GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Hur manliga feromoner naturligt påverkar en kvinnas hummör

Hur kvinnor svarar på manliga feromoner

Den mänskliga kroppen utsöndrar feromoner som uppfattas och registreras av andra individer inom samma art. Dessa unika ämnen finns vanligtvis i alla kroppsvätskor, men det är framförallt i svett som man hittar 16-androstener - en doftrik sammansättning som finns i hög koncentration i mäns svett. Kvinnor noterar och reagerar enkelt på den. Det har faktiskt visat sig att om den appliceras på överläppen så bidrar den till att kvinnor blir på bättre humör och mer fokuserade, särskilt på att fånga upp känslor. (1) Det goda humöret främjar sexlusten och det ökade känslofokuset underlättar och förbättrar sexuell tillfredsställelse.

Enligt en annan studie, genomförd av University of California, räcker det med ett par sniff av denna unika kemiska sammansättning i mäns svett för att höja en heterosexuell kvinnas kortisolnivåer. (2) Men det är först när en man förstår hur hans kroppslukt attraherar kvinnor i hans närhet som de här upptäckterna blir logiska. Att använda din naturliga doft för att attrahera en kvinna är inte bara säkert, det är faktiskt också effektivt! Det finns flera vittnesmål från män som använt kunskapen om feromoners attraktionskraft till sin fördel.

Vad gör manliga feromoner?

Manliga feromoner har en doft som tar ett annat spår än andra dofter som registreras av luktsystemet. Så fort en person av de motsatta könet registrerar dessa feromoner så skickar det vomeronasala organet en signal till hjärnan.

Denna signalen stimulerar thalamus och amygdalan i hjärnan och leder till en positiv inverkan på kvinnans humör. Manliga feromoner har dock inga magiska krafter som förbättrar din sociala förmåga eller låter dig kontrollera kvinnors tankar, men de kommer med säkerhet göra följande till din fördel:

 • Öka din attraktionskraft (den kan vi alla behöva lite extra hjälp med)
 • Hjälpa dig påverka en kvinnas humör så att dina ansträngningar får en positiv respons
 • Ge en ordentlig självförtroendeboost
 • Gör sociala interaktioner smidigare och enklare tack vare ditt boostade självförtroende och positiv respons från din omgivning

Hur ökar man nivån av manliga feromoner?

Om du vill uppleva kraften av manliga feromoner kan du prova något av de här enkla alternativen:

 • Bär en parfym med feromoner för att aktivera kvinnors intresse för dig.
 • Använd essentiel sandelträolja när du duschar och skippa stark tvål och duschkräm som tvättar bort din naturliga doft.
 • Se till att du får minst 8 timmars sömn per natt. När du är utvilad höjs dina feromonnivåer.
 • Följ ditt träningsschema och styrketräna för en naturlig feromonboost.
 • Ät mer selleri och palsternacka. De sägs innehålla androstenon och androstenol (maskulina feromoner) som gör dig mer lockande för det motsatta könet.

Hur man väljer rätt produkter för att påverka en kvinnas sexlust

Tyvärr så är marknaden överfull av feromonprodukter så håll utkik efter föjande för att försäkra dig om att du inte investerar i fel produkt:

 1. En formula med hög styrka och helst med ett sjusträngat feromonkomplex. Detta kommer ge dig en märkbar effekt.
 2. En produkt som innehåller rätt kombination av feromonkoncentrat (Androstenone, Alpha-Androstenol, Androsteron, Epiandrosteron, Beta-Androstenol, Androstadienon, Androstanonen)
 3. En lätt och diskret doft som förstärker din attraktionskraft utan att ta överhanden.
 4. Undvik produkter som innehåller starka kemikalier och alkohol.

Hur man använder manliga feromoner för att påverka en kvinna

Det är inte alls svårt, bara följ de här enkla stegen för att få ut det mesta möjliga av din valda produkt:

 • Börja med applicera produkten sparsamt.
 • Sikta på hudområden där huden är tunn och varm för maximal effekt (bakom öronen, på halsen, vristerna och i arm- och knäveck).
 • Förvara sprayen på en sval och torr plats så att den inte skadas, läcker eller blir dålig i förtid.

De flesta feromonparfymer varar i 5-6 timmar så du kan behöva applicera produkten på nytt medans du fortsätter flirta och ta för dig!

References

Andra intressanta artiklar

Dela med