ShytoBuy.se

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 499 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Naturliga behandlingar mot erektionsproblem

Naturens egna afrodisiakum och behandlingar som används i tusentals år mot impotens och andra erektionsproblem.

Varför man skall överväga naturliga behandlingar

Erektionsproblem, såsom erektil dysfunktion, blir vanligare hos män, mycket beroende på ålder och ohälsosam livsstil men också stress och hormonella rubbningar.

De populära medicinerna som ordineras av läkare ökar blodflödet till penis, men kan orsaka nästäppa, huvudvärk, orolig mage, och synförändringar. Män som har upplevt en stroke, har okontrollerad diabetes eller drabbas av lågt blodtryck bör inte ta farmaceutiska läkemedel mot erektil dysfunktion.

Testosteronersättning och inducerande injektioner är också tillgängliga, men biverkningar kan inkludera akne, bröstförstoring, ökad urinering, värk i penis, och ärrbildning och naturligtvis vill inte alla män ta denna risk.

Förutom de vanliga behandlingarna, finns det flera naturliga behandlingar mot erektionsproblem som har visat sig vara minst lika effektiva:

Panax Ginseng är även kallat Koreansk Röd Ginseng eller Asiatisk Ginseng. Studier har visat att ginsenosider kan underlätta erektion genom att direkt inducera vasodilatation och avslappning av penis corpus cavernosum. Dessutom, effekterna av ginseng på corpus cavernosum tycks medieras av frisättning eller modifiering av frisättningen av kväveoxid från endotelceller och perivaskulära nerver.

Många studier har gjorts på män där Rosenrot (Rhodiola rosea) visats sig givit en påtagligt bättre sexuell förmåga. Prostatavätskan normaliserades, och halten av manliga könshormon steg.

L – arginin är en aminosyra som förekommer naturligt i kroppen. L-arginin hjälper kroppen att göra kväveoxid, vilket vidgar blodkärlen och stödjer en framgångsrik erektion. L - arginin har visat sig ge betydande förbättringar i den sexuella funktionen och förekommer ofta i naturliga erektionsmedel för män.

Många positiva resultat har visats när akupunktur används för att behandla erektionsproblem. Akupuntur behandlar olika områden på kroppen för att främja lugna nerver och minska stress, vilket kan vara en viktig ingrediens gällande erektionsproblem. I en studie 1999 fann man att akupunktur har förbättrat kvaliteten på erektioner och restaurerade sexuell aktivitet hos 39 procent av deltagarna.

Extraktet från bladen av Ginkgo Biloba, även kallat kinesisk björnmosseträd, rekommenderas för cirkulationsproblem, låga energipriser och allmän trötthet. Ginkgo kan också bidra till att förbättra impotens genom ökad blodcirkulation och sexuell lust. Forskning i Sverige har visat att de komplexa kemikalierna i bladen, som kallas flavonoider, gör att blodkärl slappnar av och samtidigt förbättrar en dålig blodcirkulation orsakad av slappa blodkärl.

Sågpalm ( eller Saw Palmetto på engelska) är en bladväxt som bär bäraktiga frukter som är väldigt populärt i naturliga behandlingar mot erektionsproblem. Det framgår av vetenskaplig forskning att örten kan förbättra symtomen hos män med mild till måttlig fall av förstorad prostata.

Catuaba betyder "det som ger styrka" och kommer från trädbark i Brasilien. Lokalbefolkningen gör té av barken och används traditionellt som ett afrodisiakum och centralstimulerande. I Catuaba finns grupp av tre alkaloider som antas förbättra sexuell funktion genom att stimulera nervsystemet.

Hagtornsbär (Hawtorn), även vetenskapligt kallat fructus crataegi , är en kinesisk ört som ofta används för att behandla hjärtkrämpor. Detta gör att hjärtat kan utföra samma funktioner utan att arbeta hjärtat så hårt och just därför är hagtornsbär så populärt att använda i erektionsprodukter. Man får mer uthållighet och hjärtat behöver inte arbeta så hårt för att nå erektion.

Peru är hem för många nyttiga växter, inklusive peruanska maca-roten. Den har kallats "Peruansk ginseng" även om det har något samband med ginseng. Men som ginseng, används för att öka styrka, energi, uthållighet, libido och sexuell funktion, en vinnande kombination av hälsofördelar.

Bockhornsklöver (Fenugreek), även kallat trigonella foenum-graecum, fungerar som en booster av det manliga hormonet testosteron.

Snärjor, eller Cuscuta som det kallas på latin, är en avlövad parasitisk vinstocksväxt som livnär sig på andra växter för att överleva. Det lever främst i tempererade till tropiska regioner i världen.

Cuscuta tros ge sexuella fördelar för män och kan öka fertiliteten. Nyligen har forskare upptäckt att egenskaper i växten faktiskt kan skydda mannens spermier. De fem viktigaste aktiva molekyler som är ansvariga för funktionen är beta-sitosterol, d-sesamin, 9 (R)-hydroxi-d-sesamin, d-pinoresinol och daucosterol - varje portion för att skydda spermiemembranet och mitokondriefunktionen.

Cuscuta bidrar även till att öka produktionen av kväveoxid synteser inuti penis. Det ökar också det intra-kavernosala trycket (ICP) inne i penis, vilket resulterar i ett hårdare och fylligare erektion.

Bladen av Damianaväxten har ett långt rykte av att besitta afrodisiakum-egenskaper och är välkänt inom naturliga behandlingar mot erektionsproblem.

De erhålls från en liten aromatisk buske i växtfamiljen Turneraceae som kan växa upp till en höjd av 4 till 6 meter I Mexiko och Centralamerika.

I århundraden har gamla människor i Mexiko och Centralamerika, inklusive mayafolket och aztekerna, använt Damianabladen inte bara som ett afrodisiakum, men också som en tonic för att förbättra deras allmänna hälsa. Studier har visat att ämnena i Damiana bromsar mag-tarmkanalen och i stället rusar syre till genitala områden. Detta hjälper män att få erektion mycket lättare och behålla den under längre perioder . Ännu en studie hävdar att användningen av Damiana leder till ökad känslighet i de erotiska zonerna, speciellt könsorganen , vilket i sin tur kan hjälpa en person att uppleva större sexuell njutning.

Fo–ti’s effekter på sexuella störningar är väletablerade. Dess förbättring av libido hos båda könen har gjort Fo-ti ett känt namn i Kina i tusentals år. Dess aphrodisiaca- egenskaper har verifierats om och om igen i vetenskapliga studier i att behandla erektil dysfunktion hos män genom att utvidga kapillärerna , ökar mikrocirkulationen och därmed blodtillförseln till penis och samtidigt förhindra för tidig utlösning.

Horny Goat Weed (Epimedium) är en prydnadsväxt som också har en lång historia av traditionell användning i asiatisk örtmedicin . Dess nyckfulla namn sägs komma från folks observationer av att getter som betade på örten blev ovanligt sexuellt aktiva. Traditionella användningar av örten innefattar behandling av manlig sexuell dysfunktion, prostata -och urinvägsproblem, ryggsmärta, smärta i knä, dåligt minne och allmänna symtom på åldrande.

Muira Puama växer i Amazonas i Brasilien. Barken och roten av örten används traditionellt mot reumatism, neuromuskulära problem, gastrointestinala besvär, influensa och sexuell svaghet. Denna ört är mest känd inom Naturliga behandlingar mot erektionsproblem för att vara ett afrodisiakum och en manlig sexuell förstärkare.

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med