GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Tips för att träna snoppen större

Går det verkligen att träna sig till en större penis? Studier har visat hur storleken kan öka flera centimeter med lite tålamod och ihållighet – vi visar dig hur. Naturlig penisförstoring finns både som träning och övningar men också naturliga preparat som ökar blodflödet till penis och ger en större tjocklek.

Vad är penisförstoring?

Att vilja få en större penis är önskvärt hos de flesta män, och hos lika många kan det verka väldigt långt borta att kunna få en större penis utan komplicerade och riskfyllda operationer.

Lyckligtvis är det enklare än vad du någonsin kunde föreställa dig och vetskapen kan hjälpa miljontals män där ute att få bättre självförtroende och må bättre över sin kropp genom träning och speciella metoder. Här på ShytoBuy är vi stolta över att kunna presentera hur.

Hur kan jag förstora min penis naturligt?

För dig som vill förstora din penis, så finns det som tur flera behandlingsmetoder som du kan använda dig av. Du behöver med andra ord inte acceptera ditt öde och kan få en större penis naturligt! Här nedanför listar vi de vanligaste sättet som du kan förstora din penis hemma utan en operation.

Att inta tillskott som successivt ger en större storlek har blivit enormt populärt. VigRX Plus är våran beprövade bästsäljare som med sina aktiva ingredienser stimulerar blodtillförseln till svällkropparna i penis som likt en ballong sväller upp som ökar både längd och tjocklek. Med aktivt användande blir penisförstoringen permanent och även i slakt tillstånd. Substanserna är helt legitima och naturliga och ger inga biverkningar vilket gör VigRx Plus användarvänligt för alla män.

Penispumpar är en metod som går ut på att genom ett lätt vacumtryck uppmuntra mer blodtillförsel till penis och successiv förstoring under längre tid. Denna behandling ses som den mest effektiva eftersom effekten är direkt och behandlingen tar endast 15 minuter av din dag.

Bathmate är en modern och användarvänlig pump som är väldigt populär på grund av sin säkerhet och enkelhet att använda som passar alla.

En annan fascinerande metod är penisförlängare som man bär skonsamt under under kläderna. Jes Extender är en Dansk uppfinning som går ut på att utnyttja den speciella återuppbyggnadsförmågan i penis - man sakta men säkert sträcker ut penis samtidigt som de utstretchade cellerna multiplicerar sig och bygger ut storleken av penis helt naturligt. I vårt grannland Danmark har Jes Extender varit en storsäljare och är en självklar del i vårt penisförstoringssortiment.

Penisförstoringsträning är den äldsta metoden och anses också vara den säkraste då man inte tillför något till kroppen. Studier visar att penisförstoringsträning funnits i tusentals år men har bara nyligen nyligen upptäckts ha effektiv verkan gällande större penis.

Dock måste de flesta som tar till penisförstoringsträning addera någon form av tillskott för att uppnå de resultat de önskar. Vissa män väljer att endast utföra träning för att med tiden få en större penis.

Många kan dock känna att de tar för lång tid och vill därför tillföra extra effekt för snabbare och bättre resultat. Penisförstoringsträning kan även hjälpa dig att få en starkare erektion och hjälpa dig hålla längre i sängen. Här nedan kan du läsa lite mer ingående om denna träning och hur den utförs.

Uppvärmning

Som vilket träningspass som helst är det viktigt att ha en uppvärmning för att minska risken att skada sig. Innan du börjar med din penisförstoringsträning ska du blöta en duk eller trasa i lagom varmt vatten och linda in din penis i några minuter. För att uppnå det bästa resultatet ska du tillföra värme på detta sätt var 15 minut under träningens gång. Detta ska du göra för att slappna av musklerna i penis och hjälpa blodtillförseln som i sin tur hjälper med tillväxen av din penis.

Träningsmetoder

  • Jelq-övningen
  • Jelq-övningen är en av de mest kända övningarna inom penisförstoringträning. För att göra denna övning ska din penis vara erigerad men inte fullt erigerad eftersom detta kan skada vävanden av penis. Du startar genom att applicera glidmedel på din penis och sedan formar en ring med hjälp av din tumme och pekfinger runt botten av skaftet på din penis. Nästa steg är att sakta och försiktigt trycka upp ringen du bildat med din tumme och pekfinger mot huvudet av din penis. Kom ihåg att trycka tillräckligt hårt för att kunna föra upp blod till penishuvudet. Repetera varje tag med 3-4 sekunders mellanrum.

  • Kegel-övningen
  • Kegelövningen är den penisförstoringsträning som riktar sig in på att träna pubococcygeal-muskeln, även kallat PE muskeln. Genom att träna denna muskel kan du även få bättre kontroll över din utlösning vilket kan hjälpa dig med längre uthållighet i sängen. Kegelövningen hjälper dig uppnå större och starkare erektion på grund av den mängd blod som pumpas in i din penis.

    Du hittar din PE muskel genom att avbryta kisstrålen och istället hålla dig när du är kissnödig. Att använda muskeln för att hålla tillbaka kisset tvingar PE muskeln använda sin styrka för att hålla emot och detta fungerar som en penisförstoringsträning. Likt intervallträning, försök att hålla dig upp till 30 sekunder och repetera sedan med 30 snabba knipningar och sedan några längre knipningar. Denna övning fungerar utmärkt att utföra i samband med Jelq övningen.

Tillbehör för penisförstoring och bättre erektioner

Penisförstoringsträning fungerar utmärkt i samband med olika produkter för penisförstoring.

För ett mer effektivt resultat och en mer skonsam träning kan man även använda dig av penisförstoringsoljor och krämer. Dessa tillbehör är ofta kombinerade med aktiva ämnen som uppmuntrar en bättre sexuell förmåga såsom uthållighet och större spermasatser som i sin tur ger större njutning. Genom att utföra penisförstoringsträning kan du alltså höja din sexuella förmåga samtidigt som du förstorar din penis.

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med