• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Pure Collagen

400mg 90 Kapslar | Kollagen tabletter

proto-col

299Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Proto-col ™ Kollagen-tabletter är ett dagligt kosttillskott som stärker huden, håret och naglarna. Faktorer som solljus, föroreningar, sjukdomar och åldrande gör att kroppen lider av brist på kollagen, vilket i sin tur gör att huden tappar elasticitet och rynkor skapas.

 • Ökar den naturliga produktionen av kollagen i din kropp
 • Kan förbättra hudens elasticitet
 • Gör din hud mjukare
 • Reducerar linjer och rynkor
 • Hjälper till att stabilisera kroppens immunsystem och neutralisera produktionen av onormala molekylstrukturer
 • 100% naturliga kosttillskott

Proto-col ™ Kollagen-tabletter hjälper dig att snabbt och enkelt öka kollagen produktionen i din kropp, vilket leder till att du får mjuk och slät hud igen. Enligt undersökningar förlorar kvinnor mer kollagen än män med åren. Med dessa tabletter kan du stimulera din kollagen-produktion och samtidigt hålla din hud ung och fräsch.

Läs mer
Typ: Piller
Antal: 90
Längd: 30 Days dagar
Rekommenderad dos: 3 a day

Vad är kollagen?

Kollagen är det mest förekommande proteinet i kroppen. Det formar en nyckelpart i kroppens bindväv och ingår i hår, naglar, ben och ligaments etc. När kollagen går förlorat så minskas funktionen vilket leder till att huden tappar elasticitet och skapar rynkor.

Varför förlorar kroppen kollagen?

Förstörd bindväv och förlust av kollagen beror på en rad orsaker så som sjukdomar, miljön, åldrande och klimakteriet. Kön är också en viktig faktor, en nyligt genomförd studie visade att kvinnor förlorar kollagen snabbare än män.

Vilken är den rekommenderade dosen för proto-col Collagen?

Minimumdosen för Proto-col Kollagen är 3 tabletter per natt. Det bästa är om tabletterna tas innan du går till sängs då den första fasen av sömnen är då den mesta reparationen och återväxten sker. För maximal effekt, ta kosttillskottet på tom mage eller minst 90 minuter efter att du ätit. Dosen kan sakta ökas men ta aldrig mer än 9 tabletter per dag.

Hur länge tar det innan jag ser resultat?

Det är viktigt att du låter ett par veckor passera för att låta Proto-col kosttillskott bygga upp kollagennivåerna. Då varje människa är unik så varierar resultaten från person till person och det kan ta mellan 3-12 veckor innan du märker några förbättringar. Det är viktigt att fortsätta användningen i minst tre månader för att tillåta kollagenet att byggas upp i din kropp.

Ingredienser

Proto-col Kollagen Kapslar innehåller 1,200.00mg av ren kollagenhydrolysat. Detta kommer från nötkreatur, vilket gör denna produkt olämpliga för vegetarianer. Övriga ingredienser; Alanine, Arginine, Aspartic Acid, Glutamic Acid, Glycine, Histidine, Hydroxylysine, Hydroxyproline, Isoleucine, Leucine, Lysine Methionine, Phenylaine, Proline, Serine, Threoline, Tyrosine, Valine.

Finns det några biverkningar?

Det finns inga kända biverkningar från användande av Proto-col Kollagen. Vi rekommenderar dock alltid att du läser igenom innehållsförteckningen innan du använder produkten för att försäkra dig om att du inte har några allergier mot någon av ingredienserna.