GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Bli en
del av ShytoBuy-familjen

TJÄNA PENGAR SOM EN SHYTOBUY-AFFILIATE

Anmäl dig nu

Därför bör du marknadsföra ShytoBuy

ShytoBuy grundades 2005 med vanliga människor i åtanke. Vi märkte att det fanns produkter på marknaden som folk inte ville köpa i butiker och uppskattade värdet av att hålla våra privata liv privat. Sedan vi öppnade våra dörrar har vi byggt upp en lojal kundbas som delar samma värderingar som vi. ShytoBuys affiliate-program är perfekt för alla individer som har exponering och trafik inom personlig vård och skönhetsbranschen. Vi erbjuder upp till 20% provision på försäljning så att du kan tjäna pengar och växa med oss. Med höga konverteringsfrekvenser, flerspråkig kundsupport i toppklass och enastående varumärkeslojalitet har ShytoBuy byggt upp sitt rykte och erkännande för att bli ett varumärke som har förtjänat våra kunders förtroende och lojalitet. Oavsett om du är en bloggare, nyhetswebbplats, e-postmarknadsförare eller influencer är vårt affiliateprogram en möjlighet som inte kan missas.

Så här fungerar det

Affiliate-marknadsföring är prestationsbaserad marknadsföring där affiliates lägger till länkar till sina webbplatser som länkar tillbaka till en återförsäljares webbplats.

Genom att använda ShytoBuy-logotypen, textlänkar och /eller banners på din webbplats, tjänar du, som affiliate, provision på alla produkter som säljs som ett resultat av din länk till shytobuy.se

Som Affiliate kommer du att tjäna upp till 20% i provision på hänvisad försäljning

PRODUKTER

ÖVER 500 UNIKA PRODUKTER
STARK VARUMÄRKES MEDVETENHET
MARKNADSFÖRING FRÅN INFLUENCERS
XML - och CSV-FEED I REALTID

PROVISION

REGISTRERINGSBONUS
GENERÖSA KOMMISSIONSPRISER
PRODUKTSPECIFIKA INTÄKTER
MÖJLIGHET TILL BONUSAR

UTBETALNINGAR

FLEXIBLA UTBETALNINGSMETODER
BETALNING I FLERA VALUTOR
14 DAGARS
EXPRESSUTBETALNING
FAKTURA OCH BETALNINGSGENERATORER

DET TEKNISKA

LÄTT ATT INTEGRERA
PIXELBASERAD SPÅRNING
RABATTKOD
LÅNG COOKIES DURATION

Vi har sammarbetat med TUNE, en av världens största affiliatemarknadsföringsplattformar i branschen. Specialiserad på vårt område hittar du allt du behöver när du går med i vårt affiliateprogram.

Varumärkesexponering

Visste du att våra produkter och varumärken har presenterats i en mängd tidningar, radio och till och med tv?