GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Vilken är den bästa brun utan sol produkten för mig?

De flesta av oss önskar sig en perfekt, naturlig solbränna året runt, men som vi alla vet så har vädret andra planer för oss. De allra bästa tanning och brun-utan-sol-produkterna kan erbjuda kvalitet, jämna resultat och är faktiskt ett mycket säkrare sätt än att bli brun utan att utsättas för UV-strålar.

VILL DU VARA SOLKYSST & KÄNNER DIG MER FRÄSCH NÄR DU ÄR BRUN?

På ShytoBuy hittar du trygga produkter som ger dig en fräsch och jämn solbrun färg, i form av naturliga brun utan sol kapslar. Vårt sortiment är naturligt och skonsamt mot din hud för dig som gradvis vill få mer färg utan att ligga och pressa i solen.

Brun utan sol produkter har kommit en lång väg sedan de först kom ut på marknaden. Det är nu möjligt att uppnå en naturlig solbränna som varar året om utan risken för solskador som du riskerar om du ligger på stranden eller i ett solarium. För att veta hur den avancerade tekniken som ligger bakom de nästan perfekta BUS-brännorna kom till tar vi med dig på en resa tillbaka till historien av att bli brun utan sol.

BRUN UTAN SOL I HISTORIEN

Coco Chanel var den som etablerade "tan chic" trenden. Fram till 1920-talet sågs solbrännd hud som ett tecken på fattigdom och en blek hy var en symbol för skönhet och välstånd. Om du har sett Baz Luhrmann i The Great Gatsby eller modebilder från 20-tal så känner du nog igen denna bleka look. Blek hud som sällan såg solen var ett tecken på glamour och lyx.

Det vill säga tills Coco Chanel kom. Enligt källor berodde den nya trenden på att modeikonen fick lite för mycket sol på en av hennes yacht resor i Cannes 1923 och återvände till rampljuset med ett gyllene skimmer. Hennes solkyssta look blev en modefluga och så småningom en hel industri som kretsar kring att uppnå den perfekta solbrännan. Snart flockades kändisar och societeten till tropiska destinationer under vintern för att få till en fin bränna även under den kallare delen på året. Man började även ta hjälp av en tidig föregångare till solariumet, sollampan som hjälpte tidens trendföljare att uppnå den rätta brännan och bli av med den en gång så åtråvärda bleka porslin huden. Solbrännor var nu på modet och detta har som bekant hållit i sig in i våra dagar.

BRUN UTAN SOL PÅ ALLAS LÄPPAR

Brun utan sol "flugan" förvandlas till en långsiktig trend bland kvinnor i på samhällets alla socioekonomiska nivåer. Under andra världskriget använde kvinnor tepåsar för att fejka till sig en bränna som såg naturlig ut. Mindre än ett decennium senare hade den första brun utan sol produkten, "Man Tan" kom ut på marknaden.

Snarare än att bara färga huden, använde Man Tan en kemikalie utvunnen från sockerrör, dihydroxiaceton (DHA) för att orsaka ett brun utan sol effekt genom att påverka aminosyrorna på hudens yta. Ingrediensen godkändes av FDA (den amerikanska myndigheten för livsmedel och läkemedelsreglering). Den ingrediens som började användas på 70-talet för att bli brun utan sol används fortfarande i de flesta BUS-produkter idag.

RISKERNA MED SOLANDE UPPDAGAS

När hälsovårdsmyndigheter och dermatologer märkt ett uppsving i hudcancer under senare hälften av århundradet och kopplade samman detta med den betydande forskningen på effekterna UV-strålar har på vår hud började varningsfingrar höjas.

Extrem solexponering kopplades till hudcancer och en mängd andra fysiska åkommor. Solarier och brun utan sol lotion blev snart det hetaste för de som ville vara bruna utan hälsoriskerna. I början av 80-talet blev solarier allt mer populära men forskare upptäckte snart att solarier och sollampor var lika skadliga som att ligga ut i solen. Detta ledde till att strålskyddsmyndigheten började avrekommendera folk från att använda onaturliga strålar för att få brun hy.

VARFÖR ANVÄNDA BRUN UTAN SOL?

En del upplever att de ser piggare ut och känner sig fräschare med lite färg på kinderna. En solbränna kan även ge en illusion av en bättre figur samt dölja celluliter och ojämnheter i huden. En del väljer att börja solsemestern med brun utan sol produkter för att inte vara blekast på stranden. En del föredrar lite mindre färg och somliga kör "all in" och vill bli super bruna.

DEN NYA GENERATIONENS BRUN UTAN SOL

Brun utan sol produkter luktar inte längre så starkt som de tidigare gjorde. Tidigare var det lätt att fejk-solare blev avslöjade av den starka produkten från sina BUS-krämer. Ett annat solklart tecken på att någon hade fått sin bränna från en tub brukade vara att de snarare var orangea än bruna. Dagens brun utan sol krämer ger överlag en fräsch naturligt gyllene ton och luktar om något ganska trevlig parfymerat.

Med högkvalitativa brun utan sol produkter kan du kan vara snyggt solbränd året om utan att riskera hudcancer eller permanenta solskador på huden. Genom att välja moderna och prisvärda kvalitetsprodukter kan man undvika en orange nyans och stark lukt. Det har även utvecklats specialiserad brun utan sol lotion som tar hänsyn till de naturliga variationerna i den egna hudtonen.

HUR KAN DU BLI BRUN UTAN SOL?

Även om många föredrar det naturliga sättet att bli brun, det vill säga att ligga och pressa i timmar under solen, så skadar det huden i längden och kan öka risken för hudsjukdomar och hudcancer samt snabba på hudens åldrande. Om du solar utomhus är det viktigt att du har rätt solskyddsfaktor på huden för att inte bränna dig.

Det finns sol duschar som utförs på salonger, brun utan solkräm och brun utan sol spray som används direkt på huden. Dessutom finns det brun utan sol kosttillskott som stimulerar pigmentet och hjälper dig att få mer färg när du är i solen så att du maximerar din bränna.

BRUN UTAN SOL DUSCH

Brun utan sol dusch utförs på salong och finns tillgängligt i nästan alla städer. Det fungerar på följande vis; man sprayas med ett jämt lager av brun utan sol. Det kan ge omedelbar effekt (om sprayen innehåller viss appliceringsfärg) och gradvis öka under ett par timmar efter behandling. Därför bör man inte duscha direkt efter behandlingen utan låta medlet absorberas av huden först. Innan man solduschar rekommenderas det att man skrubbar huden med en kroppsskrubb utan olja. Detta för att förbereda huden genom att ta bort gamla hudrester för att få ett jämnt och snyggt resultat.

BRUN UTAN SOL LOTION OCH KRÄM

Det finns en stor variation av kosttillskott för att bli brun. Kosttillskott för att bli brun eller bevarar din bränna längre innehåller ofta betakaroten. Betakaroten triggar kroppens pigment så att du kan bli brunare. Det finns även andra kosttillskott som kan stötta kroppens naturliga förmåga att bli brun och hjälpa till att upprätthålla en vacker solkysst färg. Shytobuy erbjuder soltabletter som är gjorda på trygga, naturliga ingredienser.

BRUN UTAN SOL KOSTTILLSKOTT

När det gäller hur man applicerar brun utan sol är det klart att de traditionella sätten fortfarande är populärast. När det gäller brun utan sol-produkternas textur konkurrerar nya mer nischade varianter som skum, olja, våtservetter med de mer traditionella krämerna.

Enligt många branschundersökningar föredrar de flesta det appliceringssätt som de är vana vid och började använda när de först började använda brun utan sol. Även om många företag försöker förnya sig med appliceringsmetoder för brun utan sol som våtservetter, spray och mousse kommer folk hålla sig till de gamla trotjänarna.

Många brun utan sol-dyrkare använder en handske för att kunna applicera krämen eller moussen så jämnt som möjligt över kroppen. Detta kan vara ett bättre alternativ en att stryka på krämen för hand. Dock bör man se till att man rengör brun utan sol-handsken med jämna mellanrum då den lätt blir till en gråbrun bakteriehärd annars.

BRUN UTAN SOL KOSTTILLSKOTT

Det finns en stor variation av kosttillskott för att bli brun. Kosttillskott för att bli brun eller bevarar din bränna längre innehåller ofta betakaroten. Betakaroten triggar kroppens pigment så att du kan bli brunare. När man äter mycket betakaroten lagras det i hudlagren och ger dig en naturlig brun färg.

EN GYLLENE FRAMTID!

Som en naturlig del av mångas vardag är brun utan sol för många kvinnor vad rakning är att män - en nödvändighet, något man känner sig osäker och naken om man går utan. Därför är brun utan sol en prio på mångas kosmetika-inköpslistor och med allt fler alternativ tillgängliga till ett för den som vill bli brun utan sol .

Om brun utan sol-varumärken fortsätter att agera ansvarsfullt och uppmuntra sina konsumenter att ta det lugnt i solen, ser vi förhoppningsvis en minskning av antalet fall av hudcancer. Vilket vi alla hade mått bättre av. Så vi hoppas att du hittar din gyllene framtid med naturliga brun utan sol produkter från oss här på ShytoBuy.

Andra intressanta artiklar