måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
  • Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

Naturlig bröstförstoring: Hur får man större bröst utan operation?

Bröstförstoring hör till våran vardag, under år 2010 opererades nästan 10.000 kvinnor för att få större bröst. För vissa har inte bröststorleken någon betydelse, men för många kvinnor är det väldigt viktigt att ha stora bröst för att de skall känna sig självsäkra. Idag finns mängder av metoder för bröstförstoring som är naturliga och skonsam för din kropp.

Varför bröstförstoring?

Många kvinnor är missnöjda med storleken eller formen på sina bröst. I en studie som publicerats av International Journal of Sexual Health, visade att 70 % alla kvinnor som deltog i studien inte var nöjda med sin bröststorlek. Men detta resultat kan man även dra en parallell med den ökande efterfrågan på produkter eller tjänster till bröstförstoring. Bröstförstoring är en av de mest utförda kosmetiska operationer som utförs i Sverige, så om du funderar på att göra en bröstförstoring, så är du långt ifrån ensam.

Vilka alternativ finns det för bröstförstoring?

Bröstförstoring med kirurgi

Bröstförstoring blir allt vanligare i dagens samhälle. I och med ökad efterfrågan finns det idag många kliniker som utför operationerna. När man utför kirurgisk bröstförstoring placeras ett implantat som ser ut som en påse fylld med silikon eller koksaltlösning i bröstet för att ge dig den form och storlek du önskar. Form och storlek på implantaten varierar beroende på kundens önskemål och kroppsstorlek, det finns runda eller toppiga, mjuka eller fasta. Placering av bröstimplantaten varierar man kan placera implantatet under bröstmuskeln eller framför det beror lite på utgångsstorlek och kroppstyp. Har man små bröst placeras ofta implantatet bakom bröstmuskeln för att ge ett naturligt intryck men har man redan relativt stora bröst eller om man bara vill ha ett lyft så placeras implantatet framför muskeln. Även var läkaren lägger snittet kan variera, det kan vara i armhålan, i vecket under bröstet eller vid bröstvårtan i vissa fall går dem via naveln. Bröstimplantat sitter under brösten hela livet och brukar hålla en god form i cirka 10-20 år beroende på hur kroppen förändras en del gör därefter en justering andra låter det vara.

Större bröst utan operation

Om du vill ha större bröst, men är rädda för risken, smärtan och prislappen från kirurgiska ingrepp så det finns billigare och mindre riskfyllda lösningar som har visat sig mycket effektivt. Oavsett vilken metod du föredrar, det finns effektiva lösningar som både krämer, piller och apparater för bröstförstoring. Både tabletter och krämer innehåller aktiva ingredienser som stimulerar fettvävnaden och bröstkörtlarna i bröstet, så att de på så sätt får bröstceller att växa i både storlek och antal. Det är möjligt att få större bröst utan kirurgi. Läs vidare här.

Krämer

I en typisk kräm för bröstförstoring ingår hyaluronsyra och kollagen, vilka båda är aktiva och effektiva ingredienser i dyra rynkkrämer. Dessa ingredienser penetrerar bröstvävnad genom huden och därigenom hjälper till att ge dem stadga och stimulera till cellförnyelse i bröstet. Slapp hud, rynkor och bristningar på brösten kan också tonas och dämpas med hjälp av dessa krämer.

Anordningar

Bröstförstorings använder elektrostimulering eller vibrationsteknik för att förstora brösten, vilket gör resultaten ser mer naturliga ut. Den stimulerande tekniken ökar blodcirkulationen till bröstet och på så sätt aktivera cellförnyelsen och hormonproduktion, vilket resulterar i en bröstförstoring. En sådan anordning ska användas 20-30 min, 4-5 gånger i veckan. Det är en smärtfri behandling och du bara luta dig tillbaka och koppla av medan dina bröst stimuleras att växa.

Träning

Rätt utbildning kan hjälpa dig att få större och fastare bröst och förhindrar att du får hängbröst senare i livet. Våra bröst består av fett, muskler och vävnad. Hängande dina bröst, kan det vara fördelaktigt att utöva fettförbränning träning, så att du kan eliminera en del av överflödigt fett. Samtidigt att träna musklerna, kan du få en effektiv bröstlyft i och musklerna skärps och det kan verka som en bröstförstoring när brösten blir fastare och utbuktande. Som med all träning, kräver en bröstförstoring uthållighet och tålamod. Du kommer inte se resultat från en dag till nästa, men resultaten och självkänsla kan uppnås över tiden, kommer att överträffa någon annan behandling.

Hur lång tid tar en naturlig bröstförstoring?

Naturlig bröstförstoring kräver tid och tålamod det går inte över ett par timmar som att operera in ett implantat. Det är en lång process och vanligtvis kräver det mellan 1-3 månader innan man kan ta del av optimala resultat. Fördelen med naturlig bröstförstoring är just att det är naturligt och inte skadar din kropp. Slutresultateten kan inte jämföras med vad du får från en operation, men det kommer att bli en naturlig förstoring och fastare version av dina ursprungliga bröst.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden