Gratis frakt vid köp över 599 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Mint & Kol tandkräm med tandborste

Perfekt för tandblekning hemma

Översikt

  • Med 2 bambu tandborstar för tandblekning hemma
  • 1 mint tandkräm för användning varje morgon
  • 1 aktivt kol tandkräm för användning varje kväll
  • Inget flour och perfekt för känsliga tänder
  • Kundnöjdhet garanterad - eller pengarna tillbaka.

MySmile-tandblekningssetet är designat för tandblekning hemma och kommer med två bambu-tandborstar samt två olika tandkrämer; en med aktivt kol och en med mint.

Använd mint-tandkrämen varje morgon när du går upp och använd sedan aktivt kol tandkrämen varje kväll innan du lägger dig, så ger du dig själv de bästa förutsättningarna att lysa upp ditt leende och bli av med fläckar och missfärgningar.

Det är hälsosamt att le

Leendet är en av de viktigaste accessoarerna vi har – och det är en vi alla har! De flesta kan nog nicka igenkännande att ett leende kan göra stor skillnad och sprida en enorm glädje. Leenden är en väsentlig del av våra sociala umgänge – det är något vi gör dagligen, och något som kan lämna intryck på andra människor, oavsett om det är en dejt, en anställningsintervju eller en resa ut med familjen.

Det är därför viktigt att vi vårdar våra leenden. En av de första sakerna som märks av ett leende är tänderna – och det är också en av de saker vi ofta kan känna oss osäkra över när vi ler, då det är normalt att uppleva fläckar på tänderna på grund av mat och dryck som t.ex. te och kaffe. En bra tandvård är därför nödvändig för att få det glänsande leende som vi alla förtjänar!

För just detta ändamål kan du få mysmile combo-paketet med tandkräm och bambu-tandborste, speciellt framtaget för att hjälpa dig att ta hand om dina tänder och hantera fläckar på dina tänder. Få mer självförtroende och lämna ett gott första intryck med ett vackert leende!

Huvudingredienserna i kombipaketet

I detta kombipaket får du två olika tandkrämer och två tandborstar av bambu: en mint-tandkräm för användning på morgonen och en tandkräm med aktivt kol för användning på kvällen för att hjälpa dig att ta hand om ditt leende och dina tänder. De naturliga ingredienserna är speciellt utvalda utifrån deras erkända egenskaper för att hjälpa till att hantera fläckar på tänderna!

Mint

Mint ingår på basis av den välbekanta och fräscha doften och smaken. Dessutom är mint känt för att hjälpa till att rengöra tänderna noggrant.

Kalciumkarbonat

Kalciumkarbonat är känt för sin förmåga att hjälpa till att ta bort och hantera ytliga fläckar på tänderna. Det kan därför hjälpa till att ljusna upp tänderna genom att på ett skonsamt och naturligt sätt hjälpa till att ta bort oönskade fläckar och färger på ytorna.

Aktivt kol

Kol har ökat i popularitet eftersom forskning har visat att det är mycket absorberande. Det betyder att den kan hjälpa till att ta bort smuts och fläckar genom att försiktigt polera tänderna.

Aloe Vera

Aloe Vera tillsätts baserat på dess antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper som kan bidra till din tandvård och bibehålla en frisk mun. Det kan hjälpa till att ta hand om ditt tandkött, och innehåller dessutom antioxidanter som kan hjälpa till att bekämpa oönskade och skadliga bakterier i munnen.

Användning

Kombipaketet innehåller naturliga produkter idealiska för tandblekning hemma. Produkterna är veganska, inte testade på djur och har tagits fram med miljön i fokus. Tillsammans är de ett naturligt alternativ till att göra tänderna ljusare och hjälpa till att behandla fläckar. Kan användas av alla och är särskilt lämplig för personer med känsliga tänder.

Är lämplig för daglig användning, och bör användas dagligen i minst 3 månader för att få bästa resultat. Använd morgon tandkrämen varje morgon och kväll tandkrämen varje kväll före läggdags som en del av din tandvårdsrutin.

Mint-tandkräm för användning på morgonen

Använd en mängd som är lika stor som en ärta och borsta tänderna i 2 minuter varje morgon.

Tandkräm med aktivt kol för användning på kvällen

Använd en mängd i ärtstorlek och borsta tänderna i 2 minuter före läggdags.

Ingredienser

Mint-tandkräm Sorbitol, Aqua (vatten), hydrerad kiseldioxid, glycerin, laurylglukosid, cellulosagummi, xantangummi, kalciumkarbonat, natriumsackarin, natriumbensoat, kalciumvätefosfatdihydrat, kaliumklorid, aromämnen, mentol, magnesiumkarbonat, magnesiumkarbonat, Aloe Vera, Vaccinium Macrocarpon (Tranbär) Fröolja, Matricaria chamomilla (kamomill) Blomextrakt

Aktiv kol tandkräm

Sorbitol, Aqua (vatten), hydrerad kiseldioxid, glycerin, natriumkokoulutglutamat, cellulosagummi, xantangummi, träkolspulver, natriumsackarin, natriumbensoat, kalciumvätefosfatdihydrat, aromämnen, mentol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Bladextrakt, Vaccinium Macrocarpon (Tranbär) Fröolja, Ananas Comosus (Ananas)

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Mint & Kol tandkräm med tandborste
Mint & Kol tandkräm med tandborste

Perfekt för tandblekning hemma

219Kr

+
Mysmile Aktivt Kolpulver med Bambutandborste
Mysmile Aktivt Kolpulver med Bambutandborste

200 g Pulver | Tandblekningskit

289Kr

+
Viaher Pro
Viaher Pro

15 Kapslar | Intensiv lusthöjande för kvinnans libido

289Kr

1 Produkt(er)

219Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(8)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.18% baserat på 16 Kundomdömen

Verifierat Köp

Vita tänder.

V Veasna S
Verifierat Köp

Werkt echt en gaat lang mee, net als je normale tube tandpasta.

H Hailey
Verifierat Köp

Goed alternatief voor bleken met een lampje!

R Ranee
Verifierat Köp

eerst de strips geprobeerd en toen dit, dit werkt beter

A Anoniem
Verifierat Köp

doet helaas niet zo veel

R Renzo
Verifierat Köp

Goede bleek producten

S Sophie
Verifierat Köp

Super mooi product in een mooie verpakking. Handleiding kan iets duidelijker.

C Cas
Verifierat Köp

frisse tandpasta die ook goed bleekt

P Pascalle
Verifierat Köp

Fijne borstel maar hij wordt wel wat snel zacht.

L Lewis
Verifierat Köp

Heb helaas twee vrij duidelijke vlekjes op mijn voortanden maar dit helpt totaal niet

J Joep

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar