Gratis frakt vid köp över 599 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 13:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Tranbär med C-vitamin

30,000 mg 180 Kapslar | Naturligt baserat kosttillskott

Översikt

Gör vardagen lite mer hälsosam med hjälp av ett adekvat och kraftfullt tillskott i form av tranbär och C-vitamin (kapselform) från MaxMedix. Våra kosttillskott kommer med 30 000 mg i varje enskild portion för att säkerställa att just du får ett adekvat tillskott av alla de vitaminer som du behöver på en daglig basis. Detta naturligt baserade tillskott utvinns från det kraftfulla tranbäret, en frukt som traditionellt sett varit känd för att vara en adekvat och rik källa till många av de vitaminer och mineraler som du behöver på en daglig basis. En av de förmodligen mest kända, i form av vitamin-C är vida känt för att främja en adekvat funktion av immunsystemet. Upplev alla de olika fördelarna hos detta tillskott i kombination med en enkel dosering i form av kapslar.

 • Naturligt baserat kosttillskott av högsta kvalitet
 • Hög styrka på 30 000 mg för varje enskild portion
 • Berikad med vitamin-C som främjar ett adekvat immunförsvar
 • Hög koncentration av tranbärsextrakt av högsta kvalitet
 • Lämpar sig både för veganer & vegetarianer
 • Räcker under 3 månader vid rekommenderad dosering (180 kapslar)
 • Vegansk
 • Mjölkfri
 • GMP
 • GMO Free

Varför drabbas man av en urinvägsinfektion & hur kan den behandlas?

En urinvägsinfektion är precis som det låter, en form av infektion som drabbar en eller flera delar av urinvägarna, där även organ i form av njurar, urinrör och urinblåsa utgör de drabbade delarna. Själva infektionen kan drabba båda könen men kvinnor löper en större risk i jämförelse med män att drabbas av urinvägsinfektion. Vanligaste symtom inkluderar en ökad frekvens av urinering, kombinerad med en brännande känsla vid urineringsmomentet. Det förekommer ett stort antal olika behandlingsmetoder när det kommer till urinvägsinfektioner där våra transbärskapslar återfinns!

Varför välja tranbär med C-vitamin?

Våra vegan- och vegetariskt vänliga kapslar utgör ett diskret och adekvat tillskott vid urinvägsinfektion. Varje enskild kapsel innehåller ett flertal nyttiga ingredienser, där självfallet tranbär och C-vitamin (200 mg per kapsel) återfinns. Faktum är att vårt kosttillskott innehåller hela 30 000 mg av ren transbärsextrakt, något som endast få andra produkter mäktar med att uppnå. Om du är ute efter de otaliga fördelarna med tranbär, samtidigt som du vill slippa den onödiga sockret som många produkter tenderar att vara fullproppade med så kommer dessa kapslar att göra den ideala valet för just din del.

Viktiga ingredienser och fördelar

Tranbär

Tranbär är en rik källa till flera vitaminer och mineraler, särskilt C-vitamin. Alla dessa egenskaper är vida kända för att vara ideala när det kommer till att främja ditt välbefinnande på en daglig basis.

Askorbinsyra

C-vitamin är viktigt för flera av kroppens olika funktioner. Dessa inkluderar det normala bildandet av kollagen, immunsystemets adekvata funktion men är även ideal när det kommer till ben, leder och tänder.

Dosering

Svälj 2 kapslar per dag med ett glas vatten, helst i kombination med en av dina måltider. Varje flaska innehåller 180 kapslar och räcker under 3 månader vid rekommenderad dosering.

Fullständig lista över ingredienser

Ingredienser: Vaccinium macrocarpon (tranbärsxtrakt), askorbinsyra (C-vitamin), sammanslagningensmedel: ekologiskt rismjöl, klumpmedel: magnesiumstearat (grönsak), vegan- och vegetariskt vänlig kapselskal: hypromellose (HPMC).

Råd

Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott får inte användas som ersättning för en varierad och balanserad kost. Om du är gravid, ammar eller tar några andra mediciner men även om du befinner dig under medicinsk övervakning, vänligen konsultera med din läkare eller annan medicinskt kunnig innan du börjar dosera tillskottet. Skulle du uppleva några biverkningar vid intag av tillskottet så måste du per omgående avbryta det hela och ta kontakt med din läkare. Skall ej användas av personer under 18 år!

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Tranbär med C-vitamin
Tranbär med C-vitamin

30,000 mg 180 Kapslar | Naturligt baserat kosttillskott

239Kr

+
Marine Collagen Advanced
Marine Collagen Advanced

90 Kapslar | Med hyaluronsyra och CO-Q10

259Kr

1 Produkt(er)

239Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar