GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Intensive Colon Cleanse

10 dagars detoxkur mot förstoppning och gaser

Varför får du problem med magen?

Förstoppning är ett tillstånd som beror på för mycket avföring i tarmsystemet, och orsakas av att man konsumerar för lite fibrer och vatten i kombination med för lite fysisk aktivitet. Flatulens är vanligtvis ett resultat av förstoppning, och kan vara riktigt irriterande och lite pinsamt. Uppblåsthet orsakas ofta av instängd luft och intolerans mot vissa livsmedel eller ingredienser där kroppen inte kan bryta ner maten ordentligt.

Om du ofta har problem med gasbildning och uppblåsthet kan du försöka undvika att äta eller begränsa ditt intag av vissa livsmedel. Några av de värsta matvarorna för detta är bönor, linser, brysselkål, konstgjorda sötningsmedel och mejeriprodukter (om du har problem med laktos).

Ett annat alternativ är naturlig rengöring av tjocktarmen med ingredienser som kostfiber, mjölksyrabakterier och mineraler för att lindra förstoppning, gasbildning och uppblåsthet. En avgiftning av matsmältningssystemet är viktig för kroppen välmående, speciellt om du ofta äter mat med hög fetthalt, och det är därför ShytoBuys Intensive Colon Cleanse kommer in i bilden.

Vad är fördelarna med naturliga tarmrengöring?

Intensive Colon Cleanse är ett naturligt kosttillskott rikt på kostfiber, probiotika, mjölksyrabakterier och mineraler och är speciellt framtaget för att rena kroppen så att du kan få mage och matsmältningen i perfekt balans.

Kostfibrer är viktiga för att ha ett hälsosamt matsmältningssystem, och kan lindra problem med matsmältning, gasbildning och uppblåsthet. Just därför innehåller Intensive Colon Cleanse både loppfröskal och bruna risfibrer som båda har hög fiberhalt.

Mjölksyrabakterier (probiotika) är också en viktig förutsättning för att skapa den perfekta balansen mellan “bra” och “dåliga” tarmbakterier, och är varför tillskottet innehåller mjölksyrabakterierna acidophilus och bifidobakterier som är gynnsamma för tarmhälsan.

Med tillskottet kan du även dra nytta av ingefära som ofta används för att lindra illamående och magsmärtor, medan Frukto-oligosakarida, som är jäsbara fibrer med prebiotisk effekt, sägs vara till nytta för de “goda” bakterierna.

Innehållsförteckningen

Brunt Ris (Oryza Sativa) Fiber (Kli), Psylliumskal (Plantago Ovata) Pulver, Äpple (Malus Pumila) Pektinpulver, Akaciagummi, Kalcium (som kalciumcitrat), FOS (Frukto-Oligosackarider), Ingefära (Zingiber Officinale) Rotpulver, Magnesium (som Magnesiumoxid), Kalium (som Kaliumklorid), Selen (som L-Selenometionin), Bifidobacterium Infantis, Lactobacillus Acidophilus, Klumpförebyggande Medel:Magnesiumstearat, Veganvänligt Kapselskal: Hypromellos (HPMC).

Kan tillskottet hjälpa mot förstoppning, gasbildning och uppblåsthet?

Intensive Colon Cleanse innehåller probiotika, kostfibrer och mineraler som är lämpliga för att skapa en balanserad mage och matsmältning.

Kan tillskottet hjälpa till att rena kroppen?

Ja, tarmrengöring kapslarna är perfekta för att rengöra kroppen och är speciellt framtagna för att hjälpa till att rengöra tarmen och tjocktarmen.

Vem borde ta tillskottet?

Om du har problem med förstoppning, gasbildning och uppblåsthet kan du dra nytta av rengöringskuren med Intensive Colon Cleanse

Kan tillskottet köpas utan recept?

Ja, alla våra kosttillskott går att köpa utan recept.

Vad är den rekommenderade dagliga dosen?

Tillskottet är tillverkad som en 10-dagars kur, och vi rekommenderar därför att du tar 2 kapslar 3 gånger om dagen med huvudmåltider under 10 dagar i följd. Drick ett stort glas vatten när du tar tillskottet.

När kan jag förvänta mig att se resultat?

Enligt vår Nöjdhetsgaranti rekommenderar vi att du tar tillskottet dagligen i 10 dagar.

Finns det biverkningar av att ta tillskottet?

Tillskottet är tillverkat av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser innehållsförteckningen för att kontrollera eventuella personliga allergier.

Kan alla ta Intensive Colon Cleanse kapslar?

Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår en medicinsk undersökning bör du rådfråga en läkare före användning. Ej lämplig för barn och ungdomar under 18 år.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(25)
4 Stjärnor
(22)
3 Stjärnor
(4)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

Reviews 4.5

86.54% baserat på 51 Kundomdömen

Verifierat Köp

Så bra! En skonsam men bra detox som man kan göra ofta.

E Elsa
Verifierat Köp

Man går på toaletten ofta men märker inte annars så stor skillnad

M Mustafa
Verifierat Köp

Det är första gången jag provar något sånt här så jag vet inte om den är bättre än andra liknande produkter men jag blev nöjd med resultatet.

A Annika
Verifierat Köp

Jag märkte skillnad och blev mycket mindre uppblåst men man får göra om detoxen efter någon månad igen.

J Judit
Verifierat Köp

Jag är jätte nöjd och känner mig inte lika uppblåst efter kuren.

S Stefan
Verifierat Köp

Jag är jätte nöjd och känner mig inte lika uppblåst efter kuren.

S Stefan
Verifierat Köp

Min mage mår bättre nu. Har mindre gaser.

E Edit
Verifierat Köp

Jag har gjort andra kurer som har varit jobbiga att genomföra. Den här är annolunda. Lätt att genomgå. Krävs bara att svälja pillrerna och har inga negativa bieffekter.

C Cajsa
Verifierat Köp

Fantastisk! Jag mår jättebra nu efteråt.

S Stina
Verifierat Köp

Utrensning i superfart vill jag tillägga, perfekt!

G Göran

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar