GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

VigRX Delay Fördröjningsspray

50 ml | Fördröjningsspray för att fördröja utlösningen

399Kr

Fri frakt när du handlar för över 599 kr.

Point Icon Köp nu och tjäna 3 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Hjälper män att hålla längre i sängen
 • Säker att använda och betrodd av tusentals män över hela världen
 • Tillverkad med en blandning av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar
 • Det tar bara några sekunder att applicera och ger maximalt resultat efter bara en applicering
 • Cirka 500 sprayningar - med en doft av körsbär
 • Behändig flaska i resestorlek
 • VEGANSK
 • VEGETARIANSK
 • FRAMTAGEN FÖR MÄN
 • BLANDAD HUDTYP

Håller du länge nog?

Även om det inte är en tävling om hur lång tid det tar att passera mållinjen är det ett stort bekymmer för många män. Med en genomsnittlig tid på 5.5 minuter så kan det ses som antingen en bedrift eller besvikelse. För många är detta inte länge nog och när den optimala tiden för kvinnor är 23 minuter så kan det vara ett stort glapp från den ena till den andra. Till följd av detta känner många män att de skulle vilja att deras tid i sovrummet varade längre och de vidtar nu åtgärder för att hjälpa till att utöka deras egna och deras partners tillfredsställande upplevelser.

VigRX Delay Spray

Från förstahandsmärket VigRX kommer den sedan ett decennium bästsäljande VigRX Delay Spray som är det naturliga sättet för att hjälpa män att utöka deras njutbara stunder. VigRX Delay Spray är gjord av en unik blandning av botaniska extrakt och formulan är helt säker att använda och betrodd av män världen över. Denna frestande körsbärsdoftande spray är mild och säker att använda och då den är lättabsorberad och utan klibbiga rester så kan du snabbt spraya ett par sprayningar när du är redo. Då VigRX Delay Spray är utformad för att hjälpa till att förlänga njutningen för både dig och din partner så förstår du varför produkten är det bästa valet för så många.

Inte nog med att en speciell körsbärsarom har tillsats till glädje för partnern, denna tjusiga spray kommer även i en elegant designad 50 ml flaska som innehåller cirka 500 sprayningar – tillräckligt för att hålla under massor av intima möten. Den kan även användas vid sidan av andra manliga förstärkningsprodukter och med dess resevänliga storlek är den optimal till användning när du behöver boosta ditt förtroende och ta kontroll.

Användning

VigRX Delay Spray är enkel att använda, vilket gör den optimal var du än är. För att använda den så sprayar du 1–3 gånger på penis 10 minuter innan intima stunder och masserar in på skaft och ollon. Tvätta noggrant av penis innan oralsex och applicera inte på skadad eller irriterad hud.

VigRX Delay Spray formula

Hemligheten bakom VigRX Delay Spray´s framgång och popularitet beror på dess naturliga och unika formula. För det första så innehåller denna spray Ethyl Aminobenzoate som ofta används i manliga fördröjningsprodukter på grund av dess milda, naturliga och säkra bedövande egenskaper. Den innehåller även ett antal populära örtextrakt som finns i den manliga förstärkningsbranschen, såsom Panax Ginseng Rotextrakt och rotextrakt från Ginkgo Biloba, vilka är kända för att hjälpa till att stärka huden och göra den fast.

Säker formula

VigRX Delay Spray är gjord genom nyttjandet av en naturlig blandning av förstklassiga ingredienser så den har inga kända biverkningar. Vid användning ska du undvika ögonkontakt och skölja av med vatten om kontakt sker. Fördröjningssprayen är avsedd för de som är över 18 år så förvara den oåtkomligt för barn. Vi rekommenderar alltid att man kollar igenom ingredienserna för personliga allergier då man provar en ny produkt.

Oftast köpt tillsammans

VigRX Delay Fördröjningsspray
VigRX Delay Fördröjningsspray

50 ml Spray | Fördröjningsspray för att fördröja utlösningen

399Kr

+
Viaman Delay Fördröjningsspray
Viaman Delay Fördröjningsspray

40 ml Spray | Fördröjningsspray för män som vill fördröja utlösningen

289Kr

1 Produkt(er)

399Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(89)
4 Stjärnor
(34)
3 Stjärnor
(10)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

Reviews 4.5

91.19% baserat på 133 Kundomdömen

Verifierat Köp

💪🏻 very good

F Fadi U
Verifierat Köp

Funkar som den ska

F Fouad N
Verifierat Köp

Funkar bra 👍

R REFAAT I
Verifierat Köp

best ,jeg anbefaler

Y YOUSEF F
Verifierat Köp

Ett bra hjälpmedel!

M Magnus
Verifierat Köp

jag har verkligen mått dåligt över att jag kommer så tidigt och det har lätt till att jag har noll självförtoende i sängen men denna sprayen har hjälpt mig och sakta men säkert känner jag att jag blir MYCKET bättre i sängen!

M Markus
Verifierat Köp

Toppen! Jag är super förtjust i alla vigrx produkterna så ville pröva denna med fungerar verkligen!

J Janne
Verifierat Köp

den verkligen fungerar , tack ShytoBuy , jag vill ha mer , jag är nöjd min partner är nöjd

T Tommi
Verifierat Köp

Så bra produkt verkligen toppen!

A Alve
Verifierat Köp

Verkligen jätte tjäck spray gör att man håller längre utan att det känns bedövande över huvudtaget. Så bra :)

C Conny Mellberg

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar