GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Vattenbaserad vs. Luftbaserad penispump

Om du är osäker på vilken typ av penispump som är bäst för dig, kan denna artikel lära dig lite mer om skillnaderna mellan luft -och vattenbaserade penispumpar. Det finns fördelar med båda typerna av penispumpar, vilka dessa är, kan du ta reda på här.

Det finns ett antal skäl till att använda en penispump, såsom erektil dysfunktion och penisförstoring. Fler och fler män väljer att använda sig av en penispump för att öka kvaliteten och längden på sina erektioner och sin penisstorlek. Penispumpar används också som behandling för olika tillstånd såsom Peyronies sjukdom, erektil dysfunktion, impotens och penisförstoring.

Pumpen kan även användas av män med prostatacancer eller rehabiliteringen av penis efter operationen. Oavsett vad i vilket syfte du använder din penispump finns det i huvudsak två olika typer av penispumpar; luftbaserade -och vattenbaserade penispumpar

Luftbaserad penispumpar

Vanligen används dessa vakuumpumpar vid behandling av impotens, då dessa pumpar arbetar främst för att hjälpa dig att uppnå och behålla en erektion. Tillverkad med en cirkulärt rör, som placeras på penis, ser denna typ av vakuumpump till att blod tillförs till penis.

Dessa pumpar fungerar så att den ökar blodflödet till penis, precis som det vid en normal erektion. Pumpningen kan hjälpa män att uppnå en stark erektion som varar. Den ständiga rörelsen som krävs för att pumpa, kan dock leda till vävnadsskador, om penispumpningen överdrivs.

Det finns många olika konventionella luftpumpmodeller tillgängliga. Priserna på varje pump varierar beroende på märke och funktioner. En grundtyp är penispump, med en enda pump. Här använder du handen för att pressa pumpen och pumpen tar bort överflödig luft från cylindern. Vid användning av dessa penispumpar rekommenderas det att du använder ett vattenbaserat glidmedel på tätningen för en bekvämare passform.

Vattenbaserade penispumpar

Den vattenbaserade penispumpen eller hydropump som det kallas, har börjat bli populära på marknaden. Vatten, snarare än luft, används som den primära källan för att skicka blod till penis och uppmuntra en erektion. Hydropumpar erbjuder i allmänhet en enklare och säkrare process för att uppnå och behålla en erektion än den konventionella luftpumpen. Detta beror på att vattenkraft distribuerar trycket från pumpen jämnare.

Vattenbaserade penispumpar är genom användning av varmvatten känd som ”värmeterapi”. Varmvatten fyller pumpen innan den placeras över penis. Detta görs oftast när man sitter i ett varmt bad eller ta en dusch. Penisvävnaden värms upp för att underlätta känslan när den stretchas ut. Varmvatten hjälper till att bedöva penis och öka muskeltillväxten. Cylindern pumpas för att tvinga allt vatten ut och medan blod fyller penisen.

Det finns flera fördelar med att använda en hydropump med tanke på de symptom som är förknippade med penisdysfunktion. Den jämna fördelningen över hela penisen hjälper till att bidra till en erektion utan att skapa ett vakuum. Dessutom, till skillnad från en konventionell luftpump, riskerar du inte att orsaka en vävnadsskada genom det konstanta pumpandet.

På ShytoBuy har vi de mest populära vattenbaserade penispump Bathmate. Den stora populariteten vittnar om produktens kvalitet.

Slutsats

Medan luftpumpen kan fungera bättre för en person med en mindre penis, kan en hydropump vara mer användbart för erektil dysfunktion eller Peyronies sjukdom.

När man jämför den konventionella luftpumpen med hydropumpen, verkar det som att vätskepumpen är metoden att föredra. Men det slutgiltiga beslutet beror på mannens tillstånd och skäl till att vilja använda en penispump. För att få ytterligare tips på vilken penispump som passar just dig kan du titta på denna artikel och fördjupa dig väl rätt penispump

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med