Gratis frakt vid köp över 599 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 13:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

mysmile Tandkräm för Dag & Natt med Borste

Tandblekningskombo

Översikt

Ta hand om ditt bländande, vita leende från morgon till kväll med Eco Masters mysmile Tandkräm för Dag & Natt med Borste! Denna naturliga och prisvärda tandblekningskombo med två specialanpassade tandkrämer för morgonen och kvällen tillsammans med en miljövänlig bambutandborste hjälper dig skonsamt och effektivt att undvika bestående missfärgningar från kaffe, te och rödvin - utan dyra och regelbundna besök hos tandläkaren!

  • Prisvärt alternativ till dyra behandlingar
  • Naturlig och säker tandblekning
  • Vegansk och fluorfri
  • Skonsam mot känsliga tänder och tandkött
  • Miljövänlig tandborste av bambu

Le mot världen!

Och världen ler mot dig! Ett leende kan göra stor skillnad, tänk själv på hur du reagerar när du ser ett härligt leende istället för en surmulet stängd mun. Men för att vi ska våga dela med oss av vårt härliga leende behöver vi känna oss trygga både med färgen på våra tänder och vår andedräkt. Och då måste vi ta hand om våra tänder och vår mun. Det är ingen nyhet att kaffe, te och rödvin efterlämnar fläckar på tänderna som på sikt kan leda till bestående missfärgningar som får oss att känna oss obekväma med vårt leende.

Idag finns det en uppsjö med alternativ att vända sig till om man vill göra något åt sina fläckar och missfärgningar på tänderna. Tandblekning hos tandläkaren är ett populärt, och effektivt, alternativ. Men att springa till tandläkaren för att bleka tänderna regelbundet blir ofta väldigt dyrt och många söker sig därför till mer prisvärda alternativ och då kan mysmile Tandkräm för Dag & Natt med Borste vara det perfekta valet!

Kombopaketet innehåller två olika tandkrämer, en för morgonen och en för kvällen, som verkar tillsammans för att ta hand om ditt vita leende, avlägsna fläckar och motverka missfärgningar, dygnet runt! Tandkrämerna består av helt naturliga, skonsamma och effektiva ingredienser som kan hjälpa dig att få det där bländande vita hollywoodleendet du drömmer om. I paketet medföljer också två bambutandborstar som är ett hållbart och miljövänligare alternativ till plasttandborstar.

Vad ingår i kombopaketet?

Dagtandkräm med mentol

Denna tandkräm används på morgonen och innehåller kalciumkarbonat för att hjälpa dig avlägsna fläckar och karies från tänderna skonsamt och effektivt. Tandkrämen innehåller också mentol som tillsatts för att ge dig en fräsch smak och andedräkt - så att du är redo att möta dagen!

Nattandkräm med kolpulver

Kolpulvret i nattandkrämen hjälper dig att absorbera och avlägsna fläckar och beläggningar från dagens alla kaffekoppar, tobak och kvällens glas rödvin så att de inte ligger kvar på tänderna över natten och resulterar i bestående missfärgningar.

Gemensamt för båda tandkrämerna är att de innehåller aloe vera och andra naturliga ingredienser som skonsamt rengör och vårdar mun, tänder och tandkött.

2 Bambutandborstar

Tandborstar i bambu är ett hållbart och miljövänligt alternativ till vanliga tandborstar i plast. Bambu är ett förnyelsebart och biologiskt nedbrytbart material så när det är dags att byta (efter ca 3-4 månader) nyper du bara bort stråna från skaftet och slänger skaftet i komposten!

Användning

Dagtandkräm:Borsta tänderna med en ärtstor mängd dagtandkräm på din bambutandborste i ungefär 2 minuter på morgonen.

Nattandkräm:Borsta tänderna med ärtstor mängd nattandkräm på din bambutandborste i ungefär 2 minuter på kvällen innan du går och lägger dig.

Vem kan använda mysmile Tandkräm för Dag & Natt?

Detta tandblekningspaket kan användas av alla som vill ta hand om sina tänder på ett naturligt sätt och samtidigt uppnå ett ljusare, vitare leende! Det är flourfritt och lämpligt för veganer och vegetarianer. Det är inte ämnat för användning av barn under 12 år.

Ingredienser

Dagtandkräm

Sorbitol, vatten (vatten), hydratiserad kiseldioxid, glycerin, laurylglukosid, cellulosagummi, xantangummi , kalciumkarbonat, natriumsackarin, natriumbensoat, kalciumvätefosfatdihydrat, kaliumklorid, smak, mentol, magnesiumkarbonat, kopernicia ceriferavax, barbadensis (aloe vera) bladextrakt, vaccinium macrocarpon (tranbär) fröolja, matricaria chamomilla (kamomill) blomextrakt.

Nattandkräm

Sorbitol, vatten (vatten), hydratiserad kiseldioxid, glycerin, natriumkokoylglutamat, cellulosagummi, xantangummi, kolpulver, natriumsackarin, natriumbensoat, kalciumvätefosfatdihydrat, smak, mentol, aloe barbadensis (aloe vera) bladextrakt, vaccin macrocarpon (tranbär) fröolja, ananas comosus (ananas).

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

+
+
Eco Masters MySmile tandblekning kit
Eco Masters MySmile tandblekning kit

För ett vitare leende | 6 Gels

429Kr 493Kr

1 Produkt(er)

219Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar