Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Viaman Male Formula Kapslar

60 Kapslar | För en ökad manlig prestationsförmåga i sovrummet

Översikt

Viaman Capsules är baserade på den detaljerade forskningen som utförts av Viamans laboratorium, som har gjort det möjligt för dem att utveckla ett exklusivt märke baserat på naturligt vitalitetshöjande ingredienser. Med år av erfarenhet och fokus på säkerhet har de nu nått sin höjdpunkt genom dessa kapslar, som blivit populära bland män runt om i världen som vill ha hjälp för att stärka sin sexlust. Formulan inkluderar Zink och Macarot anses också allmänt vara naturliga afrodisiaka och ha lusthöjande egenskaper. Varje förpackning innehåller 60 kapslar för två månaders förbrukning med en kapsel om dagen.

 • Naturliga förstärkningskapslar för män
 • Zink bidrar till en normal nivå av manliga hormoner
 • Fria från kända biverkningar
 • Inga recept eller läkarbesök behövs
 • Prisvinnande märke
 • 60 kapslar för 2 månaders förbrukning
 • Framtagen för män
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • GMO Free
 • Köp 1 263Kr
 • Köp 2 474Kr 526Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 630Kr 789Kr Du sparar 20%

Storlekens betydelse

Den gamla debatten om “storleken är viktig?” har lämnat män över hela världen bekymrade över storleken av deras intima delar, vilket även kan påverkar självförtroendet i sovrummet. Idag finns det lyckligtvis flera proaktiva steg, som män kan ta för att övervinna de storleksbarriärer som annars kan resultera i en tappad sexlust.

Det är enkelt för människor att avfärda oron över storleken nedanför midjan men då det börjar påverkar ditt självförtroende i sovrummet har det utvecklats till något som ingen borde behöva lida av i tystnad. Att bekymret drabbar många män innebär lyckligtvis det finns flera proaktiva steg, som män kan ta för att övervinna de storleksbarriärer som annars hade kunnat resultera i en tappad sexlust.

Uppkomsten av Viaman Capsules

Viamans framgång kretsar kring deras specialistteam av forskare som med flera års erfarenhet inom branschen samt tester av naturliga ingredienser, äntligen fått fram en säker, naturlig och kraftfull formula som kan ha potenshöjande egenskaper.

En ingrediens som fått genomslag för dess potenshöjande effekt är maca. Även känd som Lepidium Meyenii som ursprungligen hämtats från Anderna och som idag används i våra Viaman kapslar. Forskning har utförts kring dess användning som ett naturligt afrodisiakum och dess insats för den manliga sexlusten.

Huvudingredienser

Viaman tror starkt på kvaliteten på dess fina ingredienser. Maca stöttas upp av ett antal andra essentiella ingredienser som omsorgsfullt valts ut för att komplementera och stärka effekten.

Zink
Zink

Zink bidrar inte enbart till skyddet av cellerna från oxidativ stress utan fungerar även för att upprätthålla en normal nivå av manliga hormoner i blodet. Det är väl erkänt att hälsosamma nivåer hormoner är bidragande för att optimera mäns prestation samt sexdrift. Ta reda på mer.

L-Arginin
L-Arginin

Ytterligare en väldigt populär ingrediens inom den manliga förstärkningsindustrin, som är mest känd som en essentiell aminosyra som stöttar cirkulationssystemet. Idag är det allmänt accepterat att cirkulationen har en stor del i bidragandet till den manliga prestandan. Arginin har även valts ut för dess främjande interaktion med andra ingredienser i formulan.

Bockhornsklöver
Bockhornsklöver

Denna ingrediens har använts världen över för dess allmänt ansedda hälsofördelar hos både män och kvinnor. Dock används den mest för att öka sexlusten samt förstärka intima funktioner och de senaste studierna har gjorts för att ge tyngd åt dessa påståenden. Detta gör den till en fantastisk och naturlig komponent i Viaman capsules. Ta reda på mer.

Användning

För att optimalt resultat av Viamans ingredienser behöver man bara ta en kapsel om dagen i samband med en måltid.

Råd

Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott ska inte användas som ersättning för en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Om du är gravid, ammar, tar mediciner eller är under medicinsk övervakning, kontakta din läkare eller vårdpersonal innan användning. Avbryt användningen och kontakta en läkare om några biverkningar uppstår. Produkten är inte avsedd för personer under 18 år.

Förvaras på en sval och torr plats. Förvara utom räckhåll för barn.

Fullständig ingredienslista

L - Arginin, lysin, Acetyl l-karnitin, extrakt av bockhornsklöver 4:1, macaextrakt 4:1, l-citrullin 2:1, zink (som zinkcitrat), klumpförebyggande medel: kiseldioxid och magnesiumstearat, kapsleskal: gelatin (nöt & gris)

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(10)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

89.23% baserat på 12 Kundomdömen

Verifierat Köp

Lite dyrt men värt pengarna, fungerade jättebra.

J Jan
Verifierat Köp

första gången jag testade denna, har inte sett den förut! man kan hitta billigare men resultaten med den här var givande så jag kommer att fortsätta köpa den!

m mattias
Verifierat Köp

fett nöjd, ska köpa fler!

N Niko
Verifierat Köp

Jag gillar denna. inga jobbiga biverkningar eller något och nöjd med resultaten.

J Jakob
Verifierat Köp

Var skeptisk men denna funkade på mig! har gett mig resultaten jag önskade.

m mange
Verifierat Köp

Min penis känns mycket starkare och större! Känner mig som en riktigt man nu!

N Niklas
Verifierat Köp

Det är tur att man hitta sånna här produkter som är naturliga. Jag har länge önskat mig en större penis och bättre erektioner. Den här hjälpte mig att få resultaten jag ville ha.

M Micke
Verifierat Köp

Väldigt nöjd. Bra service och bra produkt.

K Kristoffer Modig
Verifierat Köp

Man tror ju inte på sånt här men så funkar det. Tänk vad naturliga ingredienser kan göra. Så mycket bättre en receptbelagda.

Åke
Verifierat Köp

Jag har en fråga hur många centimeter penisen växer om man tar ett paket?

A Andreas
Verifierat Köp

Hej Andreas, Det finns inget exakt centimeter mått per paket eller månad. Resultaten varierar från person till person eftersom vi alla utgår ifrån olika storlekar och kroppar. De flesta som tar Viaman upplever att de får de önskade resultaten vid 3 månader, då det ofta kan ta tid för kroppen att vänja sig med nya behandlingar. Om du har några fler frågor, vänligen kontakta våran kundtjänst! Med vänliga hälsningar, ShytoBuy Kundtjänst

S ShytoBuy Kundtjänst
Verifierat Köp

Bra produkt. Jag som redan har penis ganska mycket över medel kan ha svårt att bli riktigt hård, men det fixar sig med dom här tabletterna. Aldrig haft så hårt stånd innan

F Frej

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar