GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Naturliga behandlingar mot erektionsproblem

Naturens egna afrodisiakum och superfoods som använts i tusentals år mot impotens och andra erektionsproblem

Varför man skall överväga naturliga behandlingar

Erektionsproblem, såsom erektil dysfunktion, blir vanligare hos män, mycket beroende på ålder och ohälsosam livsstil men också stress och hormonella rubbningar.

De populära medicinerna som ordineras av läkare ökar blodflödet till penis, men kan orsaka besvärliga biverkningar. Som tur är så finns det flera, helt naturliga, produkter som kan ha enastående positiva effekter på din erektion, utan alla jobbiga biverkningar. Så kika igenom den här listan och se om det finns något som kanske kan fungera för dig!

Panax Ginseng är även kallat Koreansk Röd Ginseng eller Asiatisk Ginseng. Studier har visat att ginsenosider kan underlätta erektion genom att direkt inducera vasodilatation och avslappning av penis corpus cavernosum. Dessutom, effekterna av ginseng på corpus cavernosum tycks medieras av frisättning eller modifiering av frisättningen av kväveoxid från endotelceller och perivaskulära nerver.

Många studier har gjorts på män där Rosenrot (Rhodiola rosea) visats sig givit en påtagligt bättre sexuell förmåga. Prostatavätskan normaliserades, och halten av manliga könshormon steg.

L – arginin är en aminosyra som förekommer naturligt i kroppen. L-arginin hjälper kroppen att producera kväveoxid, vilket vidgar blodkärlen och stödjer en framgångsrik erektion. L - arginin har visat sig ge betydande förbättringar i den sexuella funktionen och förekommer ofta i naturliga erektionsmedel för män.

Många positiva resultat har visats när akupunktur används för att behandla erektionsproblem. Akupunktur behandlar olika områden på kroppen för att främja lugna nerver och minska stress, vilket kan vara en viktig ingrediens gällande erektionsproblem. I en studie 1999 fann man att akupunktur förbättrade kvaliteten på erektioner och restaurerade den sexuell aktiviteten hos 39 procent av deltagarna.

Extraktet från bladen av Ginkgo Biloba, även kallat kinesisk björnmosseträd, rekommenderas för cirkulationsproblem, låga energinivåer och allmän trötthet. Ginkgo kan också bidra till att förbättra impotens genom ökad blodcirkulation och sexuell lust. Forskning i Sverige har visat att de komplexa kemikalierna i bladen, som kallas flavonoider, gör att blodkärl slappnar av och samtidigt förbättrar en dålig blodcirkulation orsakad av slappa blodkärl.

Sågpalm ( eller Saw Palmetto på engelska) är en bladväxt som bär bäraktiga frukter som är väldigt populära i naturliga behandlingar mot erektionsproblem. Det framgår av vetenskaplig forskning att örten kan förbättra symtomen hos män med mild till måttlig fall av förstorad prostata.

Catuaba betyder "det som ger styrka" och kommer från trädbark i Brasilien. Lokalbefolkningen gör té av barken och den används traditionellt som ett afrodisiakum och centralstimulerande. I Catuaba finns grupp av tre alkaloider som antas förbättra sexuell funktion genom att stimulera nervsystemet

Hagtornsbär (Hawtorn), även vetenskapligt kallat fructus crataegi , är en kinesisk ört som ofta används för att behandla hjärtkrämpor. Detta gör att hjärtat kan utföra samma funktioner utan att arbeta så hårt och just därför är hagtornsbär så populärt att använda i erektionsprodukter. Man kan få mer uthållighet utan att hjärtat behöver arbeta så hårt för att nå erektion.

Peru är hem för många nyttiga växter, inklusive peruanska maca-roten. Den har kallats "Peruansk ginseng" även om det har något samband med ginseng. Men som ginseng, används den för att öka styrka, energi, uthållighet, libido och sexuell funktion, en vinnande kombination av hälsofördelar.

Bockhornsklöver (Fenugreek), även kallat trigonella foenum-graecum, fungerar som en booster av det manliga hormonet testosteron.

Snärjor, eller Cuscuta som det kallas på latin, är en avlövad parasitisk vinstocksväxt som livnär sig på andra växter för att överleva. Det lever främst i tempererade till tropiska regioner i världen

Cuscuta tros ge sexuella fördelar för män och kan öka fertiliteten. Nyligen har forskare upptäckt att egenskaper i växten faktiskt kan skydda mannens spermier. Cuscuta bidrar även till att öka produktionen av kväveoxid synteser inuti penis. Det ökar också det intra-kavernosala trycket (ICP) inne i penis, vilket kan resultera i en hårdare och fylligare erektion.

Bladen av Damianaväxten har ett långt rykte av att besitta afrodisiakum-egenskaper och är välkänt inom naturliga behandlingar mot erektionsproblem.

I århundraden har gamla människor i Mexiko och Centralamerika, inklusive mayafolket och aztekerna, använt Damianabladen inte bara som ett afrodisiakum, men också som en tonic för att förbättra deras allmänna hälsa. Studier har visat att ämnena i Damiana bromsar mag-tarmkanalen och i stället riktar syre till genitala områden. Detta kan hjälpa män att få erektion mycket lättare och behålla den under längre perioder . Ännu en studie hävdar att användningen av Damiana kan leda till ökad känslighet i de erogena zonerna, speciellt könsorganen , vilket i sin tur kan hjälpa en person att uppleva större sexuell njutning.

Horny Goat Weed (Epimedium) är en prydnadsväxt som också har en lång historia av traditionell användning i asiatisk örtmedicin . Dess nyckfulla namn sägs komma från folks observationer av att getter som betade på örten blev ovanligt sexuellt aktiva. Traditionella användningar av örten innefattar behandling av manlig sexuell dysfunktion, prostata -och urinvägsproblem, ryggsmärta, smärta i knä, dåligt minne och allmänna symtom på åldrande.

Muira Puama växer i Amazonas i Brasilien. Barken och roten av örten används traditionellt mot reumatism, neuromuskulära problem, gastrointestinala besvär, influensa och sexuell svaghet. Denna ört är mest känd inom naturliga behandlingar mot erektionsproblem för att vara ett afrodisiakum och en manlig sexuell förstärkare.

Andra intressanta artiklar