GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Hur går jag ner i vikt?

Många faktorer spelar roll när man vill gå ner i vikt. Det hjälper oftast inte bara att äta mindre. Kroppen är byggd för att kunna överleva därför reagerar den automatiskt när kroppen inte konsumerar några livsmedel och försöker därför spara på fett. Hos ShytoBuy kan du läsa om vad som behövs för en sund viktnedgång.

Den rätta vägen

Ingredienserna för långvarig viktminskning är lågt kaloriintag, balanserad kost och motion. För att behålla en långsiktig viktminskning medans du håller dig hälsosam krävs det att du bränner fler kalorier än vad du stoppar i dig, utan att svälta. Snabb-bantning, det vill säga snabb viktnedgång kommer ge dig snabba resultat men som sällan förblir långvariga. När du lägger på dig vikt igen går det lika snabbt, om inte snabbare och du lägger oftast på dig mer än innan. Så istället för att svälta dig till en mindre vikt, ät mindra portioner med oftare mellanrum. Ät mycket nyttigt, protein och grönsaker, för att få så hög ämnesomsättning som möjligt. Prova även att komplettera din kost med kosttilskott för viktminskning, dessa ökar din energi och är automatiskt aptitdämpande.

Träning

När det kommer till träning i samband med viktminskning så behöver det inte vara så svårt som folk tror. Träning behöver inte innebära att du spenderar timmar på gymmet, alla fysisk aktivitet räknas. De klassiska sakerna som att ta trapporna istället för att åka hiss, promenera eller ta cykeln istället för att åka bil eller kommunalt. Enkla aktiviteter som dessa kommer effektivt att förbättra din viktminskning, och de finns redan i din vardag, du måste bara se till att utnyttja dem. Sen finns det såklart andra träningsformler som är mer effektiva, och det finns hur många som helst. Du behöver inte gå till gymmet och lyfta vikter, du kan dansa, spela fotboll, gå på kickboxning eller simma. Hitta ett träningssätt som passar dig bra så att du har roligt medans du tränar.

Tid och engagemang

Viktminskning är inte enkelt, det är lika bra att få in i hjärnan. Det krävs ofta stark vilja och engagemang för att lyckas. De dem flesta har problem med att få till är tid. Mellan jobb, familj och vänner blir det inte så mycket över per vecka. Om du bestämmer dig för att gå ner i vikt är det förmodligen något du kommer att behöva prioritera och ge plats åt i ditt liv, medans andra saker kanske får vänta.

Psykisk prestation

Stress är också något som kan påverka din viktminskning. Majoriteten av alla människor är stressade varje dag, det är ofta jobb relaterat eller relationsrelaterat. Ett stressande jobb kan göra att vi inte har tid med luncher eller de pauser som kroppen behöver för att orka med. Då kan det ofta bli snabbmat som inte är speciellt nyttigt för kroppen, och för att orka med på eftermiddagen när vårat blodsocker dippar vänder man sig till sötsaker eller läskdrycker. I många fall blir maten ett slags substitut för våra humör, stress, deprission till och med lycka och det vara svårt att se bortom.

Hjälpmedel

Bortsett från nyttig kost och rörlig aktivitet finns det andra saker som kan hjälpa dig på traven. Kosttilskott har en lång tid tillbaka gett betydande skillnad när det kommer till viktminskning. Det kan ge dig näring, mindre aptit och den där extra energin du behöver. Hetast på marknaden just nu är Raspberry Ketone, tillskottet används redan av tusentals män och kvinnor i samband med viktnedgång. Den är känd för sin förmåga att öka kroppens energi och minska aptiten och detta har visat sig hjälpa människor med den där extra boosten de behöver för att gå ner i vikt.

Andra intressanta artiklar

Dela med