Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Viaher Pro

10 Kapslar | Intensiv lusthöjande för kvinnans libido

Översikt

Många kvinnor upplever att lusten och sensualiteten minskar med tiden, till följd av trötthet, föräldraskap och en tidsslukande karriär som alltför ofta kommer i vägen. Lyckligtvis finns det hjälp att få! ViaHer Pro är ett naturligt lusthöjande kosttillskott för kvinnor som kan hjälpa dig att återfå passionen. Den naturligt kraftfulla formulan med Ginko Biloba och L-Arginin är tänkt att tas en halvtimme för intimitet - så att du åter kan njuta fullt ut av dina speciella stunder.

  • Intensivt lusthöjande för kvinnor
  • Blandning av växter, vitaminer & aminosyror
  • Med Ginkgo Biloba, Ingefära, L-Arginin & Humle
  • 100% naturliga & trygga ingredienser
  • En kapsel en halvtimme före intimt umgänge
  • Framtagen av experter
  • Hög dos
  • Köp 1 279Kr
  • Köp 2 502Kr 558Kr Du sparar 10%
  • Köp 3 669Kr 837Kr Du sparar 20%

Den kvinnliga sensualitetens hemligheter

Både kvinnor och män kan uppleva att sexlusten avtar ibland, både under längre eller kortare perioder. Faktorer som stress, trötthet, ålder och föräldraskap kan ta vinden ur våra segel och beröva oss känslan av stark kvinnlighet. Idag finns det många naturliga hjälpmedel på marknaden - utformade speciellt för att återfå lusten och ge mera njutning till våra heta stunder. Med en blandning av traditionella örter och moderna metoder strävar ViaHer Pro efter att hjälpa kvinnor att återfå sin lust

ViaHer Pro

Om det finns ett företag med en djupgående förståelse av den kvinnliga kroppens behov så är det ViaHer! Fast beslutna att ge dig ett växtbaserat hjälpmedel som skulle tillmötesgå din kropps sensuella behov och göra det möjligt för dig att känna dig som nyfödd, tog ViaHer sitt otroliga ursprungliga koncept - och gjorde det ännu bättre! Nu i Pro-version behöver du bara ta dessa en halvtimme före intimt umgänge, för största bekvämlighet.

Passionsfrukt
Passionsfrukt

Denna härligt söta, näringsrika frukt, som ingår i cocktailar över hela världen, är naturligt rik på Piceatannol. Den anses vara mycket viktig på grund av dess vitaliserande och skyddande verkan mot åldrande effekter av stress. Dessutom har några av de polyfenoler som finns i Passionsfrukten, särskilt flavonoiden luteolin, kopplats till vasodilation.

Zink
Zink

Denna mineral har otroliga fördelar för våra kroppar och används i stor utsträckning för att boosta konditionen. Den är inte bara mycket uppskattad för sin roll i att bidra till normala kognitiva funktioner, utan också för sitt bidrag till intimhälsa. Den anses också av många hjälpa till att stärka skyddet av celler mot oxidativ stress.

Ginkgo Biloba-extrakt
Ginkgo Biloba-extrakt

Detta extrakt utvinns ur en växt som är känd för att upprätthålla otrolig hälsa, kraft och vitalitet under en otrolig lång livslängd och används vanligtvis med tydlig avsikt att överföra dessa egenskaper till våra fysiska former. Det är en populär ingrediens för kognitiv förbättring, minne och cirkulation.

Riboflavin
Riboflavin

Detta otroliga näringsämne är också känt som vitamin B2. Det är känt för att bidra till normal energigivande ämnesomsättning, minskad trötthet och utmattning, normal funktion av nervsystemet och upprätthållandet av normala slemhinnor. Det har en övergripande positiv effekt på många av kroppens funktioner.

L-arginin
L-arginin

Denna viktiga aminosyra tas ofta för ökad fysisk prestation och är förknippad med känslan av vitalitet. L-arginin spelade en nyckelroll i en forskning som vann Nobelpriset i medicin 1998, på grund av dess starka koppling till kväveoxid i kroppen. Det är känt för att förbättra blodcirkulationen genom att vidga blodkärlsväggarna.

Ingefärsrot
Ingefärsrot

Använd både i matlagning och i traditionell medicin över hela världen, har den använts för att boosta kroppen på alla möjliga sätt. Dessa inkluderar att stimulera, förstärka, skydda och återuppliva både kropp och själ. Nya studier har till och med börjat koppla den till intimhälsa.

Humle
Humle

Denna växt kan tyckas ha naturlig koppling till en dryck förknippad med män, men den har spelat en viktig roll för kvinnors välbefinnande i århundraden och användes i traditionell medicin i de antika kinesiska, grekiska och romerska kulturerna. Nyligen genomförda vetenskapliga studier har undersökt kopplingen mellan denna unika växt och förekomst av östrogena beståndsdelar.

Fullständig Ingredienslista

Aktiva ingredienser: Passionsfrukt, Ginkgo Biloba-extrakt (24% Ginkgo-Flavon Glykosider), Broccoligroddsextrakt (0,5% Sulforafan), L-arginin, Lakritsrotextrakt (250mg Motsvarar Hel Växt), Ingefärarot, Humle 5:1, Zink (i form av Zinkglycinat), Vitamin A (i form av Retinylacetat), Riboflavin (i form av Vitamin B2).

Hur du använder ViaHer Pro

Detta kosttillskott är avsett att bli ett njutningshöjande, trevligt och mycket tillfredsställande tillskott till ditt kärleksliv. Ta en kapsel 30-40 minuter före intim närhet. Var noga med att dubbelkolla ingredienserna om några personliga allergener skulle förekomma.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(8)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

85.00% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Bara att ta en piller, lägga sig i sängen och njuta! Fungerar toppen med och utan partner.

A Anna
Verifierat Köp

En fontänorgasm senare.. Mindblowing.

K Katarina
Verifierat Köp

Jag tar ett piller innan ibland för att det ska kännas skönare och intensivare. Känns varm och pirrigt tycker jag. Fast mest för att jag vill ha lite variation, så inte varje gång. Lusten behöver jag inga hjälp med, så jag vet inte hur bra pillrerna är för det.

A Alma
Verifierat Köp

Placebo eller inte.. jag blir kåtare efteråt..

R Rosanna
Verifierat Köp

Bra för sambon så att säga.

R Robert
Verifierat Köp

Fått tillbaka min fru sexuellt. Efter klimakteriet rann lusten ut med hormonerna. Vi har prövat olika men de här tabletterna funkade direkt. Wow.

S Sven
Verifierat Köp

Så glad att ha hittat dessa, de har verkligen räddat mitt sexliv (och kanske till och med mitt äktenskap)

M Maria
Verifierat Köp

Wow vad det funkade bättre än förväntat! Lusten är tillbaka med full kraft och jag köper min tredje förpackning nu så jag är redo för lite härligt semestersex :)

G Gabby
Verifierat Köp

Jag köpte dom mest som en kul grej för att se om sexet blev skönare (har inga egentliga problem med sexlusten) och det blev det verkligen! Har aldrig vart så sugen som jag blir när jag tar dessa och sexet är mindblowing!

S Saga
Verifierat Köp

Jag har redan helt okey sexlust och sexliv så jag märkte inte supermycket, men man blir typ lite kåtare och framför allt våtare och känsligare så det är ju skönt

N Nina
Verifierat Köp

Helt ok

G Giq giq

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar