GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Bota för tidig utlösning

Du kanske blir förvånad över att det genomsnittliga samlaget varar mellan 5-10 minuter? Det bästa sexet varar betydligt längre än så – och vi kommer visa dig de otroligt enkla och effektiva metoderna vilka par som helst kan tillämpa för att mannen skall kunna vara längre i sängen och undvika tidig utlösning.

Minska ångest.

För många män är ångest och press att prestera en stor bidragande orsak till för tidig utlösning. Slappna av och kom ihåg att din partner förmodligen bryr sig mer om helt andra saker än än tidpunkten för din orgasm. Det betyder inte att du inte fortfarande kan vara bra i sängen.

Tricket är att sluta upp med att ha förväntningar. Istället för att sex med din partner bara skall handla om orgasm – omformulera det istället som en avkopplande och skön stund med din partner som kommer att njuta oavsett. Diskutera detta nya tänkesätt med din partner så att han eller hon kan sluta pressa dig, avsiktligt eller inte.

Tänk osexiga tankar

När du vet att du är jättenära att komma så ta hela tankeverksamheten från din sexiga partner till något helt avlägset, abstrakt och osexigt: såsom dina uppkommande möten, en matteekvation, rusningstrafik eller fotboll. Bara älta det tillräckligt länge för att ge dig själv en kort paus från upphetsning, kanske 5 till 10 sekunder, och sedan rikta ditt fokus på din partner igen. Undvik dock att tänka på ett ämne som kommer att göra dig stressad eller får dig att förlora din upphetsning helt.

Andas, andas, andas

Genom att ha en kontrollerad andning har du även en bättre kontroll över din kropp och din utlösning. Detta kan även dämpa ner din upphetsning och är perfekt i kombination med en av kläm och tryck-teknikerna eller att tänka osexiga tankar.

Ändra positioner

Vissa sexpositioner sätter mindre press på ollonet och den känsligaste delen av penis som kan hjälpa till att stoppa för tidig utlösning:

Prova “passiva” positioner - Att ligga sked eller ligga under din partner skapar midre friktion och ger dig mer kontroll.

Undvik "aktiva" positioner - Missionären och bakifrån ger mest stimulans och friktion på ollonet, så överväg att ta bort dessa från på menyn tills vidare.

Fokusera på förspel

Ta det lugnt. Beroende på din känslighet – prova att sakta ned dina rörelser för en mer mjukare stund. Detta hjälper dig hålla bort din orgasm längre. Även om din utlösning kommer relativt snabbt under själva akten, kan du fortfarande ge din partner en stor sexuell erfarenhet genom att ge ett mer omfattande, intimare och generösare förspel. Stimulera din partner genom andra erogena zoner, oralt eller med leksaker, och på så vis kanske inte din partner behöver eller vill ha en lång sträcka av samlag för att få ett lyckligt avslut.

Produkter för att bota för tidig utlösning

Det finns massvis med produkter som är säkra och effektiva för att förhindra tidig utlösning. Ämnen som ger en lätt domnande effekt finns i sprayform, krämer och gel’s. Det bästa är att substanserna är naturliga från växtriket och ger därmed inga farliga biverkningar. Penisringar och pumpar fungerar även som redskap om man vill träna sig till att ta kontroll av utlösningen.

Så sätt igång att pröva dig fram, finn de sätt som får dig att övervinna och njuta av längre och bättre sex. Vara villig att prova på olika tekniker och metoder. Du kanske hittar den tekniken och produkten som passar dig perfekt. Så var inte rädd att experimentera och lycka till med att nå ditt personliga rekord!

VigRX Spray
Fördröjningsspray

VigRX Delay Spray är enkel att använda, vilket gör den optimal var du än är. För att använda den så sprayar du 1–3 gånger på penis 10 minuter innan intima stunder och masserar in på skaft och ollon.

Viaman Delay Wips
Fördröjningsservetter

Dessa lättanvända servetter kommer i separata påsar, vilket gör dem enkla att lägga i fickan så att du diskret kan använda dem var som helst, när som helst.

Confidence Rings
Penisring

Dessa ringar är lättanvända och diskreta och lägger sig bekvämt runt din penisrot. Den stryper inte blodflödet och den hindrar dig inte från att ejakulera.

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med