GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*
Bathmate

Bathmate

Filtrera

Typ

Pris

1119Kr 1119Kr

Märke

Betyg

Med försäljning i 39 länder och ett stort internationellt intresse har Bathmate's sortiment satt en ny standard när det kommer till penispumpar. Det som skiljer Bathmate från andra modeller är att dessa pumpar utnyttjar hyrdo-tekniken och vattnets naturliga kraft. En rapporterad framgång på 95% tyder på att detta är en lyckad metod för penisförstoring!
Läs mer

Alla produkter i denna kategori

Större penis med Bathmate penispump

När det kommer till penisutvidgning, oavsett vilken typ av lösning du är ute efter finns det vissa märken som inte kan ignoreras. Bathmate är ett av dessa märken, med en rapporterad framgång på 95 % är denna penispump för starkare erektion bland de bästa på marknaden när det kommer till just detta område. Hemligheten bakom Bathmates framgång är dess patenterade användning av hydropump teknologi, som har visat sig ge avsevärt förbättrade resultat jämfört med det stora flertalet andra liknande produkter på marknaden.

Varför ska jag välja Bathmate?

Sedan lanseringen 2005 har hundratusentals män valt Bathmate Sverige för att njuta av ett bestående resultat när det kommer till naturlig och smärtsam penisförstoring.

Experter anser att dess framgång inte endast beror på designen och hur enkel den är att använda, utan främst på att produkten håller vad den lovar! Bathmate har rapporterat att flera användare uppnått en ökning på upp till 6-8 cm.

Vilka funktioner har Bathmate?

Bathmate har en rad olika fördelaktiga funktioner

  • Använder sig av den anmärkningsvärda och naturliga kraften i vatten
  • Fungerar i badet, duschen eller luften
  • Kan appliceras på bara några sekunder med bara en hand
  • Omsluter hela penisen, genom detta ökar den penisens omkrets utmed hela dess längd samtidigt som produkten förhindrar att penisen böjs
  • Förlänger hela penisen, inte bara förhuden
  • Ger en grundlig och hård erektion
  • Vill du ha en snabb och permanent förlängning av din penis är detta en penispump som är värd att utforska!

Hur använder jag Bathmate?

Går det att använda Bathmate Sverige i duschen? Absolut!

Såhär gör du; börja med att duscha en stund för att värma upp kroppen, penisen och pungen. Fyll sedan produkten med vatten från duschen, håll i botten av produkten för att försäkra dig om att vattnet inte rinner ut.

Därefter placerar du din penis inuti din penispump, tryck den sedan mot kroppen för att skapa tätning. Pumpa igen för att frigöra från luft om du behöver. Efter 15 minuters användning trycker du på ”release”-knappen på toppen av Bathmate.

Är Bathmate säker att använda?

Bathmate betraktas som en av de säkraste produkterna på marknaden. Anledningarna till att denna penispump har detta goda rykte är många.

En viktig anledning är att produkten används i vatten. Vatten skapar ett vakuum som är reglerbart. Dessutom utesluter det behovet av att använda dyra och röriga glidmedel, samtidigt som det skyddar din penis och förhindrar skador.

Trots att Bathmate Sverige är en penispump för starkare erektion har den en mjuk och smidig design som är snäll mot dina känsligare kroppsdelar. Utformningen av bälgen (gummidelen på produkten) förhindrar att du överskrider det negativa tryckets tröskelvärde på 0,4 bar. Jämför detta med FDA (Food and Drug Administration i USA) där det anges att alla pumpar som använder mer än 0,56 bar undertryck, måste testas av FDA och godkännas innan de får säljas i USA. Liknande regler gäller även i Europa och hela världen.

Produkten har även en mjuk yta som vilar mot huden när du underhåller vakuum. Denna hindrar enheten från att skada ditt bäckenområde och din hud.

Vad är skillnaden på de olika Bathmate?

Denna penispump för starkare erektion finns i flera olika varianter som alla innehåller olika funktioner, här nedan ger vi dig en sammanfattning av dessa! För att få reda på mer specifik information om en produkt klickar du på ”Mer info”-knappen.

Kan jag köpa tillbehör till min Bathmate?

Om du redan har investerat i en penispump, kan du köpa ytterligare utrustning till din pump hos oss. Vi erbjuder bland annat Bathmate rengörings kit, Duschrem eller steriliseringstabletter så att du kan hålla din produkt ren och redo för användning.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.