måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

MaxSize Kräm 148ml Kräm | Penisförstoringskräm

Av: MD Science

509Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

När du söker efter en manlig förstärkningsprodukt så vill du inte ha något medelmåttigt, du vill ha något enkelt, naturligt och kraftfullt. MaxSize Male Enhancement Cream är allt detta och så mycket mer, vilket är anledningen till att den blivit en av de största bästsäljande topikala förstärkningskrämerna som är betrodda av tusentals män världen över.

 • Designad för att hjälpa till att stabilisera och stärka området
 • Använder Vazogen Transdermal Teknologi™
 • Silkeslen gel-liknande konsistens
 • Med Butea Superba och Aloe Vera
 • Lättabsorberad och utan märkbara rester
 • Pepparmyntsolja för en uppfriskande doft
 • Kan åtnjutas av båda parter under intima stunder

MaxSize är verkligen en unik produkt som är så mycket mer än din ordinära manliga formula. Inte nog med att den innehåller de finaste växtextrakten och ingredienserna, utan den är även den enda manliga förstärkningsprodukt som är framtagen med Vazogen Transdermal Teknologi™ (VTT). Med dess snabba absorption, lätta konsistens och klara färg, har krämen utformats för att hjälpa till att förse män med det bästa valet avseende komfort, diskretion och användarvänlighet.

Läs mer

Vikten av storlek

I den brittiska sexundersökningen 2014 avslöjades det att 25% av männen inte var nöjda med deras egen mandom. Det kan vara genant för män att prata om deras mest intima områden och för många anses det att material i tidningar, TV eller på internet har en inverkan på hur män känner inför sin storlek. Detta är anledningen till att det är vanligt för män att vända sig till olika redskap, topikala krämer eller naturliga komplement som hjälp för att komma över sina oroskänslor och förbättra deras självförtroende och prestation.

Varför ska man välja Transdermal Transport?

Transdermal Transport är metoden där aktiva ingredienser transporteras genom huden. Detta görs för att ingredienserna ska kunna penetrera djupt in i huden för att snabbare leverera ingrediensernas gynnsamma egenskaper på ett mer direkt sätt. Denna metod kan förekomma i många topikala krämer, oljor och geler, vilket gör det till det optimala valet för dem som ogillar att svälja kapslar och som föredrar ett snabbt och enkelt alternativ.

MaxSize Male Enhancement Cream

Efter omfattande forskning utarbetade specialisterna på MaxSize den optimala topikala krämen för män som eftersträvar en diskret förstärkning. MaxSize har använt sig av välkända och ansedda botaniska extrakt såsom Butea Superba och växter såsom Aloe Vera, som är älskade av huden, och kombinerat dem alla för att göra deras perfekt balanserade naturliga formula. Sedan inkorporeras detta med deras exklusiva Vazogen Transdermal Teknologi™ för snabb och enkel absorption utan oljiga rester samt för att skapa en riktigt unik manlig förstärkningsprodukt som kan vara åtnjutbar av båda partners.

Hemligheten bakom formulan

Performance

Prestanda
Vi har valt ut ett antal naturliga extrakt i vår formula på grund av att de kan hjälpa till att stötta manliga behov. Bland dessa inkluderas Butea Superba, ett väldokumenterat botaniskt extrakt, där forskning visat kopplingen till manlig prestanda. Klicka här för mer information.

Lubrication

Insmörjning
För manliga förstärkningsprodukter är det viktigt att vidhålla insmörjning och det är därför Aloe Vera har inkluderats i denna formula, då den kan hjälpa till vid insmörjningen genom att den lugnar och hydratiserar huden. Med en slät, gel-liknande konsistens så absorberas denna Aloe Vera snabbt och enkelt.

Freshness

Fräschhet
För en fräsch, uppfriskande och njutbar doft, drar denna formula nytta av en av de äldsta naturliga örterna. Pepparmyntsolja är känd för dess kylande, stabiliserande och revitaliserande egenskaper såväl som dess uppfriskande arom. Den kan även hjälpa till att stärka huden och göra den fast och är därför en huvudingrediens i formulan.

Fullständig ingredienslista Butea Superba botaniskt extrakt infuserat i renat vatten, propylenglykol, dimetikon, polysorbat-80, glycerin, karbomer, aloe vera gel, mentol, pepparmyntsolja, niacin, diazolidinyl urea/jodpropynylbutylkarbamat

Anvisningar

Det är snabbt och enkelt att använda MaxSize cream och den kan appliceras före intima stunder. Ta önskad mängd av krämen och massera direkt på området. Det är normalt att känna en värmande känsla till följd av detta; det innebär helt enkelt att den arbetar med att transportera ingredienserna via sitt transdermala leveranssystem.

Säker att använda

MaxSize är gjord av naturliga ingredienser och innehåller inga artificiella konserveringsmedel och det finns därför inga kända biverkningar vid användning. Det rekommenderas att undvika kontakt med området i och kring ögonen. Krämen passar alla hudtyper och är avsedd för personer över 18 år. Vi rekommenderar att du läser den fullständiga ingredienslistan före användning.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (82.86% baserat på 7 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Helt okej. Använt en vecka. Tycker den har blivit större.
 • * Mycket bra .Jag är mycket nöjd .Ni är best .
 • * Jag var väldigt skeptisk först men detta fungerade jättebra!
 • * Använde den under en tid och det är nu en månad sedan jag använt något. jag har fortfarande kvar resultaten vilket e super. Skall ändå köpa mer för att stärka effekten och försäkra mig om att resultatet stannar.
 • * Har använt den ett tag nu och börjar känna resultat, det var min flickvän som påpekade det först faktiskt så det är ju positivt!
 • * Är effekten permanent eller inte?
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden