• Diskret tjänst

    100% diskret förpackning och fakturering

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Mat som kan behandla erektionsproblem

I dessa tider där vår befolknings hormonella och kardiovaskulära hälsa är på brant nedgång är erektila problem – som väntat – på en brant uppgång.

Många hoppar direkt på receptbelagda alternativ istället för att söka naturlig erektionsmat som kan hjälpa mot problem med erektion, men sanningen är att inget av dessa alternativ kommer att lösa det underliggande problemet som orsakar försvagade erektioner. Visst kan de fungera i många fall men det är alltid en viktigt att komma ihåg att de ger dig en erektion på kemisk väg, som din kropp fortfarande inte klarar av att producera på ett naturligt vis.

Vitlök

Det finns djurstudier som antyder att vitlök kan öka testosteronnivåerna markant, vilket är ett nödvändigt hormon för libido och erektionskvalitet. En annan fördel som uppmärksammats i studier av vitlök är minskning av inflammationer, sänkt blodtryck och ökande av kväveoxidproduktion. Med all denna forskning på vitlök som stödjer kvaliteten på erektion, bestämde vi oss att göra det till en primär ingrediens i vårt nya komplement, Redwood.

I själva verket aktiverar vitlök den mänskliga kroppen Enos-systemet direkt, vilket beror på att kväveoxidsyntasenzymer som sätter igång din kropps produktion av kväveoxid, en molekyl breddar artärer och förbättrar blodflödet.

Vitlökskonsumering har även visat sig reducera blodtrycket mer potent än de flesta farmaceutiska lösningar, naturligtvis är detta främjande för erektil kvalitet, då högt blodtryck är en av orsakerna till ED.

En intressant mänsklig studie visade att då vitlökextrakt kombineras med en hög dos av tillskott av C-vitamin, så är ökningen av (+200%) tillsammans med sänkningen i systolisk (-27mm/Hg) och diastoliskt (-15mm/Hg) blodtryck massiv.

Citrusfrukter

Citrusfrukter är fullproppade med C-vitamin och som du kan se genom studierna ovan, då detta kombinerades med vitlök, kan det tillhandahålla en betydlig minskning av blodtrycket och en ökning av artärlindrande kväveoxid.

Citrusfrukter är även en rik källa av bioflavonoid quercetin som visat sig öka artär kväveoxidnivåer och sänka blodtrycket.

En studie med 805 finska män i åldern mellan 65-84 år visade faktiskt att de männen med högst intag av flavonoids (inkluderat quercetin) hade 68% mindre risk att dö av en koronar hjärtsjukdom (kom ihåg att ett hälsosamt vaskulärt system är nyckeln till hälsosam erektil funktion).

En annan fördelaktig effekt av quercetin är starkt relaterad till dess förmåga att sänka “dåliga” LDL-kolesterol och samtidigt öka det ”goda” HDL-kolesterolet.

Med den fullproppade kombinationen av C-vitamin och quercetin är det inte konstigt att studien noterade 14% minskning av erektil dysfunktion bland män med högt fruktintag, siffran steg till 21% procent med träning + fruktkonsumtion.

Ostron

Ryktena säger att Casanova åt 50 ostron till frukost för att hålla sin libido uppe, det må vara enbart en legend, men det ligger en del sanning bakom den effekt av afrodisiakum som denna goda mat från havet har.

Det finns inga studier som bevisar att ostron är bra erektionsmat eller har direkt påverkan på vaskulär funktion eller blodflöde men de är dock fullproppade med zink, magnesium, selen, koppar och D-vitamin. Samtliga av dessa är avgörande för hälsosam testosteronproduktion.

Testosteron är essentiellt för erektil kvalitet, på så vis att utan det skulle du inte ens ha lusten till någon action från första början.

Lyckligtvis är ostron bland den bästa maten som finns för att öka testosteronnivåerna på ett naturligt sätt och även om du inte är någon Casanova, borde du äta några.

Rödbetor

Rödbetor är inget mindre än superhjältar för det kardiovaskulära systemet, då de är fullproppade med naturligt nitrat, sammansättningar som omvandlas till nitrit via bakterier på din tunga och slutligen till kväveoxid i din mage.

Ju mer nitratrik mat du konsumerar desto mer kväveoxid frigörs i ditt blodomlopp och lyckligtvis är rödbetor ett av de livsmedlen med högst naturlig halt av nitrat. Det är just av denna anledning som rödbetor är ett av de bästa livsmedlen till att behandla erektionsproblem naturligt.

Det är inte en slump att kosttillskottsbranschen har fångat upp rödbetans fördelar och flera inkluderar nu rödbetsextrakt i sina kosttillskott före träning. Mer kväveoxid -> ökat blodflöde -> bättre uppbyggning av muskler.

Slutsats angående mat som verkar positivt mot erektionsproblem

Kombinationen av dessa naturliga erektionslivsmedel, naturlig testosteronoptimering och enkla livsstilsförbättringar (mer sömn, viktnedgång, ordentlig träning) borde normalisera erektionsfunktionen – eller varför inte överladda den - av majoriteten män som lider av erektil dysfunktion (ED).