måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Blekande krämer mot mörka pigmentfläckar

Krämer med en blekande effekt, såsom blekningskrämer kan hjälpa dig att få en jämnare hudton och bleka områden med ökad pigmentering, missfärgning och fräknar. Den huvudsakliga anledningen till att man kan få ojämn pigmentering är för att din kropp producerar antingen för mycket eller för lite melanin. Det är melanin pigmentet som ger färg åt din hud, ögon och ditt hår naturligt.

Vad kan en blekningskräm göra?

Mörka pigmentfläckar

Hormoner kan bidra till hudfärgs förändringar då de kan påverka mängden av melanin som bildas i kroppen, detta är även känt som hyperpigmentering i dagligt tal, och kan uppkomma då man tar någon form av preventivmedel innehållande östrogen. Blekningskrämer och produkter som har en blekande effekt kan ge en signifikant förändring på ojämn pigmentering och balansera ut den.

Pigmentfläckar och ojämn hudton

Utöver den effect hormoner kan ha på huden, är även solljuset en stor anledning till att vi kan få pigmentfläckar. Då vi inte skyddar oss från solens skadlig strålar, kan detta trigga igång den mängd melanin kroppen producerar och ge dig mörka hudfläckar. Produkter som bleker huden, så som blekningskräm, kan minska synligheten av hyperpigmentering, och hjälpa dig att återfå en vacker hy med jämn hudton som är full av lyster.

De områden av kroppen som är mest utsatta för pigmentfläckar och ojämn pigmentering är de som är mest utsatta för solens UV strålar. Detta är vanligtvis ansiktet, händernas baksida, armarna och dekolletaget. ShytoBuy erbjuder effektiva och hudvänliga produkter av hög kvalité som har en blekande effekt, och är även lämpliga för personer med känslig hy. Dessa blekningskrämer använder sig endast av naturliga ämnen för att reducera uppkomsten och synligheten av åldersfläckar, fräknar, leverfläckar och andra former av pigmentfläckar och missfärgningar som kan ha uppkommit i ditt ansikte eller andra delar av kroppen

Bleka bort pigmentfläckar

Har du områden med mörkare pigmentering som kan ha bildat pigmentfläckar, fräknar eller åldersfläckar som du vill bleka och ta bort finns det effektiva behandlingar som inte kräver kostsam laserterapi för att förbättra din huds utseende. Du kan enkelt få vacker hy med jämn färg som är full av lyster genom att använda produkter som inriktat sig specifikt på dessa hudproblem. De innehåller naturliga ämnen med blekande effekt vilka milt reducerar ökad pigmentering och motverkar det från att uppkomma genom att ge din hud ett ökat skydd mot de olika faktorer som kan få dem att uppkomma.

Din hud är kroppens största organ, så det är viktigt att se efter den oavsett om du är kvinna eller man och din ålder. Det är aldrig för sent att börja ta hand om din hud på ett bra sätt, du behöver helt enkelt använda produkter som är utvecklade för din hudtyp. Genom att inkorporera hudvårdsprodukter som har blivit utvecklade för din hud i din dagliga skönhetsrutin kan du effektivt få en mjukare hy som är lenare, fastare, har mer lyster och spänstigare vilket även bidrar till en vackrare hudfärg.

Hudvård för din hudtyp

Jämn hudton

Utöver den grundläggande hudvårdsrutinen, där du använder anpassade produkter som tvättar, tonar och återfuktar huden, vilket görs morgon och kväll, bör du även tillföra din hud näringsämnen och intensive behandlingar regelbundet. En intensiv behandling kan användas vid mer enstaka tillfällen, eller en timme innan sänggående för att tillåta din hy att absorbera produkten så att den kan användas till sin fulla potential. Välj bland de behandlingar vi erbjuder nedan, så att du kan försäkra dig om att det är exklusiva produkter av hög kvalité som är vänliga mot huden du använder.

Förutom att använda anpassade produkter för din hudtyp och som kan bekämpa åldrande eller pigmentfläckar, bör du även ha en god och balanserad diet. Detta hjälper dig från insidan att bekämpa de fria radikaler som finns i luften och omkring oss vilka kan skada huden- Regelbunden träning kan optimera din hälsa och får näringsämnen att lättare transporteras till de ställen där de behövs i kroppen, och kan hjälpa till att göra huden fastare och ge den mer lyster. En god sömn är att föredra, 7-8 timmar per natt då även detta gör dig mer motståndskraftig mot fria radikaler och reparerar de skador på huden som kan ha uppkommit under dagens gång.

Ibland kan din hud och din hudfärg upplevas som grå och tråkig, och du kan behöva en rengöring på djupet eller en exfolierande behandling som får den att se vacker och frisk ut igen. Andra hudproblem som kan uppstå är trasiga vener eller områden med ökad pigmentering- pigmentfläckar. ShytoBuy erbjuder ett brett utbud av hudvårdsprodukter som kan hjälpa dig med hudblekning.

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med