• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

HerSolution

60ml Gel | Vaginaboost
479Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Lider du av torra slemhinnor i underlivet, och upplever att detta påverkar ditt och din partners sexliv negativt? Då kan Hersolution Gel - Vaginaboost vara något för dig. En gel som återfuktar och hjälper underlivet att återfå en naturlig balans kan hjälpa dig att slippa besvär som torrt underliv få få dig att njuta mer av sex.

Hersolution gel kan användas för att:

 • Ge ökad sexlust
 • Bli av med vaginal torrhet (torra slemhinnor)
 • Hjälpa dig att lättare få starka orgasmer
 • Stärka de vaginala cellväggarna
 • Öka blodcirkulationen till klitoris
Genom att använda hersolution gel kan du få hjälp att njuta mer av ditt och din partners sexliv, minska risken för smärta eller torrhet och förbättra dina orgasmer. Hersolution gel är säker att använda och innehåller inga artificiella färger eller doftämnen - 100% Naturlig. Läs mer

Vad är hersolution gel?

Hersolution gel innehåller endast naturliga ämnen och är utvecklad för att inte påverka underlivets PH-balans negativt. Appliceras den här produkten direkt på klitoris och ditt genitala område för att behandla dig snabbare och reducera torra slemhinnor på kort tid. Ifall du är trött eller hormonellt nedstämd, använd den här gelen i syftet att bli mer avslappnad och få tillbaka din sexlust igen.

Hur fungerar hersolution gel?

Hersolution gel innehåller, en blandning av säkra och effektiva, 100% naturliga ämnen för att öka blodcirkulationen till dina genitala områden. Mentol, citronsyra och renat vatten är ingredienser som används för att underlätta för kroppen att ta upp näringsämnen i din hud. Ämnena i denna produkt kan öka din sexuella aptit, leda till ökad uthållighet, större sexlust och starka orgasmer. Alla dessa ingredienser kan användas för att ge en värmande känsla som kan göra dig avslappnad i dina vaginala muskler och attrahera dina nerver för att ge dig mer njutning av sex.

Hur applicerar jag hersolution gel?

Fastän hersolution gel verkar snabbt, så behöver du använda gelen i mellan 4-6 månader innan du når full effekt. Den syftar till att ge ökad sexlust och hjälpa mot torra slemhinnor i underlivet. Applicera en liten klick av hersolution gel på klitoris och vaginala område och massera in gelen tills den är helt absorberad. Hersolution gel kan användas vid både vid onani och samlag med din partner.

Kommer jag uppleva några sidoeffekter av att använda den här gelen?

Hersolution är ett receptfritt hjälpmedel för ökad sexlust och har inga kända biverkningar. Tillverkad av hundra procent naturliga ämnen, är den här produkten ämnad till att ge ökad sexlust utan att irritera din hud eller framkalla allergiska reaktioner.

Hur snabbt kommer jag se resultat?

Resultaten varierar från person till person, men de flesta kvinnor upplever en kittlande känsla bara sekunder efter appliceringen. Kort därefter verkar den för att öka blodcirkulationen runt din erogena zon, för att göra dig varm och avslappnad, och göra penetratione skönare. Du kan komma att uppleva en ökad kontroll av den vaginala muskeln, detta kan öka din sexuella upplevelse och uthållighet.

Vilka ämnen används?

Hersolutions använder sig av följande 100% naturliga ämnen:
 • shea smör – från det Afrikanska Shea trädet som bas
 • olive squalene – naturlig olja från växtextrakt
 • kokos smör – mjukgörande egenskaper som lugnar huden
 • mentol USP - Lugnande egenskaper
 • triethanolimine - emulgeringsmedel och pH- balansator
 • aloe vera extract - ofta använd i naturliga behandlingar på grund av dess unika hälso- egenskaper.