måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

HairGenesis Activator Serum Serum mot håravfall

Av: HAIRGENESIS®

379Kr

Se mer

HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum revitaliserar tunt hår och jobbar för att ge dig ditt tjocka, ungdomliga och friska hår tillbaka! Vi har förenat de allra senaste vetenskapliga framstegen inom området håravfall och naturliga botemedel i ett skummande serum mot håravfall. Till skillnad från vad många tror, orsakas manligt och kvinnligt håravfall av samma grundläggande faktorer, och därför kan detta serum hjälpa både män och kvinnor som drabbats av håravfall.

 • Inriktat mot att motverka håravfall och tunnhårighet
 • Kan göra håret tjockare
 • En blandning av välgörande, naturliga ingredienser
 • Ger näring till hårbotten
 • Ger nytt liv åt ditt hår
 • Innehåller DHT-blockerare
 • Fungerar bäst tillsammans med övriga produkter i HairGenesis-sortimentet
 • Spara 25% när du köper 6 förpackningar, och få samtidigt gratis frakt

HairGenesis® Trichoceutical® Generation 7, Activator Serum är ett nästa-generationens skum vilket är mer potent och effektivt än tidigare produkter, och som kan förbättra hårets återväxt. Eftersom formulan är helt naturlig finns det inga kända biverkningar vid användning, vilket kan vara fallet med receptbelagda läkemedel, vilket gör HairGenesis till ett mycket säkrare val. För att få ut bäst effekt av ditt serum bör du använda det tillsammans med HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tablets och HairGenesis® Trichoceutical® Activating Shampoo.

Läs mer

Vad är HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum?

HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum är ett helt nytt skum som, när det masseras in på områden med tunt hår, kan främja tillväxten av nytt och tjockare hår. Serumen kan användas vid både manlig och kvinnlig tunnhårighet, och hjälpa till att motverka ytterligare håravfall. Den allra senaste utvecklingen på området har gett en bättre förståelse för mekanismerna bakom håravfall och den 7:e generationens activatorserum designades om för att kunna tas upp bättre av hårsäckarna och kunna bidra mer effektivt till ett hälsosammare och tjockare hår!

Hur kan det hjälpa mig?

Vet du hur många som drabbats av håravfall? Det är antagligen fler än du tror. Studier utförda i England visar att omkring 7 miljoner män, och 6 miljoner kvinnor för tillfället lider av tunnhårighet. Med HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum kan du slippa dölja dina problem med peruker och behöver inte heller ta några läkemedel mot dem. HairGenesis erbjuder ett läkemedelsfritt, naturligt alternativ som är inriktat mot att göra håret friskare.

Hur fungerar det?

HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum bör applicerats varje dag innan du går till sängs. Bara tryck på pumpen för att få fram skummet och applicera det sedan i ett jämnt lager över de tunnhåriga områdena i hårbotten. Det är bäst att göra detta efter att du rengjort din hårbotten genom att skölja den med vatten för att avlägsna eventuell smuts och fett. För bästa resultat kan du kombinera produkten med HairGenesis® Trichoceutical® Oral Tablets och HairGenesis® Trichoceutical® Activating Shampoo.

Ingredienser

HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum består av en rad olika naturliga ingredienser. Tillsammans kan dessa ingredienser frambringa ett hälsosamt hår och hjälpa hårets återväxt. Blandningen av enbart naturliga ämnen i HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum innebär att det inte finns några kända negativa biverkningar och att användandet av produkten innebär en betydligt lägre risk än vid användande av traditionella läkemedel. Du kan läsa om de viktigaste aktiva substanserna här nedan:

 • Vitamin D är en vanlig vitamin som har flera hälsobringande effekter. En av de första tecknen på D-vitaminbrist är håravfall, och med sitt innehåll av vitamin-D kan serumet motverka denna brist, och på så vis också bekämpa håravfall.
 • Lysin är en organisk blandning som ökar upptaget av kalcium och boostar produktionen av ett ämne känt som kollagen. Kollagen utgör grunden i hårsäckarna och en ökning av kollagenproduktionen hjälper därmed till att reparera hårsäckarna och kan få nytt hår att växa ut.
 • Pygeum är ett afrikanskt träd. Dess bark har använts i traditionell medicin under många århundraden på grund av dess läkande effekter. Pygeum blockerar ämnet DHT, ett ämne som är mycket skadligt för hårsäckarna; när detta ämne blockeras kan hårsäckarna åter producera friska hårstrån.

Nedan hittar du en fullständig lista över de ingredienser som ingår i HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum:

Vatten, Serenoa Serrulata Olja, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Laurel Sulfoacetate, Polysorbat 20, Lecithin, Beta-Cyclodextrin, Polysorbat 60, Vitamin D3, Oenothera Biennis Olja, Carnitin, Lysin, Thiocticsyra, Hydrolyserat Triticum Vulgareprotein, Camellia Sinensis Bladextract, Sodium Hyaluronat, Citrus Limonum Olja, Rosmarinus Officinalis Olja, PEG-16 Macadamia Glycerider, Borago Officinalis Fröolja, Pygeum Africanum Extrakt, Hypoxis Rooberi Extrakt, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbicsyra

Forskningsläget

En ny studie gällande fläckvis håravfall har visat att DHT och inflammation i hårsäckarna är de huvudsakliga orsakerna till håravfall. HairGenesis har genom dessa studier fått en bättre förståelse för håravfall och därför inkluderat DHT-blockerare och anti-inflammatoriska ingredienser i HairGenesis Trichoceutical® Activator Serum och i sina andra produkter. Klicka här för att läsa hela studien


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden