroppen de nödvändiga byggstenarna för att underhålla leder, hud och brosk för att fortsätta att ha ett ungt och aktivt liv.

Men vad gör veganer eller vegetarianer om de vill dra nytta av collagenens många hälsofördelar? Då är ett veganskt collagen booster det perfekta alternativet.

Till skillnad från vanliga collagen tillskott för hud, skelett och leder, innehåller vår veganska collagen booster ingredienser som C-vitamin, resveratrol och zink, som bidrar till att bibehålla en normal nivå av collagen.

Rent praktiskt innebär det att ett veganskt collagen tillskott inte innehåller animaliska ingredienser, och är därmed ett perfekt alternativ för vegetarianer och veganer som letar efter ett tillskott som höjer kroppens naturliga collagen nivå.

Vad är fördelarna med veganskt collagen?

Veganskt Collagen är ett växtbaserat collagen förstärkande tillskott lämpligt för vegetarianer och veganer som inte kan njuta av fördelarna med vanligt marint och bovint collagen.

Collagen kapslarna innehåller endast veganska ingredienser som vitamin C och E, zink och, som fantastiska anti-aging ingredienser för att vårda dina leder och ta din hudvård till en helt ny nivå.

Ingredienserna skapar tillsammans det perfekta tillskottet för veganer och vegetarianer som vill boosta sin naturliga collagen produktion, vilket kan hjälpa till att minska synliga tecken på åldrande som fina linjer, rynkor och hängig hud, samt vårda ben och leder.

Vad är fördelarna med collagen?

Collagen bidrar till att minska synligheten av rynkor, och är också viktigt för att hålla huden ungdomlig och kan bidra till elastisk hud och till att bibehålla leder och skelett.

Varför välja ett veganskt collagen framför bovint eller marint collagen?

Är du vegetarian eller vegan? Och skulle du vilja dra nytta av hälso-och skönhet fördelarna med collagen tillskott? Då är Veganskt Collagen det perfekta tillskottet för dig.

Ska jag välja veganskt collagen pulver eller collagen kapslar?

Det beror på dina preferenser. Collagen kapslar är ofta billigare, håller samma höga kvalitet och är ibland bekvämare att ta.

Vad är den rekommenderade dagliga dosen?

Ta 2 kapslar dagligen med ett stort glas vatten, helst med en huvudmåltid. En burk innehåller 180 kapslar, vilket motsvarar 3 månaders användning.

När kan jag förvänta mig att se ett resultat?

Enligt vår Nöjdhetsgaranti rekommenderar vi att du använder tillskottet dagligen i minst 3 månader.

Finns det biverkningar av att ta tillskottet?

Tillskottet är tillverkat av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser innehållsförteckningen för att kontrollera eventuella personliga allergier.

Kan alla ta detta veganska collagen tillskott?

Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår en medicinsk utvärdering bör du rådfråga din läkare före användning. Ej lämplig för barn och ungdomar under 18 år.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Eco Masters Jade ansiktsroller med Gua Sha & serum
Eco Masters Jade ansiktsroller med Gua Sha & serum

Kit för ansiktsvård & massage

329Kr

+
Maxmedix Pepparmyntsolja Softgels
Maxmedix Pepparmyntsolja Softgels

200 mg 365 Softgels | Naturligt tillskott mot dålig andedräkt

255Kr

1 Produkt(er)

329Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar