GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Så kan örter förbättra ditt sexliv

Att be om hjälp i detta känsliga ämne är något många fasar för. Det finns dock diskreta hjälpmedel att ta till när du behöver hjälp med din penis och ditt sexliv.

Naturliga hjälpmedel

För dig som vill slippa att onaturliga behandlingar och läkarbesök för att förbättra din sexuella prestation finns naturliga vägar att ta. Följande örter, tillskott och vitaminer har hjälpt många män att förbättra sitt sexliv:

Ginseng – Detta är en rot som används i traditionell kinesisk medicin (TCM). Ginseng kan öka din sexuella lust, energi och prestation.

Arginin - En aminosyra som kan öka blodflödet till penis.

Catuaba - Denna bark kan förbättra sexuell funktion och libido och fungerar bäst när den används i kombination med muira puama.

Muira Puama – Även detta är en rot som fungerar som ett afrodisiakum och kan förbättra sexuell aktivitet.

Epimedium – En ört som kan öka din manliga libido

Kava Kava - Även kallad bara kava, denna ört kan ha en lugnande effekt som minskar ångest (en av de vanligaste orsakerna till dålig sexuell förmåga eller låg libido).

Maca Root - Vanligtvis kallad peruansk ginseng kan Maca rot öka sexuell lust och prestanda.

Vitamin E - Detta väsentliga vitamin främjar en sund produktionen av könshormoner.

Gingko Biloba - Även känd som en booster för för minne och kognitiv funktion (aldrig en dålig sak), ginkgo kan också öka blodflödet och cirkulationen till penis.

Tribulus - Detta växtextrakt kan hjälpa till att förbättra sexuell libido och funktion

VimaxVimax är en av världens mest sålda manliga kosttillskott i syfte att bidra till bättre erektion och ökad sexlust. Tillskottet innehåller en unik blandning av naturliga ingredienser.

Bättre hälsa och bättre prestanda

Män som lider av erektil dysfunktion, eller som helt enkelt är intresserade av att förbättra sin sexuella prestanda i allmänhet kommer att gynnas av att ta en närmare titt på sina dagliga vanor. Regelbunden motion är av största vikt när det kommer till att hantera alla aspekter av hälsa. I de flesta fall är det samma sak som gäller för erektil dysfunktion.

Det är inte nödvändigt att bli en bodybuilder eller en elitidrottare för att öka libido - regelbundenhet är nyckelordet här. Genom att hålla sig till en regelbunden motionsrutin, även bara en halvtimmes promenad varje dag, är det möjligt att förbättra sin sexuella prestation.

För bästa resultat, är en kombination av styrketräning, konditionsträning och flexibilitetsövningar att föredra. Skonsamma övningar som yoga kan också vara fördelaktigt, särskilt när det kommer till psykiska påfrestningar som stress, ångest eller depression.

Det är möjligt att förbättra den sexuella prestation långsiktigt utan att riskera några oönskade biverkningar. Den mest effektiva vägen att få ökande sexuell prestanda är att följa en övergripande strategi som innebär en bedömning av dina övriga dagliga vanor samt införandet av naturliga penisförstorings piller , libido-ökande örter och träning. Gör det, och du kommer att vara tillbaka i sadeln på nolltid.

Andra intressanta artiklar