ShytoBuy.se

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 499 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

MaxSize Peniskräm

150 ml Kräm | Snabbt absorberande peniskräm

Söker du efter ett potenshöjande hjälpmedel som är både naturligt och enkelt att använda, men också har en kraftfull verkan? MaxSize Peniskräm är allt detta och så mycket mer, vilket är anledningen till att den blivit en av de största bästsäljande peniskrämen med lokal effekt.

  • Utformad för att hjälpa till med styrka och hårdhet
  • Använder Vazogen Transdermal Teknologi™
  • Silkeslen gel-lik konsistens
  • Med Butea Superba och Aloe Vera
  • Lättabsorberad och utan märkbara rester
  • Pepparmyntsolja för en uppfriskande doft
  • Kan åtnjutas av båda parter under intima stunder
  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Silikonfri
399
$57.48
Du sparar $12.42
I lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Vikten av storlek

I den brittiska sexundersökningen 2014 avslöjades det att 25% av männen inte var nöjda med sin egna storlek. Många ansåg att det kan vara genant för män att prata om sina egna intima områden eftersom material i tidningar, TV eller på internet har inverkat på hur män känner inför sin storlek. Detta är anledningen till att det är vanligt för män att vända sig till olika redskap, krämer eller tillskott som hjälp för att komma över sina oroskänslor och förbättra deras självförtroende och prestation.

MaxSize Male Enhancement Cream

Efter omfattande forskning utarbetade specialisterna på MD Science MaxSize, den optimala lokala krämen för män som eftersträvar en diskret förstärkning. MaxSize har använt sig av välkända och omtyckta botaniska extrakt såsom Butea Superba och växter såsom Aloe Vera, som är älskade av huden, och kombinerat dem alla för att göra deras perfekt balanserade naturliga formula. Sedan inkorporeras detta med deras exklusiva Vazogen Transdermal Teknologi™ för snabb och enkel absorption utan oljiga rester samt för att skapa en riktigt unik manlig virilitetsförstärkning som kan vara åtnjutbar av båda parterna.

Hemligheten bakom formulan

Performance
Prestanda

Vi har valt ut ett antal naturliga extrakt i vår formula på grund av att de kan hjälpa till att stötta manliga behov. Bland dessa inkluderas Butea Superba, ett väldokumenterat botaniskt extrakt, där forskning visat kopplingen till manlig prestanda. Klicka här för mer information.

Lubrication
Insmörjning

För manliga förstärkningsprodukter är det viktigt att vidhålla insmörjning och det är därför Aloe Vera har inkluderats i denna formula, då den kan hjälpa till vid insmörjningen genom att den lugnar och hydratiserar huden. Med en slät, gel-liknande konsistens så absorberas denna Aloe Vera snabbt och enkelt.

Freshness
Fräschhet

För en fräsch, uppfriskande och njutbar doft, drar denna formula nytta av en av de äldsta naturliga örterna. Pepparmyntsolja är känd för dess kylande, stabiliserande och revitaliserande egenskaper såväl som dess uppfriskande arom. Den kan även hjälpa till att stärka huden och göra den fast och är därför en huvudingrediens i formulan.

Fullständig ingredienslista Butea Superba botaniskt extrakt infuserat i renat vatten, propylenglykol, dimetikon, polysorbat-80, glycerin, karbomer, aloe vera gel, mentol, pepparmyntsolja, niacin, diazolidinyl urea/jodpropynylbutylkarbamat

Anvisningar

Det är snabbt och enkelt att använda MaxSize cream och den kan appliceras före intima stunder. Ta önskad mängd av krämen och massera direkt på området. Det är normalt att känna en värmande känsla till följd av detta; det innebär helt enkelt att den arbetar med att transportera ingredienserna via sitt transdermala leveranssystem.

Säker att använda

MaxSize är gjord av naturliga ingredienser och innehåller inga artificiella konserveringsmedel och det finns därför inga kända biverkningar vid användning. Det rekommenderas att undvika kontakt med området i och kring ögonen. Krämen passar alla hudtyper och är avsedd för personer över 18 år. Vi rekommenderar att du läser den fullständiga ingredienslistan före användning.

Läs mer
MaxSize Peniskräm 150 ml Kräm | Snabbt absorberande peniskräm

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(3)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

MYCKET BRA

reviews 4

74.55% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Har använt den ett tag nu och börjar känna resultat, det var min flickvän som påpekade det först faktiskt så det är ju positivt!

J Jonas
Verifierat Köp

Använde den under en tid och det är nu en månad sedan jag använt något. jag har fortfarande kvar resultaten vilket e super. Skall ändå köpa mer för att stärka effekten och försäkra mig om att resultatet stannar.

T Torsten
Verifierat Köp

Toppenbra!

S Stefan
Verifierat Köp

Jag var väldigt skeptisk först men detta fungerade jättebra!

E Erik
Verifierat Köp

Vilken kräm den fungerar verkligen. Pröva denna om ni vill imponera i sovrummet ;)

S Sam
Verifierat Köp

Den blir väl inte jättemycket större men absolut hårdare.

I Isak
Verifierat Köp

Ja den hjälper en att bli hård i alla fall.

I Inge
Verifierat Köp

Den pirrar gött och hjälper till att maxa storleken

O Olle
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter