• Diskret tjänst

    100% diskret förpackning och fakturering

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Bättre sex med både silikonbaserat och vattenbaserat glidmedel

Glidmedel anses vara det enklaste, snabbaste och säkraste sättet att lösa problem som vaginal torrhet eller obekvämhet vid analsex. Det kan också användas för att förbättra sexuell tillfredsställelse mellan partners samt förlänga ett samlag.

Vad är glidmedel?

Det är ett bra sätt att öka stimulans och intimitet vid samlag. Genom att tillsätta glidmedel kan man minska vaginal torrhet eller obehag vid analsex. På samma sätt kan dessa medel också användas i sovrummet för att göra förspel och samlag för roligare.

Det finns tre typer av medel: Vattenbaserade, silikonbaserade och oljebaserade. Skillnaden mellan ett glidmedel och en vanlig hudkräm eller olja är just att lösningen är mer glidande.

Vattenbaserade glidmedel är det vanligaste valet. De är enkla att använda samt lätta att tvätta av utan att lämna kladd. Denna typ av smörjmedel kan användas för vaginal, anal och oralsex - vilket gör den idealisk för de flesta människors behov och krav. Ofta kan man finna vattenbaserade smörjmedel i olika smaker och färger även de som stimulerar vaginan i form av värme, stickningar eller kyla vilket ger en ny upplevelse i sexakten.

De silikonbaserade smörjmedel har fördelen att de håller längre än vattenbaserade. Vilket gör att denna typ av glidmedel är bra om man gillar långa sexakter som är vaginala eller anala. Nackdelen med denna kräm är att de inte kan användas med silikon kondomer eller silikon leksaker då silikon mot silikon inte ger bra glidande effekt.

Oljebaserade smörjmedel är vanligtvis konstruerade av vaselin och vitamin E olja. Denna typ av smörjmedel anses vara förstahandsvalet för manlig onani. Man kan inte använda oljebaserat glidmedel i kombination med latex kondomer eller gummi sexleksaker. Därför är detta smörjmedel mest populärt bland mogna par som inte använder kondom.

Varför använda glidmedel?

Det används främst för att övervinna vaginal torrhet som plågar många kvinnor. Vaginal torrhet kan göra det smärtsamt och obehagligt att ha sex, med ett glidmedel blir det mer bekvämt och skönt att ha sex. Förutom att bekämpa vaginal torrhet, kan den också användas för att göra mer sexet mer intimt och smidigt. Att välja rätt glidmedel handlar om att veta vad du behöver den till och i vilka situationer. Sexuella smörjmedel är ett bra sätt att förbättra dina sexuella erfarenheter, antingen ensam eller med en partner.

Hur kan ShytoBuy hjälpa mig hitta rätt?

På ShytoBuy kan du hitta flera olika smörjande medel som kan göra ditt sexliv mer intimt. Vi erbjuder glidmedel som stimulerar klitoris, g-punkten, analt eller vanligt vattenbaserat för smörjande effekt. Läs mer om varje medels unika förmåga på produkt sidorna.

Andra intressanta artiklar