Gratis frakt vid köp över 699 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 699 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Proferia progestonkräm naturlig köpa i sverige
Proferia progestonkräm naturlig köpa i sverige

Proferia

56.7 g Kräm | Progesteronkräm mot klimakteriebesvär

Översikt

Upplever du jobbiga besvär med klimakteriet? Proferia är en progesteronkräm för alternativ behandling av klimakteriebesvär genom användning av naturligt progesteron istället för syntetiska hormoner. Regelbunden användning kan minska vanliga symtom av klimakteriet, såsom värmevallningar, nattliga svettningar, sömnstörningar, ett torrt underliv och humörsvängningar.

 • Mot symptom genom klimakteriet
 • Formula kan motverka hormonell obalans
 • Kan bekämpa värmevallningar, sömnlöshet, minskad lust och nattliga svettningar
 • Naturliga ingredienser, inga konstgjorda extrakt
 • Innehåller höga nivåer av progesteron (500 mg)
 • Vegansk
 • GMP
 • Mjölkfri
 • Glutenfri

Vad är progesteronbrist?

När vi blir äldre minskar produktionen av progesteron naturligt hos kvinnor. Den kvinnliga kroppen producerar också östrogen, men detta minskar inte i lika kraftig utsträckning som progesteronet. Detta kan skapa obalanser i progesteron / östrogen nivåerna, vilket kan leda till kännbara konsekvenser, som låg energi och minskad lust. Progesteronbrist är vanligast hos kvinnor som går igenom klimakteriet men det kan även drabba kvinnor som är både yngre och äldre.

Vad är symtomen på progesteronbrist?

Symptomen av progesteronbrist kan upplevas som förvärrade klimakteriabesvär men kan drabba kvinnor i alla åldrar, oavsett om de gått igenom klimakteriet eller inte. Några typiska symptom på progesteronbrist kan vara:

 • Oregelbundna blödningar
 • Kraftiga humörsvängningar
 • Ledsmärtor
 • Förvärrade PMS-besvär
 • Hjärtklappning
 • Minskad sexlust
 • Torra slemhinnor

Genom att behandla progesteronbristen på ett allmänt plan kan man på ett effektivt sätt komma tillrätta med alla de olika obehagliga och tråkiga symptom som det orsakar.

Vad är klimakteriet?

Klimakteriet är ett normalt tillstånd som alla kvinnor upplever när de blir äldre. Uttrycket "klimakteriet" beskriver processen en kvinna går igenom, antingen strax innan eller efter att hon slutar menstruera, vilket markerar slutet på hennes reproduktiva period. En kvinna är född med ett begränsat antal ägg i äggstockarna. När äggstockarna inte längre släpper ifrån sig ägg varje månad, och menstruationen avstannar, inträffar klimakteriet.

Klimakteriet anses vara en vanlig del av åldrandet när det händer efter 40 års ålder. Om klimakteriet inträffar före 40 kallas det för "tidigt klimakterie" och detta kan drabba vissa kvinnor, till exempel som en följd av kirurgi, såsom hysterektomi, eller skador på äggstockarna, från exempelvis kemoterapi.

Vad är PMS?

Premenstruellt syndrom (PMS) är namnet på de fysiska, psykiska och beteendemässiga symptomen som kan uppstå under de två veckorna före kvinnans menstruation. Det är också känt som premenstruell spänning (PMT).

Det finns många olika symptom på PMS, men typiska exempel är:

 • Uppblåsthet
 • Bröstsmärta
 • Humörsvängningar
 • Känna sig irriterad
 • Förlust av intresse för sex

Dessa symtom förbättras vanligtvis när din period börjar och försvinna några dagar efteråt. Nästan alla kvinnor i fertil ålder har vissa premenstruella symtom, men omkring 1 av 20 kvinnor har symptom som är tillräckligt stora för att stoppa dem som lever sina normala liv. Detta är ofta resultatet av en mer intensiv typ av PMS som kallas premenstruell dysforisk störning (PMDD).

Vad är Proferia?

Arthur Andrew Medical laboratorium har utvecklat en naturlig progesteronkräm för att balansera hormonnivåer hos kvinnor. Absorberingen av progesteronkräm genom huden är känd för att vara mycket effektivare än oral administrering. Eftersom Proferia progesteronkräm innehåller naturligt progesteron är riktigt effektivt samtidigt som det är skonsamt mot kroppen och passar därför de flesta med progesteronbrist. Proferia Progesteronkräm kan även bidra till att förhindra uppkomsten av osteoporos, en sjukdom som ofta drabbar kvinnor i klimakteriet och som resulterar i försvagade ben i kroppen.

Proferia progesteronkräm innehåller naturligt progesteron, som är effektivare och säkrare att använda än syntetiskt progesteron. Genom att applicera krämen på huden, kan det naturliga progesteronet penetrera hudlagren och reglera hormonbalansen i kroppen. Detta gör krämen till en effektiv behandling av klimakteriesymptom.

Hur använder man Proferia?

För bäst resultat bör du applicera Proferia en gång per dag på halsen, bröstet eller insidan av armarna. Använd ungefär ¼ till ½ tesked om dagen. Lämplig mängd varierar beroende på dina individuella behov och svårighetsgraden av dina symtom. För maximal absorption ska man använda krämen på olika områden varje gång.

 • Kvinnor som är i förklimakteriet kan börja använda Proferia i 14 dagar per menscykel. Beräkna cykeln från den första blödningsdagen. Börja använda Proferia den 12:e dagen och fortsätt fram till den 26:e dagen.
 • Postmenopausala kvinnor kan använda Proferia i 21 dagar i följd och sedan ha ett uppehåll i en vecka.

*Rådfråga din läkare före du använder Proferia om du är gravid eller ammar.

Naturlig formula?

Enligt tillverkaren, Arthur Andrew Medical, ger Proferia Progesteronkräm inga biverkningar på grund av dess naturliga sammansättning. Men vi rekommenderar inte att gravida eller ammande kvinnor eller personer under 18 år använder denna kräm. För mer information, tveka inte att kontakta din gynekolog.

Vilka ingredienser finns i Proferia?

Proferia innehåller en blandning av följande ingredienser: mexikansk jamsrot, aloe vera koncentrat, dejoniserat vatten, färgtistelolja, stearinsyra, sorbitol, ethyl acetate, vetegroddsolja, mucopolysaccharider, sodium, progesteron, och extrakt från ros, kamomill, tall, nässlor, vattenkrasse, röd klätterväxt, kastanj, citron och majs.

Oftast köpt tillsammans

Evening Primrose olja i mjuka kapslar
Evening Primrose olja i mjuka kapslar

1300 mg 180 Softgels | Formula med hög styrka för klimakteriet

189Kr

+
Marine Collagen Advanced
Marine Collagen Advanced

90 Kapslar | Med hyaluronsyra och CO-Q10

259Kr

1 Produkt(er)

189Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(180)
4 Stjärnor
(58)
3 Stjärnor
(23)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

91.68% baserat på 261 Kundomdömen

Verifierat Köp

fantasiskt produkt! Frun blivit en annan fru, det frun jag saknat, en stor skillnad i temperment, humör och energi.

M Mark G
Verifierat Köp

Vet inte ännu, har nyss börjat använda den. Det får ta lite mer tid.

L Liisa S
Verifierat Köp

Inte konstgjord/syntetisk progesteron, utan extrakt från jams-rot med mera. Kan vara bra att veta om man tror att man köper ett aktivt ämne framställd på annat vis.

R Ragna A
Verifierat Köp

Osäker verkan...kräver nog lång inkörningsperiod

F Frank H
Verifierat Köp

Har inte använt den ännu.

B Britt-Marie J
Verifierat Köp

Jag är jättenöjd med Proferia. Tack

V Verica T
Verifierat Köp

,,,,,,,,,,,😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😱😱😱

M Marianne D
Verifierat Köp

Tycker det verkar fungera men svårt stt bedöma eftersom det krävs en gynundersökning för att veta om livmoderslemhinnan är tunn el förtjockad. Tycker att krämen är väldigt kladdig, skulle önska att den var lite smidigare.

S Susan S
Verifierat Köp

Bra creme som fungerar fint. På mig har den jämnat ut mitt humör o på min väninna både humör o svallningar. Kände effekt på en gång.

A Anna-Carin
Verifierat Köp

Naturlig produkt

C Christina K

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar