GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Proto-col Pure Collagen

Naturligt Hudvård Kosttillskott med kollagen

Översikt

Pure Collagen kapslar är ett naturligt kosttillskott, utformat specifikt för att upprätthålla din hud och motverka ålderstecken inifrån. Sammansatt av endast de bästa råvarorna innehåller varje kapsel en kraftfull dos av vetenskapligt testade Verisol® Bioactive Collagen Peptides som kombinerade ger en kraftfull styrka på hela 1200 mg/daglig dos. Detta kollagen tillskott innehåller absolut inga fyllmedel, bindemedel eller oönskade kemikalier, vilket gör det till det perfekta naturliga skönhetstillskottet för män och kvinnor i alla åldrar.

  • Motverkar tecken på hudåldrande
  • Kliniskt testat naturligt kosttillskott
  • Rent hydrolyserat kollagen typ I och III
  • Verisol® Bioactive Collagen Peptides
  • Kraftfull styrka på 1200 mg/dos
  • Inga fyllmedel, bindemedel eller smaktillsatser
  • MJÖLKFRI
  • GLUTENFRI

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

  • MJÖLKFRI
  • GLUTENFRI

Kollagen och huden

Som ett viktigt strukturprotein som utgör cirka 80% av dess torra vikt, har kollagen stor betydelse för hudens hälsa och vård. När kroppen är ung är de naturligt förekommande nivåerna av detta viktiga protein höga, vilket är det som gör den unga huden så mjuk, silkeslen och fast. När vi åldras och när vi utsätts för solljus och föroreningar kan dessa naturliga nivåer sjunka dramatiskt. Detta leder till uppkomst av ålderstecken såsom rynkor, linjer och slapp hud. Att förse kroppen med ett externt kollagen tillskott kan således vara ett mycket fördelaktigt sätt att motverka dessa oönskade rynkor och återuppliva den åldrande huden.

Verisol® collagen

När det gäller Pure Collagen kapslar ville Proto-Col se till att de använde de bästa ingredienserna. För att uppnå detta är varje kapsel sammansatt med vetenskapligt testad Verisol®, en unik blandning av rent hydrolyserat kollagen typ I och III. Denna fantastiska ingrediens påverkar huden inifrån och ut och hjälper därmed till att motverka ålderstecken och har visat sig vara effektiv i ett antal kliniska studier.

En studie av 69 kvinnor i åldrarna 35-55 visade att intag av Verisol® ledde till en statistiskt signifikant högre hudelasticitet - upp till 15% mer jämfört med placebo. Detta resultat noterades efter bara 4 veckors användning och höll i sig efter 8 veckor. En annan studie av 114 kvinnor i åldrarna 45-65 rapporterade en statistiskt signifikant minskning av ögonrynkor jämfört med placebo. Efter bara 4 veckor rapporterades en minskning av rynkor med 7,2% och sedan upp till imponerande 20,1% efter 8 veckor.

Ingredienser

Aktiva Ingredienser: Verisol® (Hydrolyserat kollagen)

Övriga Ingredienser: Gelatin (Kapsel av bovint kollagen)

Bruksanvisning

Pure Collagen kapslar från Proto-Col är speciellt utvecklade för att bli ett enkelt tillskott till dina dagliga rutiner. Ta bara 3 kapslar med vatten dagligen innan du lägger dig. Vid behov kan dosen även ökas till maximalt sex kapslar dagligen. Varje kapsel innehåller 400 mg rent hydrolyserat kollagen och med den rekommenderade dagliga dosen (3 dagligen) kan du få i dig en kraftfull daglig mängd på 1200 mg. Varje burk innehåller 90 kapslar, vilket räcker till 30 dagars förbrukning.

Råd

Eftersom detta naturliga kollagen kosttillskott framställs med hjälp av rent hydrolyserat kollagen är det helt säkert att ta. Detta kosttillskott innehåller inga fyllmedel, bindemedel eller smaktillsatser och är också fritt från laktos, mjölkprotein och gluten. Som alltid när det gäller att använda ett nytt kosttillskott för första gången, bör man kolla ingredienserna om några allergiframkallande ämnen skulle förekomma och använd ej om du är vegan eller vegetarian. Rådfråga din läkare innan användning om du har någon sjukdom/åkomma eller är gravid.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(31)
4 Stjärnor
(15)
3 Stjärnor
(7)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

87.41% baserat på 53 Kundomdömen

Verifierat Köp

Det känns som min hy har mer lyster efter bara några dagar!

E Emma
Verifierat Köp

har ätit dessa i snart tre månader och kommer inte sluta. jag älskar dem. min hy känns starkare och lenare och jag känner mig allmänt fräschare.

h hanna
Verifierat Köp

Bra tillskott! Tack!

M Malin
Verifierat Köp

Smidiga och bra att använda, huden känns ren och fräsch

A Anne-sofie Johnsson
Verifierat Köp

Jag ser en skillnad i min hy efter bara några veckor och jag har inte heller lika ont i lederna som förut.

K Kerstin
Verifierat Köp

Bra produkt, smakar inte illa och mina skrattrynkor syns inte längre.

I Inger
Verifierat Köp

Jag tycker inte att det märks så mycket som jag hade hoppats. Mina rynkor under ögonen är fortfarande tydliga.

S Selma
Verifierat Köp

Dom är bra och huden är fin

A Adhira
Verifierat Köp

Jag gillar att ta extra kollagen, det märks inte så mycket på en gång men det gör skillnad i längden.

N Nour
Verifierat Köp

Jag tycker att dom här är jättebra! Jag är nästan alltid nöjd när jag beställer härifrån. Allt kommer snabbt och är alltid bra förpackat.

E Ebba

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar