GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Vad vet du om penisförstoring?

Det finns en rad med olika alternativ för penisförstoring och pensiförtjockning idag. Kirurgi, apparater och mediciner dominerar marknaden. Men det är inte lätt att veta vad man ska välja. Läs om vad dessa metoder innebär, vilka fördelar de har och vilka konsekvenser de kan ge samt vad som är det bästa alternativet för dig.

Penisförstoring

Uttrycket penisförstoring är innebörden av när en man tar till någon typ av metod för att förändra sin penis storlek. Penisförstoring är ett omtalat tema som ofta diskuteras, och det finns en mängd olika alternativ så som behandlingar till produkter till operationen – men man ska vara medveten om vilka som är säkra och effektiva innan man tar sig för att prova.

De vanligaste alternativen för män som vill ha större penis är peni piller, penispumpar, muskelövningar för penis samt plastikkirurgi.

Varför önskar sig män en större penis?

De flesta män som önskar sig större penis brukar oftast känna sig osäkra eller otillräckliga under samlag. Flera studier har visat att den genomsnittliga penisstorleken är mellan 13-15 cm.

Plastikkirurgi för en större penis

Phalloplasty (kirurgi för penisförstoring) är den mest effektiva metoden för att få en större penis, men det kan vara smärtsamt och dyrt. Trots detta väljer många män att lägga sig under kniven. Plastikkirurgi för penisförstoring hör inte till de vanligaste metoderna i Sverige, men många väljer att åka utomlands för att få sin önskan uppfylld. Dock genomförs ca 100 penisoperationer i Sverige varje år.

Längre Penis

Vid en penisförlängning snittar kirurgen runt om könshåret precis ovanför penis, och går via detta snittet in och lossar på den inre delen av benet vid penis. Den tidigare dolda delen av penis förskjuts framåt och landar på utsidan av kroppen och därmed uppnås en permanent penisutvidgning.

När penisen skjuts fram sys svällkroppen fast vid sin nya position där huden sys igen på ett sätt som gör att huden pressas framåt. Några veckor efter operationen, när ingångssnittet har börjat läka, börjar patienten en sträckningsbehandling för att förhindra att den del av penis som blivit frampressad drar sig tillbaka igen. Sträckningsbehandlingen är något som patienten själv utför och som genomförs i ett antal månader

Operationen för penisförlängning tar normalt en till två timmar att genomföra. I kombination med sträckningsbehandlingen förlängs penis med ca 4-6 cm i slakt tillstånd. Längden på erigerat tillstånd påverkas oftast inte i någon större grad.

Tjockare penis

Vid penisförtjockning placeras fettceller efter en hudtransplantation genomförts mellan erektilvävnaden och huden på penis. På det här sättet uppnår man en förtjocknad med upp till 30% i slakt tillstånd, och med upp till 10% i erigerat tillstånd. Fettcellerna tas från ett annat ställe på kroppen och blir sprutade in under huden på penis. Normalt sett använder man ca 20-30 ml.

Vid placering av huden transplanteras denna enhet från ens egna kropp eller från en donator. Huden sätts därefter in genom ett snitt som läggs i huden på penis. Eftersom både fettceller och hud är organiska delar av kroppen så finns risken för att kroppen skall absorbera upp fettet vilket gör att operationen riskerar att gå till spillo då ”utfyllnaden” kan försvinna ut i kroppen. Risken för att operationen går fel finns också vilket kan leda till utbuktningar eller förvrängningar.

Penispumpar

En penispump orsakar ett vakuum runt om penisen som sträcker penisen, detta efter att man använder apparaten under en längre tid. Detta främjar cellmultiplikation och vävnadstillväxt. Denna metod för att få en större penis tar tid, men om man är tålmodig kan man se långvariga resultat. Det är också ett prisvärt och relativt riskfritt alternativ till operationer.

Piller för Penisförstoring

Piller eller tabletter för penisförstoring säljs över hela världen, och är självklart av olika kvalité. Det finns en rad med olika naturliga piller för penisförstoring på marknaden, men det är få som faktiskt kan visa resultat. Ett naturligt penispiller kan öka blodcirkulationen till penis över en tid, något som kan resultera i en penisförstoring. Fördelen med naturliga penispiller är att de sällan orsakar biverkningar, men viktigt är att hitta ett tillskott som grundar sig på kliniska studier.

Den här hemsidan tar en närmare titt på vad penispiller är och vilka piller som finns på marknaden.

Andra intressanta artiklar