• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Naturlig bröstförstoring: Hur får man större bröst utan operation?

Att göra en bröstförstoring är relativt vanligt hos kvinnor som är missnöjda med sin bröststorlek. Bröstförstoring är en av de mest utförda kosmetiska operationer som utförs i Sverige, så om du funderar på att göra en bröstförstoring, så är du långt ifrån ensam.

Men en operation kan vara dyrt, omständigt och det är inte alla som vill göra ett sådant stort ingrepp som en kirurgisk bröstförstoring faktiskt är. Som tur är finns det andra metoder som kan ge dig en naturlig bröstförstoring.

Oavsett vilken metod du föredrar, det finns effektiva lösningar som både krämer, piller och apparater för bröstförstoring. Både tabletter och krämer innehåller aktiva ingredienser som stimulerar fettvävnaden och bröstkörtlarna i bröstet, så att de på så sätt får bröstceller att växa i både storlek och antal. Många av dessa produkter går dessutom att användas samtidigt med varandra för att optimera resultatet. Det är möjligt att få större bröst utan kirurgi.

Naturlig bröstförstoring med tabletter

Vanligaste metoder för bröstförstoring

Ett alternativ till bröstförstoring är tabletter och kosttillskott som innehåller ingredienser som kan hjälpa kroppen att producera mer bröstvävnad och därmed kunna ge dig större bröst. Kosttillskott som till exempel CC Fabulous Breasts Tabs innehåller sju noggrant utvalda växtderivat, inklusive bland annat fytoöstrogener. Fytoöstrogener är en växtbaserad östrogen hormon som är naturligt förekommande i bland annat växter. Genom att öka mängden fytoöstrogener i kroppen, så kan brösten stimuleras till att växa sig större. En naturlig bröstförstoring kan därför ge dig större bröst genom att stimulera kroppens egen produktion av bröstvävnaden.

 • Kan öka kroppens egna produktion av bröstvävnad genom bland annat naturliga fytoöstrogener.
 • Kan ge dig större bröst naturligt utan en kostsam och smärtsam operation
 • Naturligt kosttillskott som är enkelt att använda.

Krämer för större bröst

Krämer för naturlig bröstförstoring

Krämer för större bröst är ett populärt alternativ för att kunna ge dig en naturlig bröstförstoring. De exakta verksamma ingredienserna varierar naturligtvis beroende på vilken kräm som du väljer. Men de flesta krämer för naturlig bröstförstoring innehåller ingredienser som penetrerar huden och kan stimulera en ökad tillväxt av bröstvävnaden. Till exempel så, är några vanliga ingredienser i kräm för bröstförstoring, hyaluronsyra och kollagen, vilka båda är aktiva och effektiva ingredienser i dyra rynkkrämer. Dessa ingredienser penetrerar bröstvävnad genom huden och därigenom hjälper till att ge dem stadga och stimulera till cellförnyelse i bröstet. Slapp hud, rynkor och bristningar på brösten kan också tonas och dämpas med hjälp av dessa krämer.

 • Utvalda ingredienser som penetrerar huden och kan stimulera brösten till att växa sig större.
 • Kan göra brösten fylligare och fastare. Vissa krämer kan även verka mot rynkor och bristningar på brösten.
 • Lättanvänd kräm som snabbt tränger in i huden och kan öka bröststorleken.

Naturlig bröstförstoring med apparater

Ett annat alternativ för en naturlig bröstförstoring är att använda sig av olika apparater för att få större bröst. Dessa använder sig av elektrostimulering eller vibrationsteknik för att kunna förstora brösten, vilket gör resultaten ser mer naturliga ut. Den stimulerande tekniken ökar blodcirkulationen till bröstet och kan på så sätt aktivera cellförnyelsen och hormonproduktion, vilket kan resultera i en bröstförstoring som är naturlig. En sådan vibrator för större bröst ska användas 20-30 min, 4-5 gånger i veckan. Det är en smärtfri behandling och du bara luta dig tillbaka och koppla av medan dina bröst stimuleras till att börja växa igen.

 • Vibrationsteknik och elektrisk stimulering kan ge ett väldigt naturligt resultat.
 • Använder teknik som stimulerar blodcirkulationen till brösten och kan därför aktivera både hormonproduktionen och cellförnyelse. Vilket i sin tur kan ge dig en naturlig bröstförstoring.
 • Smärtfri och enkel behandling för större bröst.

Träning för större bröst

Träning för att få större bröst naturligt

Bröst består av fett, muskler och vävnad, vilket innebär att en ökning av en eller flera av dessa komponenter kan ge dig större bröst. Genom att träna brösten med rätt övningar, så kan du öka bröstmusklerna vilket i sin tur kan ge dig en naturligt större byst. Träning kan även vara effektivt för att ge bysten ett lyft och göra att brösten kan se fastare ut. Som med all träning, så behöver du både uthållighet och tålamod innan du kan några synliga resultat.

Hur lång tid tar en naturlig bröstförstoring?

Bröstförstoring utan operation kräver tid och tålamod innan du kan se resultat. Men även en bröstoperation tar ofta flera månader av återhämtning innan du kan se det slutgiltiga resultatet. Det är alltså inte möjligt att få större bröst över natten, men det är fullt möjligt att påverka din bröststorlek med lite tålamod. Hur lång tid som det tar att få synliga resultat varierar beroende på vilken/vilka metoder som du använder och dina egna förutsättningar. Men generellt, så brukar det ta mellan 1-3 månader innan du kan börja se resultat.

Fördelen med naturlig bröstförstoring är just att det är naturligt och är ett betydligt mindre ingrepp än till exempel en bröstoperation. Slutresultateten går inte jämföras med vad du får från en operation, men en naturlig förstoring är oftast billigare,enklare och mindre påfrestande för din kropp.

Så många kvinnor vill göra en naturlig bröstförstoring

Bröstförstoring med kirurgi

Naturlig bröstförstoring utan operation
Bröstförstoring blir allt vanligare i dagens samhälle. I och med ökad efterfrågan finns det idag många kliniker som utför

operationerna. När man utför kirurgisk bröstförstoring placeras ett implantat som ser ut som en påse fylld med silikon eller koksaltlösning i bröstet för att ge dig den form och storlek du önskar. Form och storlek på implantaten varierar beroende på kundens önskemål och kroppsstorlek, det finns runda eller toppiga, mjuka eller fasta.

Placering av bröstimplantaten varierar man kan placera implantatet under bröstmuskeln eller framför det beror lite på utgångsstorlek och kroppstyp. Har man små bröst placeras ofta implantatet bakom bröstmuskeln för att ge ett naturligt intryck men har man redan relativt stora bröst eller om man bara vill ha ett lyft så placeras implantatet framför muskeln. Även var läkaren lägger snittet kan variera, det kan vara i armhålan, i vecket under bröstet eller vid bröstvårtan i vissa fall går dem via naveln. Bröstimplantat sitter under brösten hela livet och brukar hålla en god form i cirka 10-20 år beroende på hur kroppen förändras en del gör därefter en justering andra låter det vara.

Om du vill ha större bröst, men är rädd för risken, smärtan och prislappen från kirurgiska ingrepp, så kan du prova metoder för en naturlig bröstförstoring. Alternativen är oftast en betydligt mycket billigare och mindre riskfylld lösning som kan ge dig både större och fastare bröst naturligt.