GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Night Feromoner för män

Roll-on feromoner för ökad attraktion

Översikt

Viljan av att locka till sig en partner är i stort sett universal, men vi vet alla hur förvirrande och svårt det kan vara ibland! För att öka den naturliga attraktionskraften hos män, med en metod som är baserad på de naturliga krafterna i vår biologi, har Phiero skapat feromoner för män i ett roll-on stick. Prova Phiero Night Feromoner för män, en lättapplicerad produkt med tre noggrant utvalda feromoner.

 • Doftsatt feromonapplicering
 • För att förstärka den åtrå kvinnor känner inför män
 • Med tre vitala feromoner
 • Behagligt varm myskartad arom
 • Behändigt & kompakt roll-on stick
 • Kan användas när & var du vill
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
 • ISO
 • KLINISKT BEVISAT

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
 • ISO
 • KLINISKT BEVISAT

Fenomenet med feromoner

Nyckeln till attraktion är en av de allra största gåtor man kan stöta på – men i djurriket är det desto enklare och tydligare! Utan att ens ha förmågan att tala, lyckas de snabbt förstå varandras fysiska behov. Detta antas i många fall bero på feromoner. De är doftlösa föreningar som utsöndras från en kropp för att sedan absorberas via någon annans näsa, med intentionen att trigga en reaktion. Då följer en uppenbar fråga: finns det någonting vi kan lära oss från andra däggdjur?! Forskare har börjat undersöka vilken roll de naturligt förekommande föreningarna spelar i den oförklarliga attraktionen som uppstår individer emellan, vilket har lett till en ökad efterfrågan på feromonspray och roll-on produkter.

Doftens fantastiska förförande

Vi har alla varit med om att man känner av någons naturliga eller parfymerade doft, som lett till en stark känsla - positiv eller negativ. Det går inte att komma runt det faktum att en persons doft har en kraftfull påverkan, vilket har lett till det breda utbudet av parfymer och doftsatta produkter på marknaden.

Night Feromoner för män

Efter att ha genomfört utförliga vetenskapliga studier om olika feromoner kombinerade Phiero tre komponenter: Androstenon, Androstadienon, och Androstenol. Nu kan du njuta av denna innovativa sammansättning i ett lättapplicerat ett roll-on stick, berikat med en sublim varma doft av ek, med en enastående kraftfull effekt.

Ingredienser

Mineral Oil, Tegosoft, Fragrance, Aerosil (Silicon Dioxide), Androstenone, Androstadienone, Androstenol.

Användning av Roll-On

Night Feromoner för män roll-on kommer med säkerhet att utgöra ett behaglig tillskott till din rutin, oavsett om du använder det inför speciella tillfällen eller i vardagen. Ungefär en halvtimme innan du vill känna av feromonernas effekt, applicerar du på regionerna där du vanligen skulle applicera cologne eller aftershave. Det inkluderar bakom öronen, på halsen eller på handlederna. De bör förbli på området där du applicerat i ungefär 8-10 timmar om de inte störs, så vi rekommenderar användning efter du duschat.

Vägledning

Samtliga produkter från Phiero är precist utarbetade med fokus på de behov den mänskliga kroppen har, och har sammansatts med hänsyn till de specifika behoven. Med det sagt, så ska du alltid kontrollera de fullständiga ingredienserna innan applicering eller användning av hudprodukter i allmänhet, för att se om produkten innehåller några individuella allergener. Vänligen observera att denna produkt inte avser hjälpa några specifika problem med kroppsodör.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(33)
4 Stjärnor
(21)
3 Stjärnor
(4)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

88.47% baserat på 58 Kundomdömen

Verifierat Köp

Den fungerar toppen bra! Rekommenderas

M Marcela
Verifierat Köp

Provade den i helgen och fick inget napp på krogen.

M Mattias
Verifierat Köp

Den verkar funka bra men om det är på grund av fermonerna eller för att den luktar gott vet jag inte.

S Simon
Verifierat Köp

Kanske inte doften jag hade valt men den verkar funka så jag klagar inte.

M Mustafa
Verifierat Köp

Så jäkla bra! Jag haffar guzz varje helg.

M Magnus
Verifierat Köp

Den funkar riktigt bra. the ladies har ingen aning om vad som drar dem in hehe.

C Carl
Verifierat Köp

Jag är själv förvånad över att det funkar. Jag trodde att det var en gimmick. Men inte då. =)

J Jonas
Verifierat Köp

Jag tycker bättre om den här är en feromonparfym eftersom jag hellre använder min egna parfym. Tjejena lägger märke till mig mer än vanligt,

S Sebastian
Verifierat Köp

Tjejen är kåtare och mer på än vad hon brukar vara.

F Fredrik
Verifierat Köp

Jag använder alltid den när jag ska ut så att det går lättare att hitta en tjej.

L Linus

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar