GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

VigRX Olja Prestandaförstärkare

60 ml Olja | Manlig prestandaförstärkare med snabb absorbation

Översikt

VigRX Oil en bästsäljare världen över som har tagits fram för män som vill förbättra sin prestanda. VigRX Oil är gjord på en rad olika naturliga ingredienser, som inkluderar den populära Korean Red Ginseng och Ginkgo Biloba, såväl som en rad andra förstklassiga aktiva, botaniska extrakt för att hjälpa till att förbättra din uthållighet och prestation.

 • Olja för utvärtes bruk
 • För manlig prestation och uthållighet
 • Snabbverkande transdermal formula
 • Absorberas snabbt utan klibbiga rester
 • Vattenbaserad olja som är säker att använda med kondomer
 • Inga artificiella färger eller petroleumingredienser
 • Diskret förpackning och leverans
 • VEGANSK
 • GLUTENFRI
 • Halal
 • KOSHER VÄNLIG

VigRX Oil

Som märke är VigRX känt för att leverera det bästa när det gäller manliga förstärkningsprodukter och VigRX Oil är inget undantag. Efter att ha studerat män och deras behov insåg teamet bakom VigRX att majoriteten av produkter för manlig prestanda var i form av tillskott. För dem som föredrar att inte ta tabletter och som vill ha en snabbverkande metod skapades VigRX Oil.

VigRX Oil är konstruerad till att fungera som en väloljad maskin och är gjord av en komplex blandning av naturliga örter och botaniska extrakt som noggrant valts ut för deras sätt att arbeta för att gynna män. Genom att kombinera traditionella örter och modern teknologi är VigRX Oil en unik och snäll prestationsförstärkare för män. Hemligheten bakom framgången för denna produkt handlar dock inte bara om den unika blandningen av naturliga ingredienser utan även om det system som används för att föra ingredienserna direkt till penis. Istället för att vara i form av en oral tablett så är detta en lättabsorberad olja som använder transdermal leverans så att formulan snabbt börjar verka. Med dess lena konsistens, som påminner om gel, är den även bekväm att använda, inte klibbig och lämnar inte några oönskade rester, vilket gör den perfekt för användning både hemma och på språng.

Vad är det Transdermala Leveranssystemet?

En av anledningarna till att VigRX Oils popularitet är dess användning av transdermal leverans. Detta är när en olja, gel eller ett plåster appliceras topikalt så att det kan penetrera hudens lager direkt och djupgående. För många män, i synnerhet de som inte gillar att svälja tabletter, är detta den metod som föredras då den inte enbart är enkel utan även vanligen levererar ingredienserna genom applicering istället för att behöva vänta på att de passerar genom magen som med tabletter. När det kommer till örtprodukter så kan det eventuellt även göra kombinationen av ingredienser mer potent då det i allmänhet innebär att flera av dem absorberas direkt och inte bryts ner av magsyra.

Användning

VigRX Oil är utformad med behändighet i åtanke; den är otroligt enkel att använda och kan appliceras diskret utan vetskap av din partner. Applicera bara ett fåtal droppar av VigRX Oil på penisens huvud och skaft precis innan en intim stund. Vänligen var medveten om att du kan uppleva en varm känsla då ingredienserna är fullständigt absorberade – bli inte orolig, denna behagliga känsla är bara en del av processen och visar att formulan håller på att verka.

VigRX Oil ingredienser

Märket VigRX är välkända för sina förstklassiga kvalitetsingredienser, noggrant fulländade formler och nyttjande av den senaste manliga förstärkningsforskningen. Med sin komplexa kombination av naturliga ingredienser, kan VigRXs komponenter delas upp i två delar. Först är det de som valts för sin förmåga att hjälpa till med manliga behov, många favoriter inom den manliga förstärkningsbranschen: såsom Ginkgo Biloba, Korean Red Ginseng och L-Arginin. För det andra är det ingredienserna som valts för dess hudfrämjande förmågor och sättet de kan kombineras för att göra denna fräscha och milda transdermala gelformula. De hjälper även till att hålla området näringsrikt och insmort för en härlig känsla och upplevelse. Dessa inkluderar ingredienser såsom Aloe Vera, Sheasmör och Aprikoskärna (vilket även hjälper till att ge den dess naturliga färg).

Den fullständiga ingredienslistan I VigRX Oil är: Vatten, Polypropylenglykol, Sorbinsyra, Propandiol, Isoceteth-20, Fenoxietanol, Natriumakryloyldimetyltauratsampolymer, Karamellfärg, Aloe Barbadensis bladextrakt, Sheasmör, L-arginin USP/HCL, Lakritsextrakt, Kanelextrakt, Panax Ginseng, Hallonextrakt, Ginkgo biloba bladextrakt, Pionrot extrakt, Wild Yam, Svart Cohosh rotextrakt, Don Quai, Damianaextrakt, Ethylhexylglycerin.

Säker och naturlig formula

För att fullfölja den höga kvaliteten av VigRX Oil innehåller denna oparfymerade formula inte artificiella färger eller smaksättare och inte några syntetiska kemikalier. Detta gör den lämplig för alla hudtyper, för användning med kondomer och för användning under oralsex. Precis som alltid när man provar en ny produkt, så rekommenderar vi att man läser igenom den fullständiga ingredienslistan för att titta efter eventuella allergier.

Oftast köpt tillsammans

GMAX™ Power
GMAX™ Power

450 mg 10 Kapslar | För hårdare och längre erektioner

375Kr

+
Prosolution Gel
Prosolution Gel

60 ml Gel | Gel för ett ökat blodflöde till penisen

359Kr 399Kr

1 Produkt(er)

375Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(89)
4 Stjärnor
(37)
3 Stjärnor
(17)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

89.44% baserat på 143 Kundomdömen

Verifierat Köp

du kan känna effekten på mycket kort tid

A Ammar A
Verifierat Köp

Skön känsla,skönt när min kvinna smorde in dolmen.

M Mikael H
Verifierat Köp

VigRX hjälper mig.

A Alexander
Verifierat Köp

Produkten fungerar bra för mig

A Alexander
Verifierat Köp

Produkten fungerar bra som vanligt. Tack!

A Alexander
Verifierat Köp

Fungerar bra för mig.

A Alexander
Verifierat Köp

Produkten passar mig bra.

A Alexander
Verifierat Köp

Det är jätte bra. Tack.

A Adam A
Verifierat Köp

Inte så bra som jag trodde det skulle vara

M Mikael
Verifierat Köp

Fungerar mycket bra!

B Björn G

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar