GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Sexlust

Hur du får en fräck alla hjärtans dag - 5 tips för en oförglömlig dejt

Den 14 februari är känd som Alla hjärtans dag, som handlar om att vårda din relation. Med det i åtanke ger vi dig 5 bra tips på hur du och din partner kan få en oförglömlig dag i kärlekens tecken, som ni utan tvekan kommer att tänka tillbaka på med goda (och fräcka) minnen.

Efter ett tag i samma förhållande är det ganska normalt att det blir för mycket vardagsliv. Du kanske glömmer att prioritera att avsätta tid för din partner i en hektisk och stressig arbetsdag med karriärer, barn och hushållssysslor. Och vardaglig stress kan snabbt få gnistan och lusten i ett förhållande att försvinna.

Därför är det viktigt att jobba på att få in mer intimitet och närvaro i sin relation och här kan en stygg dejt i relationens och kärlekens tecken på Alla hjärtans dag vara det perfekta startskottet för att hålla gnistan vid liv. Efter att du sett till att barnen blir omhändertagna av mor- och farföräldrar eller vänner kan du använda dig av våra 5 bra tips på hur ni tillsammans kan fira alla hjärtans dag, så att ni får en oförglömlig kväll i kärlekens och lustens tecken.

1. Romantisk middag för 2 på Alla hjärtans dag

En fräck alla hjärtans dag behöver inte vara en dyr affär, som definitivt måste hållas på en av Sveriges bästa restauranger. Det viktigaste är att ni som par kan njuta av varandras sällskap tillsammans, och det kan man enkelt göra hemma i vardagsrummet.

Bjud sedan in din partner på en romantisk hemlagad middag, där du verkligen kan imponera med dina kulinariska färdigheter genom att servera en utsökt 3-rättersmeny. Skapa den perfekta atmosfären vid middagsbordet genom att använda många ljus, som ger ett romantiskt sken medan ni äter.

Njut av en romantisk middag med levande ljus där ni kan flirta och skicka förföriska blickar till varandra.

Och även om du inte firar alla hjärtans dag på en restaurang är det ändå en bra idé att fixa till dig lite extra. Ta på dig några snygga kläder där du känner dig sexig och gör något av dig själv. På så sätt visar ni varandra att det här är en väldigt speciell kväll, där ni båda vill se välklädda och vackra ut bredvid varandra. När middagen är klar är ni båda ute, ni är redo för en sensuell kväll i kärlekens tecken.

2. Romantisk massage

Efter att ha njutit av en romantisk middag, där ni har skickat förföriska blickar till varandra över middagsbordet, kan ni förföra er dejt med en romantisk massage i sovrummet. Det är en supererotisk upplevelse att ge din partner en kroppsmassage, och du behöver bara en bra massageolja, så är du redo. Tänk på att glidmedel kan användas till massageolja, och ett bra glidmedel kan givetvis även användas om/när massagen leder till mer.

Se till att skapa rätt stämning i sovrummet med levande ljus och romantisk musik. Och även om det är dyrt i dessa tider är det viktigt att skruva upp värmen väl. Klä av varandra och bind din partner för ögonen. På så sätt kan din partner fokusera fullt ut på din massage. Häll massageolja över din partners kropp och smörj in lite på händerna, massera först rygg, nacke och armar. Det är ett bra förspel, och efter ett tag kan du börja massera de mer erogena zonerna för att verkligen skapa den rätta fräcka vibben.

3. Få hett sex med naturliga kosttillskott

En romantisk middag och stygg massage kan lätt leda till sex. För att få en extra bra stämning i sovrummet kan ni överväga att överraska varandra genom att både ta naturliga potenspiller – som finns för både män och kvinnor. För mannen kan vi rekommendera potensförhöjaren Viaman Viper Pro som innehåller zink, selen och koffein som bidrar till en förbättrad erektion samt ger en energikick. För kvinnan kan vi rekommendera ViaHer Pro, som är en potensförhöjare speciellt framtagen för kvinnor, som innehåller gingko biloba, ingefära, humle och vitamin B2, som kan hjälpa till att ge din sexlust och energi en boost. Båda kosttillskotten måste tas 30 minuter före samlag, och du kan dra fördel av vart och ett av dina potenspiller under den romantiska massagen. På så sätt kan du få en naturlig boost till sexlust och energi som kan göra även Duracell-kaninerna avundsjuka.

Alla hjärtans dag präglas av kärlek och lust. Se till att tillbringa kvalitetstid tillsammans.

4. Rollspel / lek

Om du vill göra stämningen ännu mer stygg kan du experimentera med sexleksaker i sovrummet. Det kan vara allt från handbojor, dildos, ögonbindel – ja, det är faktiskt bara fantasin och dina egna personliga gränser som sätter gränsen. Alternativt kan du kasta dig ut i rollspel, där du klär ut dig till och lever dig in i rollerna som polis, piga, sjuksköterska eller något helt annat. Och om ni har modet att göra det, och fullt ut tror på varandra, kan ni spela in er själva medan ni spelar – givetvis bara om båda parter är inblandade och ingen känner sig pressad att göra det.

5. God natt läsning / mysa

Efter en lyckad kväll med en god middag, där man har sett varandra förföriskt i ögon, sex och lust, är det dags att 'värma upp sig lite' i sängen för att visa att man verkligen älskar varandra. Det kan göras på många olika sätt. En bra idé är att mysa/ligga tätt när ni pratar. Här är det viktigt att det inte finns någon vardag och leverpastej i det igen. Prata inte om barn, arbete eller vem som ska diska. Prata om och fokusera på varandra, det är trots allt ni två som behöver spendera kvalitetstid tillsammans denna Alla hjärtans dag.

Ett annat bra råd är att läsa högt för varandra. Det kan bland annat vara erotiska böcker eller noveller. Det behöver inte leda till något vilt, men den stygga litteraturen kan lätt leda till att man känner sig som varandra igen, trots att man har gått hela kvällen.

Störst av allt är kärleken

Med alla dessa tips i handen kan du utan tvekan ge dig själv de bästa förutsättningarna för att få en oförglömlig dejt i kärlekens namn. Men oavsett vad du väljer att göra på alla hjärtans dag är det viktigaste att ni umgås och vårdar er relation – för vi får inte glömma att störst av allt är kärleken, och precis som vi måste vårda vår kropp för att få ett långt, hälsosamt och lyckligt liv, er relation måste också vårdas så att ni kan få en lång och lycklig relation tillsammans.

Andra intressanta artiklar