GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Välj rätt penispump

Idag finns det många penispumpar att välja mellan för den som vill ha extra hjälp att förstora sin penis. Här får du råd och tips vad du bör tänka på när du väljer ut en penispump som ska passa dig och dina behov.

Hur väljer jag rätt penispump

Alla penispumpar har två grundläggande delar - en cylinder och en metod för att dra ut luft från cylindern. Detta vakuum skapas antingen genom en elektrisk pump eller en manuell pump. Många nybörjare vill börja med en handdriven pump, för att minimera risken för skador och för att vänja sig vid penispumpar. Oroa dig inte - detta betyder inte att penispumpar är svåra att använda!

Att välja den pump som är rätt för dig är nyckeln till framgång, samt säkerhet vid användandet av en penispump. Här kommer några tips och faktorer som är viktiga att tänka på vid valet av penispump;

  • Välj en pump med en transparent cylinder. På detta sätt kan du hålla ett öga på din penis när du pumpar. Du kan titta på dina pumpnivåer samt se om det skulle uppstå någon missfärgning.
  • Väljer en cylinderstorlek som är av korrekt storlek för din penis. Pumpcylindrarna är dimensionerade på goda grunder. En cylinder som är för stor kan leda till skada på grund av överpumpning. En cylinder som är för liten kommer inte att tillåta tillräckligt expansion för tillväxt.
  • Tänk på var du kommer att använda din penispump oftast. Vissa pumpar är endast lämplig för användning i torra utrymmen. Andra, som Bathmate är speciellt utformade för att användas i badet eller i duschen.
  • Snåla inte och skaffa en pump utan en tryckmätare. Med en pumptryckmätare kan du noggrant övervaka din pumptrycksnivå. För mycket tryck kan leda till skador, medan ett otillräckligt tryck kan innebära att resultaten uteblir.
  • Överdriv inte dina mått när du bestämmer vilken storlek på pump du ska köpa. Du behöver en korrekt penismätning att jämföra med tillverkarens dimensioneringsrekommendationer.

Expertråd

Här är lite råd som kan vara bra för dig som är ny på det här med penispumpar

Var man ska börja - För nybörjare, även om du kanske frestas att prova högre vakuum,överdriv inte de första månaderna utan börja försiktigt. När du har läst, studerat och övat upp pumpningen, kommer du att lära dig att konstruktivt forma ett eget mönster för din fortsatta användning.

Penisring - Efter pumpning, är en penisring en lämplig produkt som kan hålla ditt pumpresultat vid liv när du har avslutat själva pumpningen. Denna produkt har hjälpt många män i penisförstoringsprocessen.

Ödem – Ödem, så kallad vattensvullnad, kan vara ganska vanligt vid pumpning. Ödem ger inte bara penisen ett uppsvällt utseende, vilket kan vara väldigt obehagligt, det gör även att vätskan som är uppbyggd på utsidan trycker sig in på de strukturer på insidan av penisen vilket resulterar i en kontraproduktiv utvidgningssession. För att förhindra ödem, följ de ovan nämnda tipsen för pumpning, och trä en kondom över din penis vid pumpning. Detta kommer att erbjuda stöd runt skaftet på penis och även minimera risken för ödem.

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med