GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Att använda penispump & vad du bör komma ihåg

Utvidgning via penispump används idag av många män för att öka längd och omkrets av penis. Pumparna är utformade för att skapa ett vakuum i en cylindrisk behållare av glas eller plast, där penisen är placerad. Detta kan vara en ganska avancerad övning, därför kan du här få tips på hur du ska ta hand om din penis för att den inte ska komma till skada vid användningen.

Välja en penispump

Vid val av penispump eller erektionspump, se till att du väljer den typ som är utrustad med en cylinder som är i rätt storlek för din penis, inte för liten eller för stor. Om cylindern är för stor, kan pungen hamna i vägen och klämmas under pumpningen, och om den är för liten kommer det inte att finnas någon möjlighet eller utrymme för penisen att utvidgas. Ingen av dessa scenarion är idealiska.

Innan och under varje session med Penispump

Efter att du har fått hem din nya penispump, se till att du sköljer cylindern med varmt vatten och lite diskmedel eller flytande handtvål innan användning. Innan en pumpning, måste du klippa eller raka bort håret inom den regionen som kommer i kontakt med pumpcylindern, för att skapa en bra tätning. Dessutom, om du inte har utfört några andra penisövningar strax innan du använder din penispump, bör du göra en uppvärmningsrutin för att stimulera blodflödet i penis, och för att minska risken för skador vid pumpning. En okomplicerad uppvärmningsaktivitet som du kan göra är att doppa ner en handduk i varmt vatten, krama ur den, och sedan sätta den runt din penis i ca 2 minuter. Upprepa sedan detta ca 3 gånger. När du utför denna process, skölj även av cylindern med varmt vatten också.

Så Här använder du en Penispump

När du är klar med uppvärmningen, rör vid din penis tills den når semi-erektion eller full-erektion. Gnid sedan lite vaselin eller glidmedel runt penis och kanten på pumpcylindern för bästa tätning. Efter detta placerar du cylindern över din penis och lägg successivt tryck på den tills du känner ett något starkare tryck, men inte tillräckligt starkt för att vara smärtsamt. Höj inte trycket på din penispump till en smärtsam nivå eftersom detta kommer att innebära en risk för vävnadsskador på penisen.

Hålla i trycket på pumpen i 10 minuter, under denna tid är du fri att göra vad du vill, dock inget som kräver tunga och avancerade rörelser. Det går bra att t.ex. titta på tv eller surfa på nätet. Med en penispump som Bathmate Hercules kan du även stå duschen eller ligga i badet vid användning.

Efter 10 minuter, minska trycket i cylindern, separera den från penis, smek sedan penis under minst 3 minuter för att blodcirkulation ska återgå till det normala.

Efter sessionen

Efter varje pumpningssession, gör omslaget med den varma handduken (som vid uppvärmningen) igen, för att stimulera penisens cirkulation. Efter varje användning, se till att du sköljer cylindern med varmt vatten plus en liten mängd rengöringsmedel eller tvål.

En penispump eller erktionspump är en apparat som bör användas med stor försiktighet då den har potential att generera stora penisskada om inte försiktighetsåtgärderna följs. Ett överskott av tryck kan mycket väl utlösa blåmärken eller koagulering (även kallad "trombos") av en ven, liksom andra typer av skador. Genom att utföra uppvärmningar innan varje pumpsession, vara noga med att inte över-trycka när du pumpar, och ta regelbundna pauser under pumpningen, minskar du risken för fysiska skador.

Att tänka på vid varje användning

Om du någon gång under användning av din penispump får allvarliga smärtor, avsluta omedelbart användningen och använd inte pumpen på några dagar. Lägger sig inte smärtan bör du uppsöka läkare för medicinsk vård. Om du ser en donut-formad ring eller ett skrubbsår på huden, vänta då med att använda din penispump tills detta har läkt helt.

Du bör dessutom ta minst ett par dagars uppehåll efter fem dagars användning av penispump. Sedan kan du återuppta användningen, för att göra en paus återigen efter fem dagar. Din penis behöver perioder av healing för att du ska kunna se någon framgång. Om du hoppar över dessa pausar, kan du istället få penisskador, och även i slutändan försena de förbättringar som kan uppnås.

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med