GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Bristen på erektion behöver inte vara ett problem

Impotens och Erektil Dysfunktion, även känt som ED har plågat män i flera år och många kanske tror att det bara drabbar äldre män, men det är fel. Impotens och oförmågan att få eller behålla en erektion stark nog för att kunna ha sex kan drabba män redan vid 25 års ålder.

Din erektion är viktig för sexlivet

erektil dysfunktion och impotens behandling

Visste du att studier har visat att personer med ett hälsosamt sexliv ofta har en bättre hälsa och mår bättre generellt sett?. Genom att regelbundet uppleva att ens sexliv är tillfredsställande kan hjälpa dig att sänka ditt blodtryck, öka din metabolism och bränna fler kalorier än tidigare. Därför kan du genom att implementera sexuellt prestationshöjande produkter för ökad sexlust, starkare, längre och hårdare erektioner i ditt sexliv ge dig fler fördelar än endast sexuellt tillfredsställande sådana.

Du kan förbättra din hälsa och välbefinnande utöver de förbättringar du får gällande en bättre och hårdare erektion eller sexlust och ökad uthållighet. Naturliga hjälpmedel, eller problemlösare som vissa män kallar det för, kan till skillnad från läkemedel vilka är receptbelagda ge dig de resultat och effekter du söker, utan de bieffekter andra medel kan ha. Ge ditt förhållande en boost och få ett mer tillfredsställande och hälsosammare liv, med långvariga, bättre och hårdare erektioner och ökad sexlust.

Penisens anatomi - en helt egen värld

Hur erektioner fungerar är en stor process av fysiska, psykiska och även kemiska processer. Den fysiska reaktionen som orsakar att en slak penis blir hård kan förmedlas av både fysisk stimulering (så kallad somatisk) eller autonoma processer (ofrivilligt) såsom upphetsning från en attraktiv person, eller en kombination av båda. Vi ska först titta på anatomin bakom erektion och sedan prata om hur hjärnan påverkar denna anatomi för att förstå bakgrunden till erektionsproblem.

Penis, oavsett hur liten eller stor, består av hud som går från bukväggen till ollonet. Denna hud omfamnar anatomin i snoppen, och huden kan flyttas fritt över det. Anatomin under huden består av tre svampaktiga cylindrar:

därför får du stånd

Corpus Cavernosum: Detta är de två cylindrarna som är den viktigaste delen av penisens erektion. De sitter överst inuti penis och består av massvis med håligheter där blodet strömmar igenom och kapslas in under stånd. Det är en svampliknande massa som är utformad till att sprängfyllas med blod och utgör penisens erigerade tillstånd, tillsammans med de hårda musklerna i penis. När den den mjuka massan blir välfylld med blod står också snoppen uppåt och känns hård och styv.

Corpus Spongiosum: Den tredje cylindern som sitter strax under de två och innehåller urinröret där kiss och sperma kommer ut. När penisen är slapp innehåller alla cylindrarna endast en liten mängd blod - tillräckligt för att hålla vävnaderna näringsriktiga.

Det sitter i huvudet, både uppe och nere

behandla erektionsproblem naturligt

När hjärnan släpper specifika signalsubstanser skapas en erektion. Kroppen får flera reaktioner nästan samtidigt. Först slappnas muskulaturen av i de två översta cylindrarna. Artärer och mindre arterioler inom dem vidgas, blir större, och ökar blodflödet till penis. Blodet ansamlas i de expanderande håligheterna i cylindrarna och fångas in. Den omgivande vävnaden stoppar blodutströmning från de komprimerade venerna – likt när man trampar på en trädgårdsslang. Detta stoppar blodet att komma ut ur penis och ökar trycket, vilket orsakar en mild erektion. Detta är utan fysisk stimulans, och vi är halvvägs mot hur erektioner fungerar.

När specifika somatiska nerver stimuleras (när penis får beröring) så dras även musklerna inom cavernosa ihop sig och det är då erektionen blir styv och pulserande hård. Dessa muskler kan man även träna för att kunna få ett mer praktfullt stånd.

Även Corpus Spongiosum och ollonet upplever en ökning av blodflödet , men vävnaden är tunn över dessa områden och venerna komprimeras inte lika mycket. Trycket är bara hälften av trycket i de två Corpus Cavernosum.

Varför får man inte upp den?

Penisens reaktioner, både under erektion och när den är slapp, är helt kontrollerad av det centrala nervsystemet (CNS). CNS kan påverkas av de två typerna av nervsystemet som nämndes tidigare. Den ofrivilliga (autonoma) nervsystemet och det somatiska (frivilliga). Hur CNS använder signalerna från dessa nervsystem är komplext – som en väv av sammankopplade reaktioner.

När penis blir berörd finns det en nerv som skickar en signal till hjärnan att börja släppa signalsubstanser. Denna nerv reser också till den bakre delen av pungen och ändtarmsnerven. När en kille ser en attraktiv person eller föreställer sig något sexigt, så skickas signaler ofrivilligt till nervsystemen , där hans sympatiska nervsystem (kamp eller flykt) och parasympatiska (foder och avel), börjar skapa de fysiska reaktionerna inuti corporacavernosaen, via de mullrande nerverna.

Oavsett orsaken, om det är beröring eller ofrivilligt, så när CNS känner en reaktion från endera systemet så släpps flera signalsubstanser som orsakar avslappning av den glatta muskulaturen runt corporacavernosaen och processen av erektion börjar. Dessa neurotransmittorer inkluderar kväveoxid, dopamin, acetylkolin , serotonin och noradrenalin. Vissa peptider som oxytocin är också involverade. Detta kan man kalla den kemiska delen av processen av hur erektioner fungerar.

En erektion behöver nödvändigtvis inte hända bara för att man är upphetsad. Killar kan ha nattliga erektioner som händer medans man sover. Elektrisk stimulering eller nervskador kan också ge erektioner. Vissa läkemedel som påverkar signalsubstanser kan orsaka en brist på, eller ökning av erektionen.

Förbättra din erektion & ditt sexliv

Behandla Impotens och svårt att få upp den

Det finns många sätt att komma över den här pinsamma och jobbiga situationen. Det finns både enskild terapi och parterapi för att lösa problemet, men också ett brett spektrum av naturliga impotens medel att ta hjälp av.

Vill du få ett bättre sexliv, hårdare erektioner som är fastare och mer långvariga har du möjligheten att använda dig av prestationshöjande produkter för att ditt och din partners sexliv skall bli bättre och mer tillfredsställande. Våra prestationshöjande produkter för män är utvecklade för att verka genom att förbättra den sexuella prestationsförmågan och uthålligheten vid samlag. Detta kan höja din och din partners njutning.

Oavsett om du vill få en mer långvarig, bättre och hårdare erktion eller öka din sexlust samt förbättra din uthållighet i sovrummet har ShytoBuy ett stort och varierande utbud av produkter. Dessa är tillverkade för att vara snabbverkande, 100% naturligt prestationshöjande behandlingar för att du skall kunna anpassa dem till dina behov och önskemål. Vi har noggrant valt ut manliga problemlösare i form av piller, tabletter, kapslar, krämer, sprayer och stift med salva för att kunna tillfredsställa dina önskemål, behov och preferenser.

Till skillnad från läkemedel, vilka ofta innehåller kemikalier och andra skadliga ämnen vilka kan ge bestående bieffekter och skador, har våra produkter utvecklade för ökad sexlust, bättre, mer långvariga och hårdare erektion endast naturliga ämnen och innehåll vilket gör att de flesta män med enkelhet kan använda vårt sortiment på ett säkert och effektivt sätt med goda resultat. Naturliga prestationshöjande produkter är milda för kroppen att använda, men ger ändå effektiva och önskvärda resultat.

För dig som vill kunna tillfredsställa din partner bättre och längre erbjuder vi även fördröjningsspray mot för tidig utlösning. Med en spray kan du snabbt och enkelt fördröja din utlösning, utan att din partner vet om varför du plötsligt blivit mer uthållig.

ShytoBuy erbjuder snabbverkande och naturliga produkter vilka har blivit utvecklade för att förbättra din uthållighet och prestationsförmåga. Under denna kategori finner du produkterna som är utvecklade för att ge längre, bättre och hårdare erektioner. Vissa höjer mäns sexlust, medan andra påverkar mannens uthållighet. De kommer i olika form och variation, så du kan välja efter dina preferenser för hjälpmedel för ett bättre sexliv och bättre erektioner, så att du och din partner kan njuta av ett mer tillfredsställande sexliv.

Andra intressanta artiklar