• Diskret tjänst

    100% diskret förpackning och fakturering

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Skabb

Skabb behandling vilka är på recept innehåller vanligen antingen permethrin kräm eller malathion lotion. Läkare skriver vanligtvis ut krämen först och sedan lotion behandlingen mot skabb om den första inte hjälper. Båda metoderna används för skabb behandling och innehåller insektsmedel vilket dödar skabbdjuret som orskar infektionen.

Skabb behandling på recept innehåller vanligen antingen permethrin kräm. Läkare skriver vanligtvis ut krämen först och sedan en lotionbehandling mot skabb om den första inte hjälper. Båda metoderna används för skabb behandling och innehåller insektsmedel vilket dödar skabbdjuret som orskar infektionen.

Dessa behandlingar är dock starka mot huden och kan orsaka olika biverkningar och allergiska reaktioner. För dig som söker en effektivt behandling som inte påverkar huden negativt kan ett mer naturligt medel vara ett bättre alternativ. Läkemedel kan orsaka klåda, hudirritation, avdomning samt stickningar. För att undvika dessa biverkningar vid behandling av skabb kan du använda Dermisil mot mollusker som behandlingsalternativ istället.

Att välja en naturlig skabb behandling betyder att du även kan använda den för att motverka risken att smitta andra familjemedlemmar då skabbdjuret är smittsamt. Vid bad droppar man ner Dermisilvätskan i badvattnet, för att effektivt motverka spridning. Regelbunden descinificering av golv, badrumsytor och dammsugning samt vädring av golvet, mattor är viktigt för att förhindra ytterligare spridning. Kläder, handdukar och sängkläder bör tvättas i varmt vatten och torktumlas under värme, alternativt att man stryker kläderna för samma värmande effektivt. För att både förhindra återsmitta och att man smittar andra bör detta göras under tiden man använder en skabb behandling.

Behandla hudinfektionen som orsakas av ectoparasiter snabbt och enkelt hemma. Beställ produkten online för leverans nästa dag och bli av med skabb utan biverkningar. Vår lösning lindrar symptom förknippade med skabb som svår klåda, utslag och skabbgångar.

Andra intressanta artiklar