• Diskret tjänst

    100% diskret förpackning och fakturering

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Penisförstoring kapslar

Män som vill uppnå en penisförstoring med upp till 5cm kan välja så kallade penis piller vilka verkar penisförstorande från ShytoBuy. Alla våra produkter innehåller endast 100% naturliga ämnen och kan hjälpa till att uppnå erektioner som håller längre och förbättrar mäns sexuella prestationsförmåga.

Män som vill uppnå en penisförstoring med upp till 5cm kan välja så kallade penis piller vilka verkar penisförstorande från ShytoBuy. Alla våra produkter innehåller endast 100% naturliga ämnen och kan hjälpa till att uppnå erektioner som håller längre och förbättrar mäns sexuella prestationsförmåga. Effekten av penis piller för penisförstoring kan ta tid att se, då tillväxt av penisens storlek sker gradvis. Använder du penis piller och vill uppnå ett så bra resultat som möjligt, bör dessa naturliga penis piller intas oralt, som skrivet på bipacksedeln.

En naturlig penisförstoring med kapslar är för män som av olika anledning vill ha en större penis. Det kan vara för att förbättra sitt sexliv eller för att penisstorleken påverkar ens självförtroende. Penis piller för större penis är för alla män, som av olika anledning vill bli större och inte vill använda sig av kirurgi, vilket kan vara både kostsamt och medför risker så som impotens. Tar du penis piller för att förbättra din erektionsförmåga kan du få en mer kortvarig penisförstoring, men den verkar snabbare då blodflödet kortsiktigt ökar till penisen.

En penisförstoring med kapslar är för män som av olika anledning vill ha en större penis. Det kan vara för att förbättra sitt sexliv eller för att penisstorleken påverkar ens självförtroende. Penis piller för större penis är för alla män, som av olika anledning vill bli större och inte vill använda sig av kirurgi, vilket kan vara både kostsamt och medför risker så som impotens. Tar du penis piller för att förbättra din erektionsförmåga kan du få en mer kortvarig penisförstoring, men den verkar snabbare då blodflödet kortsiktigt ökar till penisen.

Våra penis piller har ett 100% naturligt innehåll och kan hjälpa användaren att uppnå en penisförstoring och penisförlängning. Resultaten av användandet av penispiller varierar, för vissa kan det ta upp till flera månader innan önskat resultat uppnås, dock är vanligtvis resultatet bestående och vill man ha en permanent förstoring kan en tidsinvestering av ett par månader vara värt det. Vissa män kan uppleva mildare sidoeffekter då de använder penis piller vilket sker om man sedan tidigare innehar någon form utav allergi mot innehållet. Penis piller kan öka ditt självförtroende, öka den erektila förmågan - så som en större och mer långvarig erektion, vilket gör att du och din partner kan ha samlag längre. Detta då kapslarna verkar erektionsförbättrande genom att öka blodflödet till genitalierna. En penisförstoring kan alltså gynna både dig och din partner. Vi erbjuder även pumpar, extenders, oljor och krämer vilka kan användas för sig eller tillsammans med penispiller för penisförstoring för att på ett så pass säkert och effektivt sätt som möjligt öka din storlek.

Har du några frågor, eller undrar vilken produkt som passar dig, dina preferenser och önskemål bäst är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst via telefon, email, live chat eller varför inte be oss kontakta dig via vår Ring Upp Mig -tjänst.

Män som vill uppnå en penisförstoring med upp till 6cm kan välja penisförstoringskapslar, eller så kallade penis piller från ShytoBuy. Alla våra produkter för penisförstoring innehåller endast 100% naturliga ingredienser och kan hjälpa till att uppnå erektioner som håller längre och förbättra mäns sexuella prestation. Effekten kan ses efter 30 minuter och håller i sig i timmar efter intaget av en kapsel. För att uppnå ett så bra resultat som möjligt, bör dessa supplement intas oralt, som skrivet på etiketten.