måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Proferia Kräm 59ml Kräm | Progesteronkräm

Av: Arthur Andrew Medical

389Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Vill du slippa de obehagliga symptomen i samband med klimakteriet? Proferia progesteronkräm är en kräm som effektivt kan öka progesteron nivåer (gulkroppshormon) i kroppen hos kvinnor som lider av hormonell obalans. Till skillnad från andra hormoner, har forskning funnit att progesteronkräm absorberas optimalt av kroppen när de appliceras genom huden snarare än oralt. Proferia progesteronkräm kan minska symtomen vid klimakteriet, inklusive värmevallningar, nattliga svettningar, sömnstörningar, vaginal torrhet och humörsvängningar.

 • Proferia progesteronlräm motverkar hormonell obalans
 • Behandlar symptom på klimakteriet
 • Progesteronkräm bekämpar värmevallningar, sömnlöshet, låg libido och nattliga svettningar
 • Naturliga ingredienser, inga konstgjorda extrakt
 • Det har inte rapporterats om negativa biverkningar för progesteronkräm
 • Innehåller höga nivåer av progesteron (500 mg)

Proferia är en alternativ behandling och innehåller inga syntetiska hormoner. Krämen kan användas på alla delar av kroppen.

Läs mer
Typ: Kräm
Size: 59 ml

Vad är progesteronbrist?

När vi blir äldre, minskar produktionen av progesteron naturligt hos kvinnor. Den kvinnliga kroppen producerar också östrogen, men dess utgång är mindre än progesteron produktionen. Så detta kan skapa obalanser i progesteron / östrogen nivåer, vilket kan leda till allvarliga konsekvenser, såsom låg energi och libido. Progesteronbrist är vanligast hos kvinnor som går igenom klimakteriet men kan även drabba kvinnor som är både yngre och äldre.

Vad är symtomen på progesteronbrist?

Symptomen av progesteronbrist kan upplevas som förvärrade klimakteriabesvär men kan även upplevas av dem som antingen inte har gått igenom klimakteriet eller de som inte har det. Några typiska symptom på progesteronbrist kan vara:

 • oregelbundna blödningar
 • kraftiga humörsvängningar
 • ledsmärtor
 • förvärrade PMS-besvär
 • hjärtklappning
 • minskad sexlust
 • torra slemhinnor

Genom att behandla progesteronbristen på ett mer allmänt plan kan på effektivt sätt komma tillrätta med alla de olika smärtsamma och tråkiga symptom som det orsakar.

Vad är klimakteriet?

Klimakteriet är ett normalt tillstånd som alla kvinnor upplever när de blir äldre. Uttrycket "klimakteriet" kan beskriva vilken förändring som en kvinna går igenom, antingen strax innan eller efter att hon slutar menstruera, vilket markerar slutet på hennes reproduktiva period.

En kvinna är född med ett begränsat antal ägg, som lagras i äggstockarna. Äggstockarna gör också hormonerna östrogen och progesteron, som kontrollerar menstruation och ägglossning. Klimakteriet händer när äggstockarna inte längre släpper ett ägg varje månad och menstruationen stannar.

Klimakteriet anses vara en vanlig del av åldrandet när det händer efter 40 års ålder. Men vissa kvinnor kan gå igenom klimakteriet tidigt, antingen på grund av kirurgi, såsom hysterektomi eller skador på äggstockarna, till exempel från kemoterapi. Klimakteriet som händer före 40, oavsett orsak, kallas för tidig klimakteriet.

Vad är PMS?

Premenstruellt syndrom (PMS) är namnet på de fysiska, psykiska och beteendemässiga symptomen som kan uppstå under de två veckorna före kvinnans månadsperiod. Det är också känt som premenstruell spänning (PMT).

Det finns många olika symptom på PMS, men typiska exempel är:

Uppblåsthet Bröstsmärta Humörsvängningar Känna sig irriterad Förlust av intresse för kön

Dessa symtom förbättras vanligtvis när din period börjar och försvinna några dagar efteråt.

Nästan alla kvinnor i fertil ålder har vissa premenstruella symtom, men kvinnor i slutet av 20-talet till de tidiga 40-talet är troligtvis upplevda PMS.

Omkring 1 av 20 kvinnor har symptom som är tillräckligt stora för att stoppa dem som lever sina normala liv. Detta är ofta resultatet av en mer intensiv typ av PMS som kallas premenstruell dysforisk störning (PMDD).

Vad är Proferia?

Arthur Andrew Medical laboratorium har utvecklat en naturlig progesteronkräm för att balansera hormonnivåer hos kvinnor. Absorberingen av progesteronkräm genom huden är känd för att vara mycket effektivare än oral administrering. Eftersom Proferia progestromkräm innehåller naturligt progesteron är riktigt effektivt samtidigt som det är skonsamt mot kroppen och även passar de flesta med progesteronbrist. Proferia Progesteronkräm kan även förhindra uppkomsten av osteoporos, en sjukdom som försvagar ben och ofta förekommande under klimakteriet.

Vad innehåller Proferia?

Proferia progesteronkräm innehåller naturligt progesteron, som är effektivare och säkrare än syntetiskt progesteron. Genom att använda krämen på huden, penetrerar det naturliga progesteronet huden och skapar hormonbalansen i kroppen vilket gör det till en effektiv behandling av klimakteriesymptom.

Hur använder jag krämen?

Vi rekommenderar att du använder Proferia Progesteronkräm dagligen på de delar av kroppen där huden är tunn (hals, bröst och inre armarna). Dos varierar från individ till individ och beror på personens symtom, men vanligtvis ¼ till ½ tesked dagligen. Kvinnor före klimakteriet, rekommenderar vi att du använder krämen två veckor vid varje menstruationscykel, ta sedan en paus på två veckor för bästa resultat. För kvinnor i klimakteriet, rekommenderar vi att du använder proferia krämen i 21 dagar och sedan ta en paus i en vecka. Resultaten och effekten varierar även från person till person.

Naturlig formula?

Enligt tillverkaren, Arthur Andrew Medical, ger Proferia Progesteronkräm inga biverkningar på grund av dess naturliga sammansättning. Men vi rekommenderar inte att gravida eller ammande kvinnor eller personer under 18 år använder denna kräm. För mer information, tveka inte att kontakta din gynekolog.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (95% baserat på 8 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * fantasiskt produkt! Frun blivit en annan fru, det frun jag saknat, en stor skillnad i temperment, humör och energi.
 • * Blev tipsad av min läkare och verkar fungera hittils. Toppen!
 • * Rekommenderat denna till en väninna!
 • * Har du liksom jag fått vissa problem i och med klimakteriet är den här krämen bra att prova. Rekommenderar!
 • * Hade det jättejobbigt på nätterna förut, det har blivit mycket bättre sen jag började använda denna. Bra kräm
 • * En bra kräm som fungerar och en snabb och smidig leverans
 • * Sökte efter Progesteron och den kom upp. Har funkat bra både med beställningar och verkan. Mycket nöjd.
 • * Hörde av en vännina hur populär den här krämen är i danmark så nu har jag med köpt för att prova! Hoppas jag känner samma sak!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden