ShytoBuy.se

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 499 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Night Feromoner för män

10 ml Roll-on | Roll-on feromoner för ökad attraktion Phiero

Viljan av att locka till sig en partner är i stort sett universal, men vi förstår alla hur förvirrande, gåtfullt och otroligt svårt det kan vara! Världen över lägger män otroligt mycket energi på att lista ut hur man gör, trots att det är något ytterst grundläggande som spelar in. För att rikta in sig på de naturliga krafterna i vår biologi, blandade Phiero tre precist utvalda feromoner i Night Feromoner för män roll-on stick.

  • Doftsatt feromonapplicering
  • För att förstärka den åtrå kvinnor känner inför män
  • Med tre vitala feromoner
  • Behagligt varm myskartad arom
  • Behändigt & kompakt roll-on stick
  • Kan användas när & var du vill
  • GMP
  • ISO
  • Kliniskt bevisad
269
I lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Fenomenet med feromoner

Nyckeln till attraktion är en av de allra största gåtor man kan stöta på – men i djurriket är det desto enklare och tydligare! Utan att ens ha förmågan att tala, lyckas de snabbt komma till skott och förstå varandras fysiska behov. Detta antas i många fall bero på feromoner. De är doftlösa föreningar som utsöndras från en kropp för att sedan absorberas via någon annans näsa, med intentionen att trigga en reaktion. Då följer en uppenbar fråga: finns det någonting vi kan lära oss från andra däggdjur?! Forskare har börjat undersöka vilken roll de naturligt förekommande föreningarna spelar i den oförklarliga attraktionen som uppstår individer emellan. Hur briljant skulle det inte vara att kunna inkorporera dessa ingredienser i vårt eget sökande efter en partner?!

Doftens fantastiska förförande

Vi har alla varit med om att man känner av någons naturliga eller parfymerade doft, som lett till en stark känsla - oavsett om det varit av positiv eller negativ karaktär! Det går inte att komma runt det faktum att en persons doft har en kraftfull påverkan, därav den enormt lukrativa parfymmarknaden. På daglig basis går män igenom butikshyllorna och letar efter en signaturdoft, inte endast i syftet att förstärka sin attraktionsaura utan även för att känna en njutbar känsla av personlighet.

Night Feromoner för män

Phiero förstår att män i allmänhet skulle välkomna möjligheten att njuta av de oersättliga biologiska föreningarna som är feromoner – men de skulle inte ha någon aning om hur de skulle dra nytta av dem! Med ett inriktat studiebaserat fokus, kombinerade Phiero tre exempel: Androstenon, Androstadienon, och Androstenol. Var och en av dessa valdes ut för dess hållning i det vetenskapliga samfundet, och har skickligt sammansatts för att ge en enastående kraftfull effekt. Då den består av ett roll-on stick i fickstorlek, och har förbättrats med den mest sublima varma doft av ek , är den angelägen om att ta plats i ditt liv.

Fullständiga ingredienser

Mineral Oil, Tegosoft, Fragrance, Aerosil (Silicon Dioxide), Androstenone, Androstadienone, Androstenol.

Användning av Roll-On

Night Feromoner för män roll-on kommer med säkerhet att utgöra ett samverkande, behändigt och behaglig tillskott till din göra-dig-i-ordning rutin, oavsett om det är inför speciella tillfällen eller vardagen. Ungefär en halvtimme innan du vill känna av feromonernas effekt, applicerar du på regionerna där du vanligen skulle applicera cologne eller aftershave. Det inkluderar bakom öronen, på halsen eller på handlederna. De bör förbli på området där du applicerat i ungefär 8-10 timmar om de inte störs, så vi rekommenderar användning efter du duschat.

Vägledning

Samtliga produkter från Phiero är precist utarbetade med fokus på de behov den mänskliga kroppen har, och har sammansatts med hänsyn till de specifika behoven. Med det sagt, så ska du alltid kontrollera de fullständiga ingredienserna innan applicering eller användning av hudprodukter i allmänhet, för att se om produkten innehåller några individuella allergener. Vänligen observera att denna produkt inte avser hjälpa några specifika problem med kroppsodör.

Läs mer
Night Feromoner för män 10 ml Roll-on | Roll-on feromoner för ökad attraktion

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

83.64% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag är själv förvånad över att det funkar. Jag trodde att det var en gimmick. Men inte då. =)

J Jonas
Verifierat Köp

Jag tycker bättre om den här är en feromonparfym eftersom jag hellre använder min egna parfym. Tjejena lägger märke till mig mer än vanligt,

S Sebastian
Verifierat Köp

Tjejen är kåtare och mer på än vad hon brukar vara.

F Fredrik
Verifierat Köp

Jag använder alltid den när jag ska ut så att det går lättare att hitta en tjej.

L Linus
Verifierat Köp

Ett måste tycker jag.

G Gabriel
Verifierat Köp

Den verkar funka bra men om det är på grund av fermonerna eller för att den luktar gott vet jag inte.

S Simon
Verifierat Köp

Kanske inte doften jag hade valt men den verkar funka så jag klagar inte.

M Mustafa
Verifierat Köp

Så jäkla bra! Jag haffar guzz varje helg.

M Magnus
Verifierat Köp

Den funkar riktigt bra. the ladies har ingen aning om vad som drar dem in hehe.

C Carl
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter