ShytoBuy.se

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 499 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Vad vet du om penisförstoring?

Det finns en rad med olika alternativ för penisförstoring idag. Kirurgi, apparater och mediciner dominerar marknaden. Men det är inte lätt att veta vad man ska välja. Läs om vad dessa metoder innebär, vilka symptomer de har och vilka konsekvenser de kan ge samt vad som är det bästa alternativet för dig.

Penisförstoring

Uttrycket penisförstoring är innebörden av när en man tar till någon typ av metod för att förändra sin penis storlek. Penisförstoring är ett omtalat tema som ofta diskuteras, och det finns en mängd olika alternativ så som behandlingar till produkter till operationer – men man ska vara medveten om vilka som är säkra och effektiva innan man tar sig för att prova.

De vanligaste alternativen för män som vill ha större penis är penis piller, penispumpar, muskel övningar för penis samt plastikkirurgi.

Varför önskar sig män en större penis?

De flesta män som önskar sig större penis brukar oftast känna sig osäkra eller okomfertabla under samlag. Flera studier har visat att den genomsnittliga penisstorleken är mellan 13-15 cm.

Plastik Kirurgi för en större penis

Phalloplasty (kirurgi för penisförstoring) är den mest effektiva metoden för att få en större penis, men det kan vara smärtsamt och dyrt. Trots detta väljer många män att lägga sig under kniven. Plastik kirurgi för penisförstoring hör inte till de vanligaste metoderna i Sverige, men det många väljer att åka utomlands för att få sin önskan igenom. Dock genomförs ca 100 penis operationer i Sverige årligen.

Längre Penis

Vid en penisförlängning snittar kirurgen runt om könshåret precis ovanför penis, och går via detta snittet in och lossar på den inre delen av benet vid penis. Den tidigare dolda delen av penis förskjuts framåt och landar på utsidan av kroppen och där med uppnås den permanenta penis utvigdningen.

När penisen skjuts fram sys svällkroppen fast vid sin nya position där huden sys igen på ett sätt som gör att huden pressas frammåt. Några veckor efter operationen, när ingångssnittet har börjat läka, börjar pasienten en strecknings behandling för att förhindra att den del av penis som blivit frampressad inte drar sig tillbaka igen. Streckningsbehandlingen är något som pasienten själv utför och skall genomför i ett antal månader.

Operationen för penisförlängning tar normalt en till två timmar att genomföra. I kombination med streckningsbehandlingen förlängs penis med ca 4-6 cm i slakt tillstånd. Längden på errigerat tillstånd påverkas som oftast inte i någon större grad.

Tjockare penis

Vid penisförtjockning placeras fettceller efter en hudtransplantation genomförts mellan erektilvävnaden och huden på penis. På det här sättet uppnår man en förtjocknad med upp till 30% i slakt tillstånd, och med upp till 10% i errigerat. Fettcellerna tas från ett annat ställe på kroppen och blir sprutade in under huden på penis. Normalt sett använder man ca 20-30 ml.

Vid placering av huden transplanteras denna enhet från ens egna kropp eller från en donator. Huden sätts där efter in genom ett snitt som läggs i huden på penis. Vid transplantation av hud måste man även omskäras. Eftersom både fettceller och hud är organiska delar av kroppen så finns risken för att kroppen skall absorbera upp fettet vilkt gör att operationen riskerar att gå till spillo då ”utfyllnaden” kan försvinna ut i kroppen. Risken för att operationen går fel finns också vilket kan leda till utbuktningar eller förvrängningar.

Penispumpar

En penispump lagar ett vakum runt om penisen och sträcker penisen, detta efter att man använder apparaten under en längre tid. Detta främjar cell multiplikation och vävnadsväxt. Denna metod för att få en större penis tar tid, men om man är tålmodig kan man se långvariga resultat. Till de mest populära penispumparna i Sverige hör Andro Penis och Jes Extender, dessa är även marknadsledande över hela världen.

Piller för Penisförstoring

Piller eller tabletter för penisförstoring säljs över hela världen, och är självklart av olika kvalité. Potenspiller som det mytomspunna blå pillret och Cialis kan hjälpa dig att uppnå erektion, men kommer högst troligt inte att göra mycket när det kommer till att öka storleken på din penis. Piller som dessa förorsakar ofta biverkningar och bör tas efter rekomendation av läkare. Det finns en rad med olika naturliga piller för penisförstoring på marknaden, men det är få som faktiskt kan visa resultat. Ett naturligt penispiller skall öka blodcirkulationen till penis över en tid, något som resulterar i en permanent penisförstoring. Fördelen med naturliga penispiller är att de sällan förorsakar biverkningar, men viktigt är att hitta ett supplement som grundar sig på kliniska studier.

Den här hemsidan tar en närmare titt på vad penispiller är och vilka piller som finns på marknaden.

Andra intressanta artiklar