GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Hur kan man få större penis?

Är du en del av de drygt 60% av alla män som vill få en större penis? Vissa jämför sin penis storlek med dem de ser i omklädningsrummet på gymmet, eller de XL snoppar de ser på porrsidor. Vid synen av en större penis önskar många män att de antingen hade en större än den de sett eller lika stor. En del ser sin penis storlek som ett mått på manlighet och tror att ju större penis desto bättre.

Vad är en normal penis?

95% av alla män har en penis som i erigerat tillstånd är mellan 8 och 22 centimeter lång. En svensk mans genomsnittliga penis är mellan 14 och 15 centimiter då mannen har stånd, och genomsnitts omkretsen ligger på ca 10cm, de flesta önskar sig under hela sin livstid större penis.

Suprise, suprise

En genomsnittlig svensk penis är 13 centimeter vid stånd och har en omkrets på ca 10 centimeter. I undersökningar kring män som vill få en större penis, har man bett män att uppskatta sin egen penisstorlek för att sedan mäta den. Männen som upplevt att storleken är för liten och vill ha en större penis trodde sig ofta ha en mindre penis än vad det exakta mätresultatet visade sig. Då man frågat hur stor de trodde att en genomsnittlig penis var, trodde de att den var minst 15 centimeter, en 2 centimeter större penis storlek än genomsnittet.

Penisen och kvinnan

Flera uppgav även att de oroade sig över hur väl deras mandom kunde göra det njutningsfullt för kvinnan, en stor orsak till varför mannen drömmer om större penis. Dildos, vilka designats för att ge kvinnnan njutning finns i olika färger, former och storlekar. Men den som blivit storsäljare är den så kallade rabbit dildon. Den har en penetrations längd på ca 12cm, och medelsvensken har då en större penis än den populäraste dildon som utformats som njutningshöjare! Omkretsen på penisen har inte fullt lika stor betydelse vid samlag som längden på en penis kan ha då en kvinnas underliv anpassar sig efter omkretsen. När män önskar sig större penis tänker de först och främst på längd, bredden kommer oftast efter.

Krokning?

Det finns tre svällkroppar i skaftet, dessa kan ha olika längd vilket kan avgöra om penisen är böjd eller rak. Är den ena svällkroppen är kortare än de andra kan detta leda till att mannen får en böjning. Detta är normalt, men har mannen en böjning på över 30 grader och detta under sexlivet orsakar problem, kan man välja att operera sig eller använda rekomenderande penispumpar eller penis piller. Dock är det vanligast att inga problem uppstår, och att samlag kan utföras normalt utan att operation krävs. Detta har inget att göra med om man kan få en större penis eller ej, utan endast hur den böjer sig - framförallt i erigerat tillstånd.

Hur får man en större penis genom penisförstoring?

Många män mår dåligt på grund av sin penisstorlek. Därför har forskare gjort många studier angående hur penisen kan förstoras, med man har uppnåt varierande resultat. En större penis kan uppnås med injektioner eller kirurgi men detta kan vara väldigt farligt. Riskerna med dessa behandlingar är erektionsproblem och ofta är effekten bara tillfällig, plus att det kan kosta uppmot 16 000 kronor. Behandlingar hemma är ofta bättre och säkrare och man obehagliga biverkningar. Nedan har vi listat några av de mer populära metoderna för penisförstoring för större penis.

  • Penis extender : Tillverkade för att ge upphov till en permanent vävnadsexpansion (med andra ord en större penis), där man gradvis under en längre period utövar behandlingen– den gemonsnittliga tiden före resultat är olika från individ till individ men ligger mellan ett par veckor upp till några månader. Att förstora penisen genom att använda penisextender är ett enkelt och välbeprövat sätt att förstora penisen på och kan fungera för alla män, den kan även hjälpa till att räta ut en krökt penis då du under längre perioder utsätter den för en utsträckande kraft – det blir som träningspass för penisen – vägen mot en större penis
  • Penispump : För dig som direkt innan sexakten vill få en hårdare erektion och en större penis kan en penispump vara rätt alternativ för dig. Du ökar blodflödet till penisen då du använder vakuum pumpen som medföljer penispumpen. Under kontinuerlig användning av denna penisförstoring metod kan även denna teknik ge upphov till en större penis långsiktigt, utan att du skall behöva använda den varje gång före samlag.
  • Penis piller : Med hjälp av vissa ämnen och ingredienser sammansatta av forskare kan du stimulera till ett ökat blodflöde till penisen, som på grund av det ökade blodflödet kan ge en större penis samt erektion. Detta är ett av de mest lättanvända sätten att använda sig av för att få en större penis. Dock känner sig vissa män obekväma med att använda piller och vänder sig då till penis extenders och penispumpar.

Allt för ditt bästa

För män som är missnöjda med sin penisstorlek och känner att de vill ha en större penis finns lättanvända och säkra alternativ att tillhandagå. Dock bör det betonas att man självklart skall känna sig trygg med den penisstorlek man har, och de jättepenisar som syns på porrfilmer inte stämmer överens med storleken hos en medelsvensson. Om man fortfarande känner av personlig anledning att man vill ha hjälp så finns flera olika alternativ för att du skall kunna uppnå bästa självförtroende och vara nöjd med din kropp.

Andra intressanta artiklar