GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Viaman Fördröjningsspray

40 ml delay spray | Får njutningen att vara längre

 • Köp 1 289Kr
 • Köp 2 520Kr 578Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 693Kr 867Kr Du sparar 20%
  • Gratis frakt*

Point Icon Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Spray för män att hålla längre i sängen
 • Ger dig ökad kontroll över din utlösning
 • Från ett prisbelönt och internationellt erkänt varumärke
 • Spraya helt enkelt på penisen 20 minuter före samlag
 • 100% Nöjdhetsgaranti
 • NÖJDHETSGARANTI
 • VEGANSK
 • GLUTENFRI
 • VEGETARIANSK

Skulle du vilja hålla längre i sängen?

I genomsnitt håller de flesta svenska män cirka fem minuter i sängen innan de får utlösning. Vissa män håller förstås längre medan andra har problem med för tidig utlösning. Om du hamnar i den sista kategorin kan det påverka självförtroendet illa.

En för tidig utlösning beror på att många ser det som att du inte är tillräckligt man för att tillfredsställa din partner. Och det självförtroende man upplever av att känna att man inte är tillräckligt bra i sängen kan vara självförstärkande och bara förvärra problemet, vilket potentiellt kan leda till problem med att ens kunna få erektion eller prestera i sängen.

Det är det prisbelönta och internationellt kända varumärket Viaman medvetna om och med flera års expertis och forskning kring mäns behov har de därför tagit fram en unik produkt för män som har problem med för tidig utlösning, nämligen Viaman Fördröjningsspray. Sprayen har utvecklats speciellt för att hjälpa dig att hålla längre i sängen, och är det föredragna valet för män världen över som har problem med för tidig utlösning.

Vad är fördelarna med Viaman Förseningsspray?

Med Viamans Fördröjningsspray får du som man ett unikt hjälpmedel som är speciellt framtaget för att hjälpa dig att hålla längre i sängen. Men hur är det möjligt? Du frågar dig förmodligen. Hemligheten bakom fördröjningssprayens stora framgång hittar du i de aktiva ingredienserna som experterna från Viaman har använt för att formulera produkten.

Sprayen innehåller bland annat mynta som med sin lätt bedövande och svalkande effekt kan ge dig extra kontroll över din utlösning och som bidrar till att du kan hålla längre. Dessutom innehåller sprayen även glycerin som ofta används i hudvårdsprodukter på grund av ingredienserna lugnande och återfuktande egenskaper, medan johannesört hjälper till att minska hudirritationer och hjälper dig och din partner att få den optimala njutningen vid samlag.

Allt detta får du i en praktisk sprayflaska som är lätt att ta med "på språnget", så att du kan ha fördröjningssprayen i fickan, väskan eller nattduksbordet, så att du enkelt kan hitta ditt "hemliga vapen" för att hålla längre i sängen framåt, oavsett om du är på stan, har ett one-night stand eller behöver hjälp med att fördröja utlösning med din vanliga partner.

Hur kan en spray hjälpa till att hålla i sängen längre?

Sprayen innehåller mynta som med sin lätta bedövning och kylande effekt kan hjälpa dig att hålla längre i sängen och få ökad kontroll över din utlösning.

Kan fördröjningssprayen användas när jag använder kondom?

Ja, det är säkert att använda sprayen även om du använder kondom. Att kombinera kondomer och sprayer kan hjälpa dig att hålla ännu längre i sängen.

Hur använder jag fördröjningssprayen?

Använd sprayen 20 minuter före samlag för bästa resultat. Spraya lite av produkten på penis, skaft och ollon 20 minuter före samlag. Gnid lätt tills det är helt absorberat, det är allt som behövs.

Hur ofta kan jag använda sprayen?

Sprayen kan användas enligt instruktioner vid behov – oavsett hur många gånger om dagen du har samlag.

När kan jag förvänta mig att känna en effekt?

Använd sprayen enligt anvisningarna och före varje samlag hjälper den dig att hålla längre i sängen.

Finns det några biverkningar av att använda sprayen?

Sprayen är gjord av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser igenom ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier.

Kan alla använda Viaman Fördröjningsspray?

Alla män kan använda sprayen. Den är dock inte lämplig för barn och ungdomar under 18 år. Bör inte användas om det finns öppna sår eller revor på din penis.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Viaman Delay Fördröjningsspray
Viaman Delay Fördröjningsspray

40 ml Spray | Fördröjningsspray för män som vill fördröja utlösningen

289Kr

+
VigRX Delay Fördröjningsspray
VigRX Delay Fördröjningsspray

50 ml Spray | Fördröjningsspray för att fördröja utlösningen

399Kr

1 Produkt(er)

289Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(81)
4 Stjärnor
(38)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

Reviews 4.5

92.03% baserat på 122 Kundomdömen

Verifierat Köp

Fit the opsesion

J Joeu
Verifierat Köp

För första gången kan jag äntligen tillfredsställa min flickvän, nu spikas hon upp i taket varje gång vi har. Väldigt bra och unik produkt! / M.P

M Max
Verifierat Köp

lagom bra

s sam
Verifierat Köp

lagom bra

s sina
Verifierat Köp

Bra för mig

A Amed
Verifierat Köp

Provade den istället nu när Stud 100 var slut i lager och den har samma effekt ungefär, så det går lika bra för mig. Tummen upp!

R Robert B
Verifierat Köp

Den är bra

R Robin
Verifierat Köp

Jättebra och diskret

M Micke
Verifierat Köp

Blev rekommenderad denna istället när Stud var ur lager och den funkar faktiskt bättre. Ska även prova de andra produkterna nu, tack!

J Johnny
Verifierat Köp

Fattaade inte hur mycket det kunde underlätta förens jag provade. Har ett helt nytt s**iv nu känns det som, eller rättare sagt, jag har ett s**liv! Tack!

M Mats

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar