Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Viaman Delay Fördröjningsspray

40 ml Spray | Fördröjningsspray för män som vill fördröja utlösningen

Översikt

Är du frustrerad över att intima stunder avslutas för att du kommer för tidigt? Om du letar efter en diskret produkt som är snabb att använda och som kan vara ett hjälpmedel till detta problem, så behöver du inte söka längre än till denna diskreta fördröjningsspray. Viaman Delay Spray är potent och samtidigt en naturlig kombination av ingredienser som arbetar tillsammans för att ge dig styrka, kraft och kontroll när du behöver det som mest. Denna diskreta fördröjningsspray i fickstorlek appliceras 20 minuter i förväg och kan hjälpa dig så att du inte passerar mållinjen för tidigt.

 • Genomskinlig och diskret fördröjningsspray
 • Med naturligt aktiva ingredienser
 • Snabb och enkel applicering samt snabbabsorberande
 • Fri från parfym och irriterande ingredienser
 • Liten och subtil förpackning
 • Inkluderar en fördröjningsservett i boxen
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Vegetarisk
 • Köp 1 209Kr
 • Köp 2 376Kr 418Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 501Kr 627Kr Du sparar 20%

Vad är Viaman Spray?

Denna fördröjningsspray från Viaman™ är en manlig fördröjningsprodukt som är specifikt utformad för att hjälpa män att fördröja utlösning och få de där extra stunderna i sovrummet, utan att behöva använda receptbelagda läkemedel och eventuellt skadliga ingredienser. Viaman™ har framgångsrikt noterat att män behöver en diskret, knappt synlig och oparfymerad spray som kan användas snabbt före intimitet för att hjälpa till att öka självförtroende och upprätthålla prestanda. Den är även mild och säker med en potent kombination av aktivt naturliga ingredienser som hjälper dig att uppnå ditt önskade resultat.

Hur kan Viaman Spray hjälpa till?

Dess innovativa formula använder kombinationen av aktiva och kraftfulla ingredienser för att hjälpa till med att ge dig tiden och förtroendet du behöver för att göra stunderna i sovrummet helt oförglömliga. Den utgår från mint, en allt mer populär ingrediens som är känd för sin milda bedövning och starka fördelar som används mer i förstärkningsidustrin. Dess kylande effekt kan hjälpa dig att bibehålla din energi samt kontroll och därmed hålla ut längre. En av de andra huvudsakliga aktiva ingredienserna är johannesört. Detta hjälper till i denna formula genom att reducera hudirritationer på känsliga områden och hjälper dig att njuta av dina intima möten till fullo.

Hur applicerar du din Viaman Spray?

Användning av din Viaman™ Spray kunde inte vara snabbare eller enklare. För optimalt resultat, följ dessa enkla instruktioner:

 • 20 minuter före intimitet applicerar du sprayen på önskat område och masserar in det försiktigt tills det är helt absorberat.
 • Sprayen är naturlig och säker, men det rekommenderas alltid att man applicerar en liten mängd på underarmen först för att kontrollera om det uppstår några biverkningar.
 • Kan användas på språng och efter behov.

Varför välja Viaman?

Kontroll

Det exakta antalet ingredienser är den verkliga anledningen till varför Viaman™ är ett prisvinnande märke. Den bedövande och stärkande effekten av mintextrakt kan hjälpa till genom att ge bättre kontroll över din prestanda.

Säker

Den andra hemligheten med Viaman™ Spray är att den är framtagen av säkra ingredienser. Havreextrakt och Glycerin hjälper dig att hålla det intima området återfuktat och smort för att förhindra irritationer och oönskade bieffekter.

Diskret

Sprayen kommer i fickstorlek för att säkerställa din diskretion och du kan ta den med dig var som helst, när som helst. Viaman™ har tagit fram denna lilla fördröjningsgel i fickstorlek så du inte ska känna dig vilsen vid något tillfälle och samtidigt behålla diskretionen.

Huvudingredienser

Succén bakom Viaman™ spray kommer från dess kombination av noggrant utvalda ingredienser. Några av de viktigaste är följande:

Mentylelaktat

Från mintextraktet kommer denna ingrediens som är känd för att hjälpa till med att strama åt och tona men den har även inkluderats för sin fördelaktigt bedövande och kylande effekt. Den milt bedövande effekten kan hjälpa dig att hålla kontrollen längre. Sprayen kommer inte att påverka din känsel så du kan fortfarande känna upplevelsen från start till mål. Viaman™ har omsorgsfullt blandat en specifik mängd av ingredienser efter år av forskning för att säkerställa att upplevelsen inte hindras av desensibilisering från våra fördröjningsservetter.

Johannesört

Känd för sina fördelaktiga hälsoaspekter då dess lugnande effekt kan hjälpa till med att förhindra irritation på huden, speciellt i känsliga områden. Ingrediensen är lugnande för din hud, vilket gör den perfekt för de mer intima områdena så att huden inte blir irriterad då sprayen används. Den är även känd för att hjälpa mot irritationer som kan uppstå genom samlag, vilket gör de förlängda mötena än mer njutbara.

Glycerin

Denna naturliga ingrediens hjälper till med att hydratisera och återfukta huden. Den används i stor utsträckning i hudvårdsprodukter för sina lugnande och fuktgivande effekter. Den fuktgivande egenskapen som glycerin erbjuder är perfekt för att hålla känsliga områden insmorda. Glycerin är en viktig ingrediens då den är katalysator för att öka sprayens absorberingshastighet.

Nedan är den fullständiga listan över ingredienser i Viaman™ Spray:

Aqua, Glycerin, Laureth-9, Avena Sativa (Havre) Extrakt, Hypericum Perforatum (Johannesört) Extrakt, Mentylelaktat, Kaprylylglykol, Polysorbate 20, Alkohol Denat.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(8)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

84.62% baserat på 12 Kundomdömen

Verifierat Köp

Har visserligen bara testat en gång med då fungerade det verkligen och jag kunna vara i gång betydligt längre än tidigare.

P Per
Verifierat Köp

Wow! Nu behöver jag inte längre vara nervös för att komma för fort!

G Gustav
Verifierat Köp

Fattaade inte hur mycket det kunde underlätta förens jag provade. Har ett helt nytt sexliv nu känns det som, eller rättare sagt, jag har ett sexliv! Tack!

M Mats
Verifierat Köp

Funkar direkt, behöver inte vänta på effekt under flera månader som med andra produkter. Pålitlig produkt och företag.

J Jonathan C
Verifierat Köp

Har köpt flera gånger så jag kan garantera att det funkar

A Artan
Verifierat Köp

Jättebra och diskret

M Micke
Verifierat Köp

Blev rekommenderad denna istället när Stud var ur lager och den funkar faktiskt bättre. Ska även prova de andra produkterna nu, tack!

J Johnny
Verifierat Köp

Den är bra

R Robin
Verifierat Köp

Bra för mig

A Amed
Verifierat Köp

Provade den istället nu när Stud 100 var slut i lager och den har samma effekt ungefär, så det går lika bra för mig. Tummen upp!

R Robert B
Verifierat Köp

lagom bra

s sam
Verifierat Köp

lagom bra

s sina

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar