GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Vimax

30 kapslar | För ökad prestanda, energi & sexdrift

 • Köp 1 445Kr
 • Köp 2 846Kr 890Kr Du sparar 5%
  • Gratis frakt
 • Köp 3 1203Kr 1335Kr Du sparar 10%

Köp nu och tjäna 4 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Tungviktare inom manlig prestanda
 • Hjälper män att återfå sitt självförtroende, energi och sexdrift
 • Gjord av naturliga ingredienser
 • Innehåller Panax Ginsengextrakt
 • Inget recept behövs
 • Diskret och enkel att ta
 • MJÖLKFRI
 • LAKTOSFRI

Vikten av cirkulation

Penisen har två kammare som är kända som corpus cavernosa. Dessa verkar på ett liknande sätt som badsvampar som fyller upp hela den erektila vävnaden. Corpus cavernosa är omgiven av Tunica albuginea, ett membran som hjälper till att bevara blodet inuti corpus cavernosum. Det är väldigt viktigt att stötta blodcirkulationen till penisvävnaden, så att nya celler kan bildas i kammaren. Det finns många olika orsaker som gör att cirkulationen kan påverkas, vilket är anledningen till att många vänder sig till naturliga lösningar. Cirkulation och blodflöde har en oerhört viktig roll för manlig förstärkning, prestanda och storlek, och därför bör du välja ett naturligt prestationstillskott som stöttar cirkulationen, för bäst effekt.

Vimax manligt tillskott för virilitet

Dessa innovativa tabletter är ett kosttillskott för manlig förstärkning, som tagits fram av enbart naturliga extrakt som använts under århundraden för att traditionellt hjälpa prestandan. Vimax tabletter förstår vikten av att känna sig självsäker och säker på sin prestationsförmåga i sovrummet och de är därför utformade för att ge män just det de behöver, när de behöver det. Dessa tabletter är framtagna med diskretion i åtanke och kan enkelt tas utan att din partner märker det.

Det är definitivt den unika kombinationen av örter som gör Vimax formula så utmärkande och som ger tillskottet dess kraft. Var och en har valts ut speciellt för deras förmåga att hjälpa till med olika manliga behov i sovrummet. Så om du söker ett naturligt alternativ som kan ge din prestanda och tillfredställelse en boost, så kan Vimax vara något just för dig.

Vimax tabletter kan användas av män som vill få hjälp i sovrummet och på grund av dess säkerhet och denna naturliga lösnings lätthet, kan Vimax tabletter även tas utan läkares rekommendation. Då de är berikade med en rad naturliga ingredienser är det något som män kan känna sig säkra med på grund av dess förmåga att hjälpa till med förtroendet och tillfredsställelsen utan att behöva oroa sig för eventuella biverkningar.

Huvudingredienserna i Vimax tabletter

De naturliga ingredienserna som används i formulan för Vimax manliga kosttillskott har samtliga valts ut på grund av deras anseende och förmåga när det gäller manlig prestanda samt för att avhjälpa vanliga manliga bekymmer.

Fullständig ingredienslista: Vitamin E 185 iu, Ginkgo Biloba Bladpulver, Panax Ginseng, Cayennepeppar, extrakt från hagtornsbär, Tribulus 40% Saponins, Sågpalmetto, extrakt från havrehalm.

Andra ingredienser: gelatin, mikrokristallin cellulosa, magnesiumstearat, vatten.

Vem kan ta Vimax

Alla män över 18 år kan ta Vimax tabletter och det är inte enbart till för dem som känner ett behov för förstärkningshjälp. Tvärtom så handlar det om att erövra viriliteten och att ge de intima stunderna en boost och då kan detta naturliga kosttillskott vara just det du behöver.

Dosering

Allt du behöver göra är att ta en tablett om dagen, efter en måltid tillsammans med mycket vatten. Om det är möjligt för dig att planera i förväg så är det bättre att ta tabletten 30 minuter innan intima stunder. Rekommendationen är att ta Vimax tabletter dagligen för att få ut så mycket som möjligt av tillskottet, utan att överskrida den angivna dosen.

Säker att använda

I tabletternas formula har man enbart använt högkvalitativa örter från hela världen. Därav finns det inte några kända skadliga biverkningar och det är därmed säkert för män (över 18 år) i alla åldrar. Du råds dock att noggrant se över alla ingredienser för att säkerställa att du inte är allergisk mot något innan du beställer Vimax tabletter.

Varför ska man välja Vimax?

Män kan ta tabletterna utan läkares ordination, detta på grund av den säkerhet som det naturliga tillskottet tillhandahåller. Vimax är berikat med de bästa högkvalitativa ingredienserna och genom att använda tillskottet kan du äntligen skryta för dina vänner om din nyfunna tillfredsställelse i sovrummet och du behöver inte längre oroa dig över vanliga manliga bekymmer. Du kan även göra en beställning online och få en diskret leverans, vilket gör det ännu mer behändigt och optimalt att köpa.

Oftast köpt tillsammans

Vimax
Vimax

30 Kapslar | Naturligt manligt kosttillskott för ökad prestanda

445Kr

+
Viaman Male Formula Kapslar
Viaman Male Formula Kapslar

90 Kapslar | Naturliga potenskapslar

279Kr

1 Produkt(er)

445Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(149)
4 Stjärnor
(82)
3 Stjärnor
(9)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

91.29% baserat på 240 Kundomdömen

Verifierat Köp

Tycker att den ej fungerar så bra på mig

M Mats P
Verifierat Köp

Bra produkt

G George
Verifierat Köp

Tror den funkar men om d har med kombinationen med viaman plus? Längre uthållighet hårdare stånd säger kvinnan å d är väl ett plus.

M Mikael W
Verifierat Köp

Vilken mirakel piller, älskar det!

A Abdo
Verifierat Köp

Min man och jag bestämde oss för att prova detta och jag tycker att vi sett bra skillnad. Han är nöjd och jag är nöjd i sängen!

S Sofia
Verifierat Köp

Skitbra, tack.

S Steffe
Verifierat Köp

Just börjat använda den men märkt att min erektions höll mycket längre!

J Janne
Verifierat Köp

Jag kan inte bestämma mig om jag gillar denna eller Vigrx bäst då jag fått jättebra resultat från båda. Men bra produkt!

F Filip
Verifierat Köp

Bästa jag provat, verkligen.

A Alex
Verifierat Köp

Fick tips om detta i en tidning där folk skickat in deras recensioner, toppen produkt för mig med. Mycket bra!

G Göran

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar