GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Naturlig bröstförstoring: Hur får man större bröst utan operation?

Att göra en bröstförstoring är i dagens läge relativt vanligt hos kvinnor som är missnöjda med sin bröststorlek. Bröstförstoring är bland de mest utförda kosmetiska ingrepp som utförs i Sverige, så om du funderat på att göra en bröstförstoring, är du inte ensam om det. En operation kan dock vara väldigt dyrt och omständlig, och det är inte alla som vågar ge sig in på ett sådant stort ingrepp som en kirurgisk bröstförstoring faktiskt är. Men hur får man större bröst utan operation? I denna artikel har vi samlat ihop populära tips för större bröst på billigare och mer säkra sätt.

Så många kvinnor vill göra en naturlig bröstförstoring

Per efterfråga finns det ett stort urval av sätt att få större bröst naturligt. Oavsett vilken metod du föredrar, det finns effektiva lösningar som krämer, piller och apparater för bröstförstoring. Både tabletter och krämer innehåller aktiva ingredienser som stimulerar fettvävnaden och bröstkörtlarna i bröstet, så att de får bröstceller att växa i både storlek och antal. Många av dessa produkter går dessutom att användas samtidigt med varandra för att optimera resultatet. Det är alltså möjligt att få större bröst utan kirurgi.

Naturlig bröstförstoring med tabletter

Ett alternativ för bröstförstoring är tabletter och kosttillskott som innehåller ingredienser som kan hjälpa kroppen att producera mer bröstceller och därmed kunna ge dig större bröst. Kosttillskott som till exempel CC Fabulous Breasts Tabs innehåller sju noggrant utvalda växtderivat, inklusive bland annat fytoöstrogener. Fytoöstrogen är ett växtämne som liknar kroppens östrogen hormon. Genom att öka mängden fytoöstrogener i kroppen, kan brösten stimuleras till att växa sig större. En naturlig bröstförstoring med kosttillskott kan alltså ge dig större bröst genom att stimulera kroppens egen produktion av bröstvävnad.

  • Kan öka kroppens egna produktion av bröstceller med t.ex. naturliga fytoöstrogener.
  • Kan ge dig större bröst på ett smärtfritt sätt
  • Naturligt kosttillskott som är enkelt att använda

Krämer för större bröst

Krämer för naturlig bröstförstoring

Krämer för större bröst är ett populärt alternativ för att få större bröst utan operation. De exakta verksamma ingredienserna varierar naturligtvis beroende på vilken kräm som du väljer, men de flesta krämer för naturlig bröstförstoring innehåller ingredienser som penetrerar huden och kan stimulera en ökad tillväxt av bröstvävnaden. T.ex. är några vanliga ingredienser i kräm för större bröst hyaluronsyra och kollagen, vilka båda är aktiva och effektiva ingredienser som ofta hittas i rynkkrämer. Dessa ingredienser penetrerar bröstvävnaden genom huden och därigenom hjälper till att ge dem stöd och att stimulera cellförnyelse i bröstet. Slapp hud, rynkor och bristningar på brösten kan också tonas och dämpas med hjälp av dessa krämer.

  • Utvalda ingredienser som penetrerar huden och kan stimulera brösten till att växa sig större
  • Kan göra brösten fylligare och fastare. Vissa krämer kan även verka mot bristningar på brösten
  • Lättanvänd kräm som snabbt tränger in i huden och kan öka bröststorleken

Naturlig bröstförstoring med apparater

Ett annat alternativ för en naturlig bröstförstoring är att använda sig av olika apparater för att förstora brösten. Hur man får större bröst är genom elektrostimulering eller vibrationsteknik, som stimulerar produktion av bröstvävnad på ett effektivt sätt vilket kan resultera i en bröstförstoring som är naturlig. Den stimulerande tekniken ökar blodcirkulationen till bröstet och kan på det sätt aktivera cellförnyelsen och hormonproduktion. Denna typ av apparat för större bröst, som t.ex.Breast Firming Cream, behöver endast användas 15 min åt gången, 4-5 gånger i veckan. Det är en smärtfri behandling och du bara luta dig tillbaka och koppla av medan dina bröst stimuleras för att börja växa igen.

  • Vibrationsteknik och elektrisk stimulering kan ge ett väldigt naturligt resultat
  • Använder teknik som stimulerar blodcirkulationen till brösten och kan därför aktivera både hormonproduktionen och cellförnyelse
  • Smärtfri och enkel behandling för större bröst

Går det att träna större bröst?

Bröst består av fett, muskler och vävnad, vilket innebär att en ökning av en eller flera av dessa komponenter kan få brösten att se större ut. Genom att träna med rätt övningar för större bröst, kan du öka storleken av bröstmuskeln vilket i sin tur kan ge dig en naturligt större byst. Träning kan även vara effektivt för att ge bysten ett lyft och göra att brösten ser fastare ut. Som med all träning, kräver detta sätt både uthållighet och tålamod innan du kommer se några synliga resultat. Nedan finner du några övningar som kan hjälpa dig göra din byst fastare:

Övning 1 - Armhävning med hantlar

träna större bröst

Övningen går ut på att göra armhävningar medan man samtidigt håller i två hantlar. Efter en armhävning lyfter du upp ena hanteln bakåt mot magen i en 90 graders vinkel. Håll magmusklerna spända under hela övningen och undvik att vrida kroppen. Sänk sedan ned hanteln mot golvet igen. Fortsätt genom att göra en till armhävning och lyft därefter motsatt arm.

Tips: För lättare version kan du gör armhävningarna från knäna.

Övning 2 - Alternerande bröstpress

träna bröstmuskler

Med en hantel i var hand lägg dig ner på rygg eller luta mot en pilatesboll. Håll hantlarna i höjd med bröstkorgen och armarna vinklade 90 grader från kroppen och armbågarna vinklade 90 grader uppåt. Lyft upp en hantel i taget och rotera kontrollerat handflatan inåt då du stöter iväg hanteln från kroppen. Utmana dig själv och välj helst tunga hantlar.

Övning 3 - Planka med armsträck

träna bröstmuskler hemma

Stå i planka på raka armar, med rak rygg och spända magmuskler. Sträck med lugn rörelse en arm i taget rakt framför dig tills den är vågrätt med din rygg. Sänk armen kontrollerat och repetera samma övning med andra armen. Tänk på att inte flytta tyngdpunkten under rörelsen, utan med hjälp av bröstmuskeln kontrollera att tyngdpunkten hålls centrerad.

Se till att bibehålla ett lugnt tempo genom alla dessa övningar och tänkt på att hålla en god hållning. Fokusera på att aktivera bröstmuskeln och avsluta övningen genast om du känner smärta eller obehag.

Hur lång tid tar en naturlig bröstförstoring?

Bröstförstoring utan operation kräver naturligtvis mer tid innan du kan se resultat. Men även en bröstoperation tar ofta flera månader att återhämta sig från innan du kan se slutgiltiga resultat. Man bör alltså inte förvänta sig få större bröst och resultat över natten, men det är fullt möjligt att påverka din bröststorlek med uthållighet och lite tålamod. Hur lång tid det kan ta att få synliga resultat varierar beroende på vilken/vilka metoder som du använder dig av och dina egna kropps förutsättningar. Men generellt sett, brukar det ta mellan 1-3 månader innan du kan börja se resultat.

Om du vill ha större bröst, men är rädd för risken, smärtan och prislappen från kirurgiska ingrepp, så rekommenderar vi att prova en eller flera av dessa metoder för en naturlig bröstförstoring. Alternativen är oftast en betydligt mycket billigare och mindre riskfylld lösning som kan ge dig både större och fastare bröst naturligt. Slutresultatetet går oftast inte jämföras med vad du får från en operation, men en naturlig förstoring ger dock synliga resultat och är avsevärt billigare, enklare och mindre påfrestande för din kropp. Känner du dock att dessa alternativ inte passar det du söker, efter finns det ju alltid kvar alternativet för operation:

Så många kvinnor vill göra en naturlig bröstförstoring

Bröstförstoring med kirurgi

bröstförstoring
I och med att efterfrågan för bröstförstoring är så vanligt som det är i dagens samhälle, finns det idag många kliniker som utför dessa

operationer. När man utför kirurgisk bröstförstoring placeras ett implantat som ser ut som en påse fylld med silikon eller koksaltlösning i bröstet för att ge dig den form och storlek du önskar. Form och storlek på implantaten varierar beroende på kundens önskemål och kroppsstorlek, det finns runda eller toppiga, mjuka eller fasta.

Placering av bröstimplantaten varierar, man kan placera implantatet både under bröstmuskeln eller framför den beroende lite på utgångsstorlek och kroppstyp. Har man små bröst placeras ofta implantatet bakom bröstmuskeln för att ge ett naturligt intryck men har man redan relativt stora bröst eller om man bara vill ha ett lyft så placeras implantatet framför muskeln. Även var läkaren lägger snittet kan variera, det kan vara i armhålan, i vecket under bröstet eller vid bröstvårtan i vissa fall går dem via naveln. Bröstimplantat kan sitta i brösten hela livet ut, men en del väljer att göra justeringar eller att ta ut den senare i livet. De brukar dock hålla en god form i minst 10-20 års tid, beroende på hur varje persons kropp förändras.

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med