ShytoBuy.se

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 499 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

HerSolution Gel

60 ml Gel | För att Stimulera & Göra den Kvinnliga Kroppen Upphetsad HerSolution

Under århundraden har den kvinnliga lusten ignorerats – men nu vaknar kvinnor upp till den härliga potential som deras kroppar besitter! Dock behöver många av oss en hjälpande hand för att nå de höjder av extas som vi längtar efter. Med speciell uppmärksamhet riktad mot det som den feminina formen efterlängtar, har HerSolution Gel sammanfört ett unikt urval av botaniska extrakt, varav var och en strävar efter att boosta dina heta möten och introducera en längtan efter mer…

  • Strävar efter att exaltera & stimulera
  • Vid oroande lustminskning
  • Utarbetad för den feminina formen
  • Med kakaosmör & aloe vera
  • Lätt, näringsgivande gelformula
  • Lätt att applicera vid behov
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher
479
I lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Vikten av kvinnlig lust

Under en tid har kvinnor accepterat att de känner mindre lust än deras manliga motsvarigheter – men så behöver inte vara fallet! Överallt börjar kvinnor avslöja de extatiska hemligheterna som deras kroppar döljer. Så när dessa känslor minskar, eller de upptäcker att de inte längre njuter av deras sexuella möten på samma sätt som förr, så kan det vara upprörande och förvirrande. En önskan om att återuppliva individuella stunder, såväl som den allmänna längtan efter sådana upplevelser är utbredd, oavsett om det beror på utmattning, ålder eller hormonella förändringar i den kvinnliga kroppen. När det gäller ett område som vi alla säkerligen anser som finkänsligt, så känns inte hårda kemikalier som ett önskvärt tillvägagångssätt. Skulle inte ett naturligt härlett, botaniskt tillvägagångssätt vara bäst?

HerSolution Gel

Ett dedikerat tillvägagångssätt för att tillfredsställa den kvinnliga kroppens behov, användes vid skapandet av HerSolution Gel. Varje ingrediens valdes ut med extrem noggrannhet, i en formula som balanserats över hela linjen för att säkerställa att fördelarna står redo så att du ska kunna njuta till fullo. Med bara ett par dyrbara droppar är HerSolution Gel perfekt att massera in på dina känsligaste delarna av din kropp. Den är skapad i perfektion för att ge känslor såsom upphetsning, stimulering och lust.

Arginin
Arginin

Denna ingrediens är en ytterst viktig aminosyra, som ter sig i ökande omfattning av både hudvårds- och kostexperter överallt, för dess enastående fördelar för kroppen. Det kopplas nu till att vara stöttande till produktionen av kväveoxid. Det är i sin tur känt för att spela en huvudroll i cirkulation och förstås vara nyckeln till fysisk upphetsning.

Olive Squalane
Olive Squalane

Dessa läckra och välsmakande frukter är hemmahörande i medelhavets flodområde, men har gjort sig kända för att vara en kulinarisk komponent runt om i världen, där deras extrakt erkänts för dess hudälskande egenskaper. Detta särskilda oljeextrakt har stabiliserats för biotillgängligheten, och anses av experter att vara djupt hydratiserande och skyddande, utan oljiga rester.

Kakaosmör
Kakaosmör

Tillsammans med andra extrakt av samma växt, inklusive globalt omtyckt och utsökt choklad, har kakao i allmänhet kopplats till att återuppliva och boosta sensuell lust och passion, med otroliga stimulerande krafter. Kakaosmör finns nu i fuktgivande produkter runt om i världen och används för att verka fuktgivande och hydratiserande.

Aloe Vera
Aloe Vera

Extrakt från den kända och saftiga växten Aloe Vera, har dokumenterats under årtusenden och är känd för att ha tillvaratagits av forntida greker, egyptier och romare. Nuförtiden används den för dess lindrande och uppfriskande egenskaper. Det används för att hjälpa till att stimulera och exaltera den feminina formen.

Mentol
Mentol

Alla mintextrakt är välkända för den livfulla fräschören, lika mycket i känsla som i smak. Mentol är en kraftfull extraktion av pepparmintolja och överallt respekteras det för dess enastående fördelar för våra kroppar. Det används för att väcka den sensuella sensitiviteten samtidigt som den erbjuder topisk stimulering och efterlämnar en fräsch känsla.

Fullständiga ingredienser

Olive Squalane, Shea Butter, Cocoa Butter, Aloe Vera Extrakt, Purified Water, Dipropylene Glycol Carbopol Ulterz Polymer, Triethanolamine, Menthol USP, L-Arginine, Citric Acid.

Användning av HerSolution Gel

Denna gel kommer säkert bli en produkt som du kommer få användning av i ditt sovrum. Kläm enkelt ut en liten mängd på dina fingerspetsar, massera sedan in på ditt klitorisområde. Sedan kan du njuta av alla fördelar den har att erbjuda och du kan applicera så mycket och så många gånger du önskar! Se till att kontrollera ingredienserna för att se om det finns några personliga allergener. Det är rekommenderat att du investerar i långsiktig användning.

Läs mer
HerSolution Gel 60 ml Gel | För att Stimulera & Göra den Kvinnliga Kroppen Upphetsad

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

83.64% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Har alltid varit torr i underlivet, och hersolution gelen fungerade jättebra för mig, skönt att slippa gå till affären och köpa sådant här :)

t tina
Verifierat Köp

Jag är 61 år för mig har Hersolution Gel betyttså mycket.Kanske rent av räddat vårat äktenskap.Säger bara våga pröva.EWA

E Ewa Björk
Verifierat Köp

Gelen fungerar perfekt, jag blir kåt och våt.Men kan min man slicka mig när jag har Hersolutuin gel?

A Amina
Verifierat Köp

Som jag ser att andra använder här också säger: Den har verkligen räddat vårt förhållande! Har fått tillbaka min lust som var spårlöst försvunnen! Fantastiskt!

J Josabeth
Verifierat Köp

Funkar väldigt bra! Rekommenderar! Köp den.

A Agnes S
Verifierat Köp

Toppen produkt jag har haft problem med torra slemhinnor ett tag nu och det har inte blivit bättre med åldern men hersolution har verkligen hjälpt. Så skönt!

K Katrine
Verifierat Köp

Oj, vad kåt jag blev. Men det bästa är att orgasmerna är starkare och intensivare.

A Vivian
Verifierat Köp

Ojj så det pirrade till i pärlan av denna! Den ökar verkligen känsligheten och för mig som har lite svårt att komma har det verkligen hjälpt.

H Hedvis
Verifierat Köp

Jag har aldrig lyckats få orgasm och det har jag inte fått av denna heller än. Men det känns skönare så jag får väl fortsätta använda denna och försöka hitta något mer som kan hjälpa mig över mållinjen så att säga.

S Sofia
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter