måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

VigRX Delay Spray

50ml Spray | Födröjningsspray

VigRX

479Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Vi vill alla att de njutbara stunderna ska vara länge, men det tyvärr går det inte alltid. VigRX Delay Spray är utformat för de stunder du vill hålla ut längre. Tack vara sin behändiga 50 ml flaska är den optimalatt ta med s, så att du när som helst kan undvika frustrationen och avsluta när du är redo.

 • Hjälper intima stunder att vara längre
 • Anförtrodd fördröjningsspray världen över
 • Perfekt för spontana möten
 • Snabb och enkel att använda med snabb absorption
 • Cirka 500 sprayningar
 • Behändig flaska i resestorlek

VigRX Delay Spray är gjord med en potent blandning av naturligt aktiva ingredienser och är betrodd av tusentals män världen över för att hjälpa dem att återfå sitt självförtroende i sovrummet och låta dem sakta ner och njuta av resan. Dess säkra och naturliga formula gör att du kan ta kontroll precis när du behöver det som mest och därmed ge din partner optimal njutning och tillfredsställelse.

Läs mer

Håller du länge nog?

Även om det inte är en tävling om hur lång tid det tar att passera mållinjen är det ett stort bekymmer för många män. Med en genomsnittlig tid på 5.5 minuter så kan det ses som antingen en bedrift eller besvikelse. För många är detta inte länge nog och när den optimala tiden för kvinnor är 23 minuter så kan det vara ett stort glapp från den ena till den andra. Till följd av detta känner många män att de skulle vilja att deras tid i sovrummet varade längre och de vidtar nu åtgärder för att hjälpa till att utöka deras egna och deras partners tillfredsställande upplevelser.

VigRX Delay Spray

Från förstahandsmärket VigRX kommer den sedan ett decennium bästsäljande VigRX Delay Spray som är det naturliga sättet för att hjälpa män att utöka deras njutbara stunder. VigRX Delay Spray är gjord av en unik blandning av botaniska extrakt och formulan är helt säker att använda och betrodd av män världen över. Denna frestande körsbärsdoftande spray är mild och säker att använda och då den är lättabsorberad och utan klibbiga rester så kan du snabbt spraya ett par sprayningar när du är redo. Då VigRX Delay Spray är utformad för att hjälpa till att förlänga njutningen för både dig och din partner så förstår du varför produkten är det bästa valet för så många.

Inte nog med att en speciell körsbärsarom har tillsats till glädje för partnern, denna tjusiga spray kommer även i en elegant designad 50 ml flaska som innehåller cirka 500 sprayningar – tillräckligt för att hålla under massor av intima möten. Den kan även användas vid sidan av andra manliga förstärkningsprodukter och med dess resevänliga storlek är den optimal till användning när du behöver boosta ditt förtroende och ta kontroll.

Användning

VigRX Delay Spray är enkel att använda, vilket gör den optimal var du än är. För att använda den så sprayar du 1–3 gånger på penis 10 minuter innan intima stunder och masserar in på skaft och ollon. Tvätta noggrant av penis innan oralsex och applicera inte på skadad eller irriterad hud.

VigRX Delay Spray formula

Hemligheten bakom VigRX Delay Spray´s framgång och popularitet beror på dess naturliga och unika formula. För det första så innehåller denna spray Ethyl Aminobenzoate som ofta används i manliga fördröjningsprodukter på grund av dess milda, naturliga och säkra bedövande egenskaper. Den innehåller även ett antal populära örtextrakt som finns i den manliga förstärkningsbranschen, såsom Panax Ginseng Rotextrakt och rotextrakt från Ginkgo Biloba, vilka är kända för att hjälpa till att stärka huden och göra den fast.

Säker formula

VigRX Delay Spray är gjord genom nyttjandet av en naturlig blandning av förstklassiga ingredienser så den har inga kända biverkningar. Vid användning ska du undvika ögonkontakt och skölja av med vatten om kontakt sker. Fördröjningssprayen är avsedd för de som är över 18 år så förvara den oåtkomligt för barn. Vi rekommenderar alltid att man kollar igenom ingredienserna för personliga allergier då man provar en ny produkt.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (89.23% baserat på 13 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (85.51% baserat på 1121 )

 • * Toppen! Jag är super förtjust i alla vigrx produkterna så ville pröva denna med fungerar verkligen!
 • * den verkligen fungerar , tack ShytoBuy , jag vill ha mer , jag är nöjd min partner är nöjd
 • * Så bra produkt verkligen toppen!
 • * Verkligen jätte tjäck spray gör att man håller längre utan att det känns bedövande över huvudtaget. Så bra :)
 • * slät och silkeslen exakt vad du behöver , levererar glädje och det fungerar på 100 % , skulle definitivt köpa den igen .
 • * Inte provat något liknande förut så var inte säker på om det skulle fungera , men kunde inte tro hur effektiv den var redan första gången! Kan definitivt rekommendera denna!
 • * Den här fungerar faktist, kan bara säga att jag kan hålla på mycket längre i sängen nu! När det gäller hur mycket du sprayar måste du experimentera för att ta reda på vad som fungerar för dig .
 • * Toppen produkt!!
 • * En fantastisk produkt , jag försökte andra som var bra men lite för bedövande , är detta perfekt och håller min fru lycklig , A ni måste pröva!
 • * Jg och min kille har haft problem med att han kommer för tidigt men efter att vi prövade denna produkten har vårat sex liv blivit så mycket bättre. Tack!!
 • * Fungerar jätte bra både med och utan kondom verkligen tummen upp för den här sprayen
 • * jag har haft problem med att jag kommer för tidigt länge men den här har verkligen hjälpt. Det bästa är att min tjej inte anar någonting :)
 • * jag har verkligen mått dåligt över att jag kommer så tidigt och det har lätt till att jag har noll självförtoende i sängen men denna sprayen har hjälpt mig och sakta men säkert känner jag att jag blir MYCKET bättre i sängen!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden