ShytoBuy.se

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 499 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Bättre sex med både silikonbaserat & vattenbaserat glidmedel

Glidmedel anses vara det enklaste, snabbaste och säkraste sättet att lösa problem som vaginal torrhet eller obekvämhet vid analsex. Det kan också användas för att förbättra sexuell tillfredsställelse mellan alla partners samt förlänga ett samlag.

Vad är glidmedel & vilka alternativ finns det?

effekt efter vattenbaserat glidmedel

Glidmedel är ett bra sätt att öka stimulans och intimitet vid samlag. Genom att tillsätta glidmedel kan man minska vaginal torrhet eller obehag vid analsex. På samma sätt kan dessa medel också användas i sovrummet för att göra förspel och samlag för roligare. Det finns till och med medel som kan öka den sexuella stimulansen för att ytterligare kunna göra upplevelsen roligare och mer intensiv. Det finns tre typer av medel: Vattenbaserade, silikonbaserade och oljebaserade. Skillnaden mellan ett glidmedel och en vanlig hudkräm eller olja är just att lösningen är mer glidande.

 1. Glidmedel som kan stimulera och göra sexet roligare

  Om du vill få ur det lilla extra från ditt glidmedel eller letar efter något som kan öka din sexuella njutning, så finns det glidmedel med extra funktioner. Det finns till exempel flera spännande och revolutionerande glidmedel från Intimate Earth som kan dels kan öka stimuleringen av G-punkten och bidra till en ökad känslighet för en bättre orgasm. De har även produkter för att öka stimuleringen av klitoris och en avslappnande spray för bättre analsex.

 2. Vattenbaserade glidmedel

  Vattenbaserade glidmedel är det vanligaste valet. De är enkla att använda samt lätta att tvätta av utan att lämna kladd. Denna typ av glidmedel kan användas för vaginal, anal och oralsex - vilket gör den idealisk för de flesta människors behov och krav. Ofta kan man finna vattenbaserade smörjmedel i olika smaker och färger även de som stimulerar vaginan i form av värme, stickningar eller kyla vilket ger en ny upplevelse i sexakten.

 3. Silikonbaserade glidmedel

  De har fördelen att de håller längre än vattenbaserade. Vilket gör att denna typ av glidmedel är bra om man gillar långa sexakter som är vaginala eller anala. Nackdelen med denna kräm är att de inte kan användas med silikon kondomer eller silikon leksaker då silikon mot silikon inte ger bra glidande effekt.

 4. Oljebaserade glidmedel

  De är vanligtvis konstruerade av vaselin och vitamin E olja. Denna typ av glidmedel anses vara förstahandsvalet för manlig onani. Man kan inte använda oljebaserat glidmedel i kombination med latex kondomer eller gummi sexleksaker. Därför är detta glidmedel mest populärt bland mogna par som inte använder kondom.

Varför använda glidmedel?

stimulerande glidmedel

Det används främst för att övervinna vaginal torrhet som plågar många kvinnor. Vaginal torrhet kan göra det smärtsamt och obehagligt att ha sex, med ett glidmedel blir det mer bekvämt och skönt att ha sex för alla partners. Men förutom att bekämpa vaginal torrhet, så kan den också användas för att göra mer sexet mer intimt och smidigt. Om du som kille använder kondom, så kan ett tips vara att använda lite glidmedel inne i kondomen för få en mer naturlig upplevelse. Många män upplever att lite glidmedel inne i kondomen kan göra upplevelsen skönare och att det känns mer som att man skulle ha sex utan kondom.

Glidmedel behöver med andra ord inte bara ses som ett hjälpmedel för att fixa vaginala problem, utan kan även förbättra ert sex. Varför inte använda ett glidmedel med extra stimulerande egenskaper för en ny upplevelse tillsammans? Det är dags att sluta se glidmedel som endast något praktiskt och börja inse möjligheterna som rätt glidmedel kan ge.

På ShytoBuy kan du hitta flera olika glidmedel som kan göra ditt sexliv mer intimt. Vi erbjuder glidmedel som stimulerar klitoris, g-punkten, analt eller vanligt vattenbaserat för smörjande effekt. Läs mer om varje produkts unika förmåga på produktsidorna. Att välja rätt glidmedel handlar om att veta vad du behöver den till och i vilka situationer. Sexuella glidmedel är ett bra sätt att förbättra dina sexuella erfarenheter, antingen ensam eller med en partner.

 1. Viktigt! Alla glidmedel kan inte användas med kondom

  glidmedel säkert med kondom

  Kondom är ett av de säkraste preventivmedel och är något som används av många människor världen över. Men det är väldigt viktigt att tänka på att alla glidmedel faktiskt inte bör användas med en kondom. Det beror på att ingredienserna i glidmedlet kan påverka kondomen negativt och göra den mindre säker. Olja kan vara särskilt dåligt för latexkondomer, eftersom oljan faktiskt kan bryta ner latex. Du bör därför undvika oljebaserade glidmedel med kondomer.

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med