GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Ta hjälp av en penispump

Du kanske undrar om din penis är av normal längd eller en genomsnittlig storlek, och om din penisstorlek och längd tillfredsställer din sexpartner? Här erbjuder vi därför mer information om ett säkert hjälpmedel: penispumpen. Läs om dess funktioner och fördelar, för att känna dig säkrare när du söker en lösning på dina problem.

Fördelar med en Penispump

Den kanske viktigaste informationen handlar om de fördelar du kan få med en penispump. Detta inkluderar det stöd som en penispump kan ge åt din penisvävnads hälsa efter prostatektomi (prostataoperation). Efter en sådan operation har penispumpen visat sig vara effektiv för att upprätthålla penislängd och storlek.

Men användningen av en penispump är inte begränsad till män som har haft en prostatektomi: Vissa män anser även att användandet av en penispump bidrar till att förbättra de redan befintliga erektionerna.

Vad är en penispump?

En penispump består av en pump som är ansluten till en cylinder och är utformad för att hjälpa män som har erektil dysfunktion att behålla en erektion samt öka bidra till öka penislängd. För att använda en penispump placerar du den transparenta cylindern, som är försedd med en lufttät tätning vid sin bas, över din penis.

Du använder sedan pumpen, som kan drivas antingen elektriskt eller manuellt, för att pumpa ut luften ur cylindern, vilket skapar ett undertryck runt din penis. Vakuumkrafterna får då blod att flyta in i penis, vilket resulterar i en omedelbar ökning av både penislängd och storlek. Du tar sedan bort cylindern och placerar en förträngningsring vid roten av din penis för att behålla din erektion vid samlag.

En penispump kan vara en effektiv behandling om du har erektil dysfunktion, särskilt om du inte har svarat på andra behandlingar mot erektil dysfunktion, eller alternativen orsakat obehagliga biverkningar. De flesta män som använder en penispump kan uppnå en erektion och risken för biverkningar är låg. Den totala kostnaden är även mindre än andra behandlingar för erektil dysfunktion. Penispumpen kan också användas tillsammans med andra behandlingar, inklusive som läkemedel för erektil dysfunktion.

Penispump efter prostataoperation (prostatektomi)

En av biverkningarna av radikal prostatektomi (prostataoperation), som man inte hör talas så mycket om, är den minskning av penislängd män kan uppleva. Detta sker för ungefär hälften av alla män som har genomgått operationen.

Förlusten av penislängd och storlek tillsammans med erektil dysfunktion, vilket också vanligt bland män som har en prostatektomi, kan vara en extra smäll för män som återhämtar sig från prostatacancerkirurgi.

Ett effektivt sätt att behålla sin penislängd och storlek efter prostatektomi är att använda en penispump en tid efter operationen. Framgången med detta tillvägagångssätt har visats i ett antal penispump-studier.

Penispump för bättre erektioner

Även om penispumpen främst har visat sig vara en effektiv behandling för erektil dysfunktion och för att upprätthålla penislängd efter prostatektomi kan den också vara en hjälpande hand för män, utan större fysiska besvär, som helt enkelt bara vill ha förbättra sin erektion och att bevara funktionen.

Anledningen till detta är enkel: användning av en penispump förbättrar syresättningen av penis och ökar blodflödet till penis, samt minskar risken för bildandet av svällkropparna (onormal fibrös vävnad i penis), som alla kan öka chanserna att bevara erektil funktion och penislängd. I själva verket kan en brist eller nedgång vid dina nattliga erektioner leda till bildandet av svällkroppar.

Hör du till dem som har märkt av denna nedgång i nattliga erektioner och/eller om du vill ha hjälpa med att bevara penislängd och erektil funktion, tala med din läkare om ett potentiellt användande av en penispump.

Kan en Penispump öka Penislängd och storlek?

Gör Penispumpar det jobb de utlovar sig att göra?

En god nyhet är att din penis sannolikt kommer att öka i längd och storlek när du använder en penispump. Vissa män som använder en penispump regelbundet, ungefär tre till fem gånger i veckan i minst 20 minuter per session, hävdar att de kan behålla en större penislängd. De hävdar dock att det är viktigt att fortsätta att använda penispumpen kontinuerligt för att resultatet ska hålla i sig. Nya Bathmate. har visat sig mycket effektiv inom området med sina 50 funktioner som arbetar för att uppnå dina mål!

Andra intressanta artiklar