GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Bröst

Växtöstrogener - vilka är deras fördelar?

Östrogen är ett hormon som är viktigt för i stort sett hela kvinnokroppen - inte bara för utvecklingen av könsorganen. Under tillväxt och fertil ålder klarar kroppen själv av att producera en stabil nivå av östrogen, såvida man förstås inte har en underliggande sjukdom som hämmar denna produktion.

Östrogen är inte bara viktigt för dina ben, hud, blodtryck, en hälsosam kolesterolnivå eller normalt blodtryck. Hormonet bidrar också till friska artärer, normal hjärnfunktion, humör och bröstutveckling.

Enkelt uttryckt spelar östrogener en viktig roll för ditt utseende, mentala välbefinnande och fysiska välbefinnande.

Och för att dra nytta av en stabil östrogennivå kan du med fördel börja ta ett kosttillskott som Total Curve Kapslar eller använda en naturlig kräm som CC Fabulous Breast Kräm - som är speciellt framtagen för större bröst, men som också har ett högt innehåll av växtöstrogen.

Bockhornsklöver har ett högt naturligt innehåll av växtöstrogener, som också ofta kallas fytoöstrogener.

Varför är fytoöstrogener viktiga?

Växtöstrogener kallas också ofta för fytoöstrogener eller växthormoner, och finns naturligt i växter och kan härma effekterna av vanliga östrogener. Detta beror på att de strukturellt liknar de östrogener som din kropp producerar.

Vetenskapliga studier pekar på att växtöstrogen, som du konsumerar via kosten, bidrar till att skapa balans mellan kroppens egna östrogener när du åldras.

Växthormoner är inte bara potentiellt viktiga i förhållande till klimakteriet, där de kan hjälpa till att lindra symtom som värmevallningar, torrhet i slidan eller andra obehagliga symtom.

Men växtöstrogener kan också bidra till utvecklingen av bröst om målet är en större och fastare byst.

Hur kan fytoöstrogener bidra till större bröst?

Det har därför blivit väldigt vanligt att kvinnor idag använder naturliga krämer och näringstillskott med just växthormoner istället för plastikkirurgi om de drömmer om större och sexigare bröst. Och det är inte utan anledning.

För bröstförstorande och naturliga produkter som Total Curve Bröstgel, CC Fabulous Breast Tabletter och Ren Bockhornsklöver Olja innehåller ingredienser med ett högt naturligt innehåll av växtöstrogen, och är speciellt framtagna för att bidra till större och fastare bröst på ett helt naturligt sätt.

Kosttillskott, oljor och krämer med växthormoner är inte bara ett billigare alternativ jämfört med bröstförstoring plastik.

De kan även hjälpa till att strama upp, lyfta och förbättra elasticiteten i huden runt dina bröst, så att du får en helt naturlig push-up-effekt.

Produkter med fytoöstrogener kan bidra till större och fastare bröst

Men hur bidrar fytoöstrogen till större bröst? Ja, det finns faktiskt en väldigt logisk förklaring till det.

Östrogen bidrar till att ge dina bröst ett helt naturligt lyft och ger känslan av en större byst.

Och eftersom växtöstrogener kan efterlikna effekten av normala östrogener kan du antingen ta kosttillskott eller använda krämer med växthormoner om du drömmer om faster och större bröst.

Du bör dock inte räkna med att få tre kupstorlekar genom att använda produkter med fytoöstrogener, och du bör också beväpna dig med lite tålamod, minst tre månader inna du börjar känna av resultat.

Var god mot dig själv - glöm andras acceptans

Även om många kvinnor drömmer om större bröst för att få en självförtroendeboost och känna sig mer feminina, är det viktigt att acceptera att vi är skapade som vi är. Om du naturligt har små bröst och drömmer om stora bröst, då är det något du måste göra för din egen skull.

Glöm vad andra tycker och tänker om dig och var god mot dig själv - självkärlek och din lycka är det viktigaste i det här perspektivet, och du ska inte känna dig tvingad till kroppsliga förändringar för att du är rädd för vad andra tycker om dig.

Andra intressanta artiklar