GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

20% Rabatt

Mint & Kol tandkräm med tandborste

Perfekt för tandblekning hemma

Översikt

  • Med 2 bambu tandborstar för tandblekning hemma
  • 1 mint tandkräm för användning varje morgon
  • 1 aktivt kol tandkräm för användning varje kväll
  • Inget flour och perfekt för känsliga tänder
  • Kundnöjdhet garanterad - eller pengarna tillbaka.

mysmile-tandblekningssetet är designat för tandblekning hemma och kommer med två bambu-tandborstar samt två olika tandkrämer; en med aktivt kol och en med mint.

Använd mint-tandkrämen varje morgon när du går upp och använd sedan aktivt kol tandkrämen varje kväll innan du lägger dig, så ger du dig själv de bästa förutsättningarna att lysa upp ditt leende och bli av med fläckar och missfärgningar.

  • NÖJDHETSGARANTI
  • FRI FRÅN BPA
  • Kvalitetsgodkänd Certifiering
  • FRI FRÅN PARABENER

Det är hälsosamt att le

Leendet är en av de viktigaste accessoarerna vi har – och det är en vi alla har! De flesta kan nog nicka igenkännande att ett leende kan göra stor skillnad och sprida en enorm glädje. Leenden är en väsentlig del av våra sociala umgänge – det är något vi gör dagligen, och något som kan lämna intryck på andra människor, oavsett om det är en dejt, en anställningsintervju eller en resa ut med familjen.

Det är därför viktigt att vi vårdar våra leenden. En av de första sakerna som märks av ett leende är tänderna – och det är också en av de saker vi ofta kan känna oss osäkra över när vi ler, då det är normalt att uppleva fläckar på tänderna på grund av mat och dryck som t.ex. te och kaffe. En bra tandvård är därför nödvändig för att få det glänsande leende som vi alla förtjänar!

För just detta ändamål kan du få mysmile combo-paketet med tandkräm och bambu-tandborste, speciellt framtaget för att hjälpa dig att ta hand om dina tänder och hantera fläckar på dina tänder. Få mer självförtroende och lämna ett gott första intryck med ett vackert leende!

Huvudingredienserna i kombipaketet

I detta kombipaket får du två olika tandkrämer och två tandborstar av bambu: en mint-tandkräm för användning på morgonen och en tandkräm med aktivt kol för användning på kvällen för att hjälpa dig att ta hand om ditt leende och dina tänder. De naturliga ingredienserna är speciellt utvalda utifrån deras erkända egenskaper för att hjälpa till att hantera fläckar på tänderna!

Mint

Mint ingår på basis av den välbekanta och fräscha doften och smaken. Dessutom är mint känt för att hjälpa till att rengöra tänderna noggrant.

Kalciumkarbonat

Kalciumkarbonat är känt för sin förmåga att hjälpa till att ta bort och hantera ytliga fläckar på tänderna. Det kan därför hjälpa till att ljusna upp tänderna genom att på ett skonsamt och naturligt sätt hjälpa till att ta bort oönskade fläckar och färger på ytorna.

Aktivt kol

Kol har ökat i popularitet eftersom forskning har visat att det är mycket absorberande. Det betyder att den kan hjälpa till att ta bort smuts och fläckar genom att försiktigt polera tänderna.

Aloe Vera

Aloe Vera tillsätts baserat på dess antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper som kan bidra till din tandvård och bibehålla en frisk mun. Det kan hjälpa till att ta hand om ditt tandkött, och innehåller dessutom antioxidanter som kan hjälpa till att bekämpa oönskade och skadliga bakterier i munnen.

Användning

Kombipaketet innehåller naturliga produkter idealiska för tandblekning hemma. Produkterna är veganska, inte testade på djur och har tagits fram med miljön i fokus. Tillsammans är de ett naturligt alternativ till att göra tänderna ljusare och hjälpa till att behandla fläckar. Kan användas av alla och är särskilt lämplig för personer med känsliga tänder.

Är lämplig för daglig användning, och bör användas dagligen i minst 3 månader för att få bästa resultat. Använd morgon tandkrämen varje morgon och kväll tandkrämen varje kväll före läggdags som en del av din tandvårdsrutin.

Mint-tandkräm för användning på morgonen

Använd en mängd som är lika stor som en ärta och borsta tänderna i 2 minuter varje morgon.

Tandkräm med aktivt kol för användning på kvällen

Använd en mängd i ärtstorlek och borsta tänderna i 2 minuter före läggdags.

Ingredienser

Mint-tandkräm Sorbitol, Aqua (vatten), hydrerad kiseldioxid, glycerin, laurylglukosid, cellulosagummi, xantangummi, kalciumkarbonat, natriumsackarin, natriumbensoat, kalciumvätefosfatdihydrat, kaliumklorid, aromämnen, mentol, magnesiumkarbonat, magnesiumkarbonat, Aloe Vera, Vaccinium Macrocarpon (Tranbär) Fröolja, Matricaria chamomilla (kamomill) Blomextrakt

Aktiv kol tandkräm

Sorbitol, Aqua (vatten), hydrerad kiseldioxid, glycerin, natriumkokoulutglutamat, cellulosagummi, xantangummi, träkolspulver, natriumsackarin, natriumbensoat, kalciumvätefosfatdihydrat, aromämnen, mentol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Bladextrakt, Vaccinium Macrocarpon (Tranbär) Fröolja, Ananas Comosus (Ananas)

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Mint & Kol tandkräm med tandborste
Mint & Kol tandkräm med tandborste

Perfekt för tandblekning hemma

175Kr 219Kr

+
 mysmile Teeth Whitening Gels
mysmile Teeth Whitening Gels

Set med 8 st. extra gel

309Kr

+
Viaman Black Maca 5000 mg
Viaman Black Maca 5000 mg

5000 mg 180 Kapslar | Tillskott för män för sexlust och energi

205Kr

1 Produkt(er)

175Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(23)
4 Stjärnor
(11)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

88.42% baserat på 37 Kundomdömen

Verifierat Köp

Vita tänder.

V Veasna S
Verifierat Köp

Refreshing! Does exactly what it says. I use it regularly. Would highly recommend!

C Carla
Verifierat Köp

Bought this a month ago. Worked really well for me! My teeth look brighter than ever before! Love the bamboo brushes, so gentle on my teeth! Awesome product!

K Karen
Verifierat Köp

I ordered recently and have been using the toothpastes and the brush for two days now. I love the mint flavour of the day toothpaste! Hope it’s gonna help me whiten my teeth soon!

R Rachel
Verifierat Köp

I wasn’t sure about buying these. But after using it for one month, I thank myself for trying it. So effective toothpastes at such a cheap price! Can’t believe it! Will order it again!

L Lisa
Verifierat Köp

Perfect alternative for nasty chemical-filled teeth products! A great combo for everyday brushing needs. My teeth look and feel so clean. The days of yellow teeth are gone thankfully!

E Emma
Verifierat Köp

Thank you for these magical toothpastes! I used them for a week now and my teeth already look so much cleaner! Love the refreshing feel I get after every use. Can’t miss it a single day!

M Michael
Verifierat Köp

Finally a teeth whitening product that actually works! Thanks mysmile! These pastes worked wonders for my teeth!

G Gorden
Verifierat Köp

Refreshing toothpastes! Does exactly what they claim! Got super-fast delivery! Overall great service!

D Daria
Verifierat Köp

Have been having it for three months now. Got rid of those rigid stains so easily! Recently recommended it to my friend, she is in love with its flavour and so am I!

M Maria

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar