• Diskret tjänst

    100% diskret förpackning och fakturering

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Om oss

Om oss

Vi på ShytoBuy strävar till att gör ditt liv lite bättre. Detta är en webbplats som kan hjälpa dig lätta eller bli av med ett problem som kanske är lite pinsamt. Vårt rykte har byggts framför allt på kvalitet, men även diskretion och bekvämlighet.

Våra värderingar

Originalitet

är viktigt för oss


Enastående

kundservice strävar vi till


Respekt

värderar vi högt


Lagarbete

är vad vi tror på


Diskretion

är vad vi erbjuder


Hängivenhet

driver oss framåt


Våra produkter

För oss är det viktigt att ha ett bra och nära samarbete med våra leverantörer så vi har möjligheten att erbjuda säkra och effektiva produkter för våra kunder. Det är väldigt viktigt att produktens ingredienser är säkra och väl lämpade för dess ändamål och en stor mängd av dessa ingredienser har enligt forskning använts redan för ändamålen i flera tusen år.

Vårt utbud består till en stor del av naturliga produkter och kosttillskott - och en vanlig fråga är ifall de verkligen fungerar? Resultaten varierar självklart mellan individer men vi kan berätta att en stor del av våra beställningar är från återkommande kunder vilket för oss är ett tecken på att produkterna varit effektiva och att kunderna uppskattat resultatet de fått.

Diskret och säker service

Vi förser dig med bästa möjliga kundservice och försäkrar dig att hålla ditt köp säkert och diskret. Vår högsta prioritet har och kommer alltid att vara att se till att a) Du kan tryggt förse oss med dina personuppgifter och sköta betalningen säkert online & b) Din beställning levereras utan att någon kan ta reda på vad paketet innehåller. Vi hoppas att du uppskattar vår service och ser fram emot att hjälpa dig hitta produkter som passar just dig.

Vi använder endast Verisign-teknologi när det gäller säkerhetskryptering och vi lagrar aldrig din kortinformation. Vi följer noggrant lagen om dataskydd och vi kommer aldrig någonsin att sälja dina uppgifter till någon tredje part.

Njut av vår hemsida

Allt detta har vi åstadkommit själva och kan internt lösa eventuella problem snabbt och smärtfritt. Kom ihåg att du kan nå oss via telefon, chatt och email, så tveka inte att höra av dig till oss om du känner att du behöver.

Du kan ha sett oss förut

Vi säljer många populära varumärken

Mer frågor?

Läs vanliga frågor och svar

Vanliga Frågor

Kontakta oss

Kontakta Oss

Vi växer fortfarande

Vi har haft möjligheten att hjälpa tusentals kunder sedan 2005 och tack vare våra mångspråkiga kundservice har vi kunnat etablera oss i flera länder världen över. Faktum är att under dessa få år har vi redan hjälpt över 100 000 kunder att förbättra sin hälsa och sitt välmående, och detta är bara början!