Gratis frakt vid köp över 699 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 699 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Så får du ett tightare underliv

Ett tightare underliv kan ha många olika effekter på en kvinnas självförtroende och sexliv. Att underlivet blivit slappt kan bero på mängder av faktorer, men den allra vanligaste anledningen brukar vara att man fött barn. Effekterna är många, men sexet brukar ofta ta en smäll efter en förlossning. Som tur är så finns det många lösningar på problemet.

En vaginal åtstramning

Genom att använda en åtstramningsprodukt regelbundet på underlivet så kan den bidra till att dina inre muskler att arbeta hårdare, och detta kan hjälpa dig att återfå musklerna i bäckenbotten till dess ursprunglig styrka och form.

Varför skall jag bli tightare i underlivet?

Att underlivet har blivit slappt kan påverka både kvinnan själv men också hennes partner, då sexet helt enkelt inte känns lika mycket som tidigare. Sexet kan bli bättre av ett tightare underliv som gör att friktionen under penetration blir betydligt mer känslig. Det här blir självklart mer njutningsfullt för båda parter. I värsta fall kan en slapp vagina göra att kvinnan har svårt att ens bli upphetsad eftersom man får svårare att känna.

Tecken, symptom och konsekvenser

Du kan märka att din vagina tappat spänstigheten på många olika sätt. Efter att man fött barn så upptäcker många kvinnor att det blir svårare att njuta av sex, förmodligen då för att musklerna i vaginan har blivit slappare. Men också att det kan vara svårare att hålla sig när man är kissnödig. Andra tecken kan vara om din partner har svårt att känna samma njutning under samlaget. Det finns många konsekvenser av att sexlivet blir sämre. Om inte förhållandet tar skada så försämras i så fall ofta kvinnans självförtroende, och man känner sig osexig. Därför är det självklart jätteviktigt att vi gör något åt det här problemet som drabbar så många kvinnor runt om i världen..

Lösningar

Tekniker för att göra underlivet tightare har varit på tapeten i många år, då talar vi till exempel om Kegel övningar som hjälper kroppen att träna upp musklerna i bäckenbotten. Man brukar ofta rekommendera dessa övningar till gravida kvinnor, både innan och efter förlossningen. Genom att göra dessa övningar så förbereder man kroppen för förlossningen och kroppen brukar inte bli lika stressad när det är dags. Sedan förbereder man också för återhämtningen efter förlossningen. Du kan också använda samma produkter och övningar om du lider av inkontinens eller förslappade blygdläppar.

Vad finns det och var kan jag köpa lösningarna?

Vi har mängder av olika produkter som kan göra underlivet tightare här på ShytoBuy. Det finns en guide som heter Kegelmaster som hjälper dig med olika övningar för att träna upp musklerna i underlivet. De produkterna som finns på marknaden fungerar som en cylinder som du stoppar upp i underlivet. Det finns också olika typer av krämer som man smörjer in vaginan med, krämen gör att musklerna stramas åt och blir starkare.

Produkt
Typ Gel Gel
Användning Applicera gelen försiktigt på underlivet,
och massera in den vid slidöppningen dagligen
Applicera enkelt ViaTight en gång om dagen på underlivet, och runt slidmynningen för att
få så god effekt som möjligt
Funktion
  • Arbetar för att bygga upp vävnadens elasticitet så att musklerna kan dra ihop sig.
  • Hjälper dig att stärka underlivets muskler och slidväggar
  • Öka din huds elasticitet och spänstighet
  • Din vaginala vävnad kan komma att bli tightare
Storlek 50ml 50ml
Pris 449.00Kr 559.00Kr
Mer info Mer info

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med