• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

Om Oss

Om Oss

Vi tycker om att göra saker lite annorlunda. ShytoBuy är en webbplats som syftar till att hjälpa dig med problem som kan vara lite pinsamma. Vårt rykte har byggts, framför allt på kvalitet, diskretion och bekvämlighet.

Våra värderingar

Originalitet

är det som är viktigt för oss


Enastående

är det som driver oss


Respekt

är det som vi värderar


Lagarbete

är det vi tror på


Diskretion

är det vi erbjuder


Hängivenhet

är det som driver oss


Våra produkter

Vi har ett bra och nära samarbete med våra leverantörer och därför har vi haft möjligheten att erbjuda produkter som undergått tester innan de sålts vidare till kunder för att kunna försäkra oss om att de är säkra och effektiva. Faktumet att över 50% av våra beställningar är från återkommande kunder vilket för oss är ett tecken på att de varit effektiva och att kunderna uppskattat resultatet de fått.

Diskret och säker service

Vi förser dig med bästa möjliga service och gör vårat bästa för att hålla ditt köp diskret och säkert. Vi hoppas att du uppskattar vår service och ser fram emot att hjälpa dig hitta produkter som passar dig.

Njut av vår hemsida

Allt detta har vi åstadkommit internt och den senaste kodningen och vår eftertänkta design betyder att vi kan lösa dina problem snabbt och smärtfritt. Kom ihåg att du kan nå oss via telefon, chatt och email, så tveka inte att höra av dig till oss.

Du kan ha sett oss förut

Vi säljer många populära varumärken

Mer frågor?

Läs vanliga frågor och svar

Vanliga Frågor

Kontakta oss

Kontakta Oss

Vi växer

Vi har fått möjligheten att hjälpa tusentals nöjda kundern sedan 2005. Faktum är att under de senaste 12 åren har vi hjälp över 100 000 kunder att förbättra sin hälsa och välmående. Tack vare vår bra service och våra produkter har vi kunnat etablera oss i flera länder världen över.