måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
  • Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

Så kan du få aknefri hud naturligt

Naturliga kurer mot akne är ett bra sätt att bli av med dina besvär eller åtminstone hålla dem i schack.

Chansen är stor att din hud kommer att tacka dig för att du håller dig borta från ohälsosamma kemikalier - och även din plånbok kommer att tacka dig för dessa enkla och billiga knep!

Applicera lite äppelcidervinäger

Äppelcidervinäger är ett kraftpaket när det gäller att agera mot akne. Varför? Det dödar de bakterier som är roten till alla problem i första hand. Det blir också alkaliska, och balanserar pH-värdet i huden, vilket i sin tur gör det svårare för bakterier att frodas.

Var dock försiktig, det är viktigt att inte överdriva och torka ut huden för mycket. Detta kan leda till att talgkörtlarna överproducerar för att kompensera, vilket i sin tur kan skapa ett akneutbrott.

Du kommer behöva ...

Ren ofiltrerad äppelcidervinäger

Färskt vatten

Så gör du

Tvätta ansiktet med vatten och torka det försiktigt torrt. Blandningen bör bestå av 1/3 äppelcidervinäger och 2/3 vatten, doppa sedan en bomullstuss i blandningen och tillämpa den direkt på det aknedrabbade området. Låt detta verka i minst 10 minuter, eller över natten. Applicera flera gånger om dagen, tvätta ansiktet noggrant efter varje gång. Se till att använda en fuktighetskräm efteråt.

Gör en kanel och honungs mask

Honung är klibbigt och kanel är kryddigt, och det verkar som om de båda är saker som du skulle vilja undvika att få nära huden. Överraskande nog kan honung och kanel gör en (bokstavligen) killer combo när det gäller akne. Kanel har antimikrobiella egenskaper, så det kan hjälpa till att stoppa bakterier. Honungen i sin tur är en naturlig antibiotiska, som är redo att torka ut dina finnar.

Du kommer behöva ...

2 Matskedar honung

1 Tsk kanel

Pappershandukar

Så gör du

Skölj ansiktet med vatten och klappa torrt. Blanda 2 msk honung och 1 tsk kanel tillsammans tills de är noggrant blandade och har bildat en slags pasta. Applicera masken i ansiktet (eller den plats du vill behandla) och låt verka i 10-15 minuter. Skölj av helt och klappa ansiktet torrt. Detta är en klibbig blandning, så se till att du har några pappershanddukar till hands.

Papaya för finnar

Papaya är en viktig ingrediens i en hel del skönhetsprodukter på marknaden idag. Vanlig rå papaya är en helt naturlig åtgärd mot akne som kan avlägsna döda hudceller och överskott av lipider från ytan av huden och lämna den mjuk och smidig. Lipider är en allmän term för fetter, till exempel olja. Papaya innehåller också ett enzym som kallas papain, som minskar inflammation och hjälper till att förhindra oren hud.

Du kommer behöva ...

1 Färsk papaya

Så gör du

Skölj ansiktet med vatten och klappa torrt. Mosa köttet av papaya ordentligt tills det är av en konsistens som lätt kan appliceras på huden. Lämna det på huden i 15-20 minuter, och skölj sedan av helt med varmt vatten. Om din hud har en tendens att bli torr när du rengöra den, använd en fuktighetskräm som passar din hudtyp efteråt.

Naturligt medel mot akne

Trioxil Aknebehandling lugnar ner din hud. Detta medel är effektivt mot akne och innehåller den unika antibakteriella, antimikrobiala, antisvamp och anti-inflammatoriska substansen bisazulene som utvinns ur kamomill. Detta är en naturprodukt som verkar mot de underliggande orsakerna till akne och förebygger inflammation. Trioxil innehåller dessutom nanosomer för att snabbt och effektivt kunna tränga in i huden och bekämpa akne.

Du kommer att behöva…

1 tub Trioxil Aknebehandling

Så gör du

Tvätta av ansiktet med en mild ansiktstvätt och torka sedan försiktigt. Ta en klick, stor som en ärta, och massera in i hela ansiktet och halsen, (inte bara i problemområdena) undvik kontakt med ögon, läppar och mungiporna. Det räcker med ett tunt lager av gelen, resultatet grundas inte på mängden av kräm. Det behövs ingen återfuktare när man använder Trioxil.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden